МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 15, чуй я, виж я ,наслади й се

• 24 014
  • 426
  •   1
Отговори
# 195
Да ви кажа какъв кошмар сънувах.  Mr. Green Преди няколко нощи сънувам Кенан,4е ме моли да му стана приятелка.Такъв шок ви казвам,а аз му отговарям,4е на телевизора едвам го трая,камо ли да ми бъде дружинка някаква.  Close И той реве и се сополяви,4ак ми се иде да го набия.
После дойде Джавидан и ми казва,4е ми иска детето,щяла да ми даде много пари.Аз направо побеснях,казах й 4е няма да купи това,което не се продава!  #2gunfire И я набих.  Embarassed
А всъщност много харесвам актрисата. Crazy

# 196
Марица  Joy ще ме умориш  Peace иначе сънят си е доста на място де  Wink

# 197
Добре де разделили сте се на Кенанки и Джамилки.Ами кажете ми как да го уважавам такъв човек като  Кенан.Ламия за пореден път му помогна а той се обръща не та не.Той първо себе си не уважава,пък после и нея.Е как да го харесвам кажете ми.Че той и жена по рев размина.

А замисли ли се, че може би от гордост така й каза "Аз съм Хюсеин Кенан" ?

На него всички се опитват да му кажат какво да прави, как да го прави и прочие. Добре де, ама и той все пак има гордост, себеуважение. И защо според вас той се обади на Ламия? Не за да и се скара, а напротив- да покаже, че е започнал да твори. И го каза на нея, защото тя беше причината за композирането му.  Peace

# 198
Леле Марица промили са ни мозъка тези сериали
Аз пък от онези дни (когато с geradost говорихме за Керем от 1001 нощи)сънувах Керем че ми крещеше и аз като Бену се разревах и той ми вика не плачи Шехерезада и се събуждам и се чудя Шех ли бях в съня ми или Бену
аба объркана работа

# 199
Ще ми разкаже ли накратко някой първият половин 4ас на серийката,4е говорих по телефона и само картинки гледах?

# 200
Маре,как може да сънуваш Керем и да си объркана ,бре джанъм?
Аз като го гледам иииииии хич не се обърквам,ами направо си знам коя съм и какво искам  Wink  smile3521

# 201
Леле Марица промили са ни мозъка тези сериали
Аз пък от онези дни (когато с geradost говорихме за Керем от 1001 нощи)сънувах Керем че ми крещеше и аз като Бену се разревах и той ми вика не плачи Шехерезада и се събуждам и се чудя Шех ли бях в съня ми или Бену
аба объркана работа
 Joy  Joy  Joy
Ама и ти си имала преживелици насън.
На мен за пръв път ми се слу4ва артисти да сънувам.Явно много съм се вживяла. Thinking

# 202
Добре де разделили сте се на Кенанки и Джамилки.Ами кажете ми как да го уважавам такъв човек като  Кенан.Ламия за пореден път му помогна а той се обръща не та не.Той първо себе си не уважава,пък после и нея.Е как да го харесвам кажете ми.Че той и жена по рев размина.

А замисли ли се, че може би от гордост така й каза "Аз съм Хюсеин Кенан" ?

На него всички се опитват да му кажат какво да прави, как да го прави и прочие. Добре де, ама и той все пак има гордост, себеуважение. И защо според вас той се обади на Ламия? Не за да и се скара, а напротив- да покаже, че е започнал да твори. И го каза на нея, защото тя беше причината за композирането му.  Peace
а и също за да спре да го съжелява,това съжаление още толкова го наранява
а той не иска да изглежда в очите на другите слаб

# 203
Да Марица често сънувам много объркани неща пък и сега си наваксвам с 1001 нощи и до 5 сутринта го гледам и как да не сънувам като по цял ден ги гледам
а и съня издава подсъзнанието но погледната през някаква призма

# 204
  • Sofia
Момичета, здравейте!
Виждам, че тук се делите на Кенанки и Джамилки, но аз /с ваше позволение/ съм голяма фенка на Намък! Hug
Рядко пиша тук, изпускам по някоя и друга серия /що ли ходя на работа newsm78 като едва ми плащат?!/, обаче за мен Намък е мъж-мечта за всяка жена! Мъжкар и половина! Готин, кавалер, не се натрапва, винаги на разоложение да му поплачеш на рамото........ има ли такива мъже в истинския живот??!
Ако някой друг е фен на Намък, моля да се присъедини към мен bowuu

А иначе ми иде да влеза в тв-то и да кажа на Кенан, че е баща на детето, щото Ламия вече прекалява с това чакане  с идеята да ненавреди и да ненарани. Детето трябва и има право да знае кой е истинския му баща бе, Ламия!!! 

# 205
Момичета, здравейте!
Виждам, че тук се делите на Кенанки и Джамилки, но аз /с ваше позволение/ съм голяма фенка на Намък! Hug
Рядко пиша тук, изпускам по някоя и друга серия /що ли ходя на работа newsm78 като едва ми плащат?!/, обаче за мен Намък е мъж-мечта за всяка жена! Мъжкар и половина! Готин, кавалер, не се натрапва, винаги на разоложение да му поплачеш на рамото........ има ли такива мъже в истинския живот??!

А иначе ми иде да влеза в тв-то и да кажа на Кенан, че е баща на детето, щото Ламия вече прекалява с това чакане  с идеята да ненавреди и да ненарани. Детето трябва и има право да знае кой е истинския му баща бе, Ламия!!! 

За Намък мога да кажа следното- да бяха избрали мъж, който не е с такива изпъкнали очи. Не ми харесва в лице, актьора, но пък като характер, героят му е уникален, добър, галантен- права си, dama_pika, мъж- мечта си е Намък!  Grinning

Но аз си оставам в отбора на Кенанките  Laughing

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 17:42 от ^blaze^

# 206
Момичета, здравейте!

А иначе ми иде да влеза в тв-то и да кажа на Кенан, че е баща на детето, щото Ламия вече прекалява с това чакане  с идеята да ненавреди и да ненарани. Детето трябва и има право да знае кой е истинския му баща бе, Ламия!!!  

За Намък мога да кажа следното- да бяха избрали мъж, който не е с такива изпъкнали очи. Не ми харесва в лице, актьора, но пък като характер, героят му е уникален, добър, галантен- права си, dama_pika, мъж- мечта си е Намък!  Grinning

Напълно съм съгласна с тебе - като игра актьора е невероятен,но като мъж не ми харесва,много са му изпъкнали очите.

# 207
  • България
Момичета, здравейте!

Има,има,познавам един такъв,но вече е зает Wink

# 208
Да Марица често сънувам много объркани неща пък и сега си наваксвам с 1001 нощи и до 5 сутринта го гледам и как да не сънувам като по цял ден ги гледам
а и съня издава подсъзнанието но погледната през някаква призма
1001 нощ си заслужава  Peace аз ще го почвам пак скоро .за мен си остава класика.Можеш да направиш паралел на играта на актьорите и ще се убедиш,че Бурак Хакъ има още да се учи  Wink специално за играта с погледи говоря  Peace

# 209
eй, тоз 1001 нощ не можа да ме накара да го гледам. изтеглила съм всички серии, изтрих ги веднъж, пак ги изтеглих...колко пъти започвам и спирам.
Да мине малко време и да му дам пореден шанс.
Бурак Хаккъ е много слаб актьор. Едната хубост е. Само ревливи роли му дай на него. Гледам го и в другия филм, даже е по-зле. Той  може и да е малко по-стар, де 2006 година е сниман.
Иначе визията му е безупречна.За мен.

Общи условия

Активация на акаунт