LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 479
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 15
  • МИНДЕРА

някакви отзиви за тази чанта някой да е поръчвал? newsm78

# 16
  • София
  Доколкото прочетох, ще има още една фаза на намаленията така ли? Докога е тазгодишното намаление?

# 17
  • сусурлево
Някой в крайните страници на предишната тема искаше да прави скандал в митницата:
- аз съм от тези, на които често поръчките са с адреса на титуляра, а не където и при когото съм ги пратила , но така си пише на фактурата, т.е. грешката не е на митницата в БГ.
- скъсана е долната част на фактурата - така пристигат на митницата, т.е. скандалът трябва да се развихри там, където са поръчките преди пощата при митницата.
П.П. Макар, че някоя вече се е вихрила на митницата миналата седмица - обвинила е служителките на 29,30 гише, че късайки долната част на фактурата са й откраднали намаленията.  hahaha

Аз бях. Утре ще проуча точно кой е виновен и ще докладвам после  тук. Нямат право да късат долната част на фактурите и затова също ще искам обяснение. Естествено хората които работят в митницата предполагам не са виновни, но от тях ще поискам координати на шефовете на който мога да се жалвам. И ще даржа да дадат телефон, който да се вдига и на които да може в подобни случай грешките да се коригират дистанционно - по телефона.
ООООООооо и ще искам компенсация за загубеното време и нерви.  Naughty
juliana_p
Щастливец е всеки който не живее в София  Laughing

поръчките са ми били и на адрес в сф и не , по тел. на бг пощи винаги са ми давали инфо (не работя в поща , явно имам късмет)

пп. сусурлево - няма такова населено място  Joy

# 18
  • София
 Доколкото прочетох, ще има още една фаза на намаленията така ли? Докога е тазгодишното намаление?

Би трябвало да е  в сряда следващата фаза, а намалението подължава до 28-ми

juliana_p

хаха не съм видяла какво пише под ника ти.... просто предположих че не се отнася за София, защото аз такъв тел не знам, на който да ти дават инфо... кажи номера на който звъниш та  и ние да се възползваме.  Wink
Аз именно заради тази простотия дето е тук в Сф митница, на тези намалениа пращам поръчките на 400 км от тук..... ама явно някой служител не е бил съгласен с решението ми хахах  Laughing

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 21:19 от vanina_nina

# 19
# 20
    Запис!

# 21
  • София
vanina_nina благодаря ти много за отговора  Simple Smile

# 22
Хайде и аз Peace

# 23
Аз от 2 седмици пълня кошницата и все си викам-другата сряда ще пусна.Вече две пропуснах! Mr. Green
А темичката мнооого ми харесва около тези намаления! Wink

# 24
  • София
ООооо как се въздържате с толкова малко поръчки  newsm78 .... аз от началото на намалението над 10 пуснах...

# 25
Честита ни нова темичка!
Благодарско на Алекс за огромния труд,който полага!!!  bouquet (не е нужно да се записвате излишно в темата,нужно е само да натиснете бутона Извести ме при нови отговори
и за да не е спам ето нещо много изгодно http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6755313& … ue&ksource=-1

# 26
  • Sofia
ООооо как се въздържате с толкова малко поръчки  newsm78 .... аз от началото на намалението над 10 пуснах...
въздържам се като поръчвам само известни фирми,омръзнало ми е от буклуците на Редута Peace

# 27
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-pantalons-bebe-fille.aspx … &numberpage=1  някакви отзиви за това, дължина дебелина, отговаря ли си ?

# 28
  • сусурлево

Би трябвало да е  в сряда следващата фаза, а намалението подължава до 28-ми

juliana_p

хаха не съм видяла какво пише под ника ти.... просто предположих че не се отнася за София, защото аз такъв тел не знам, на който да ти дават инфо... кажи номера на който звъниш та  и ние да се възползваме.  Wink
Аз именно заради тази простотия дето е тук в Сф митница, на тези намалениа пращам поръчките на 400 км от тук..... ама явно някой служител не е бил съгласен с решението ми хахах  Laughing

КОНТАКТИ

Централно управление

Адрес: ул. "Академик Стефан Младенов" 1, блок 31, 1700 София
Телефон: 02/ 949 32 80
Факс: 02/ 962 53 29
Е-mail: info@bgpost.bg

Рекламации

за вътрешни пратки:
02/ 949 32 90
02/ 949 32 59
за международни пратки:
02/ 949 64 12
е-mail: info@bgpost.bg

На някои от тези тел.звъня , като си направя питането ако е нужно м идават др.номера . Но там се обаждам ако има тракинг номер . Ако няма както е на Ларедут си звъня в пощ.клон където си очаквам пратката . В темата ако някой напише ,че е взел от 01.07 звъня в пощата и ми казват имам или нямам колет, ако ми е малка поръчката въобще не им звъня , носят ми я . Никога не са ми отказали да ми дадът инф. Не чакам известия .

# 29
записче

Общи условия

Активация на акаунт