LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 482
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 990
Добро утро драги ми ларедутки,
някой да се е жалвал до БГ пощи за това, че някъде на влизане в България някой къса отрязъка, който се предполага, че трябва клиентът да използва в случай, че желае да върне артикул, лепи си бг митнически лепенки и после от пощата обясняват, че този отрязък е за тях? А да не говорим за случаите, когато липсва целия лист с поръчката. При мен от около началото на годината е така, но вече почна да ми писва - пощаджийката и претенции има къде да си пиша данните, щото не било по техните правила #Cussing out.

# 991
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-col-v.aspx?productid=32 … &numberpage=2

на този пуловер много ли му е отворено деколтето? става ли да се носи зимата без потник/блуза отдолу?

# 992
  • В La Redoute и по света
някой да се е жалвал до БГ пощи за това, че някъде на влизане в България някой къса отрязъка, който се предполага, че трябва клиентът да използва в случай, че желае да върне артикул, лепи си бг митнически лепенки и после от пощата обясняват, че този отрязък е за тях? А да не говорим за случаите, когато липсва целия лист с поръчката. При мен от около началото на годината е така, но вече почна да ми писва - пощаджийката и претенции има къде да си пиша данните, щото не било по техните правила #Cussing out.
Мила, единственото, което се сещам, че може да се направи, когато отиваш в митница да си плащаш пратката, талона с номера на пратката ти е прикачен за долната част на фактурата. Още при плащане на таксата си го искаш. Не съм пробвала, но в последната ми пристигнала пратка, чашите за шампанско бяха счупени. Писах на ларедут и Сабине ми каза, че ще ми пратят целия сет, без да се налага да го връщам. Иначе и аз щях да ходя да се разправям в митницата. Чакам още 3-4 пратки и смятам при взимането им, да си искам талоните. Пък да видим, какво ще стане. Нямат право да ги късат, това е част от пратката и там никъде не пише, че трябва да остане за митницата. Така че, това можеш да пробваш.

# 993
  • София
Мила, единственото, което се сещам, че може да се направи, когато отиваш в митница да си плащаш пратката, талона с номера на пратката ти е прикачен за долната част на фактурата. Още при плащане на таксата си го искаш. Не съм пробвала, но в последната ми пристигнала пратка, чашите за шампанско бяха счупени. Писах на ларедут и Сабине ми каза, че ще ми пратят целия сет, без да се налага да го връщам. Иначе и аз щях да ходя да се разправям в митницата. Чакам още 3-4 пратки и смятам при взимането им, да си искам талоните. Пък да видим, какво ще стане. Нямат право да ги късат, това е част от пратката и там никъде не пише, че трябва да остане за митницата. Така че, това можеш да пробваш.

аз съм си искала отрязъка от митницата обаче ми казаха че може да си го снимам и да си взема копие само, а бях с малкия и не ми се разправяше с тях  Peace

# 994
  • Козлодуй
Здравейте, мацки!
5-та поръчка правя и за първи път срещам трудности. На четвърта стъпка от плащането се появява ето това:

Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.

Не можах да го преведа. Много ще съм ви благодарна ако ми кажете какъв е проблема.

Изпадам вече в лека паника. Парите от картата ми са дръпнати /дега проверих в сайта на ДСК/, а кошницата ми стои пълна. Моля, помагайте със съвети.

# 995
И аз съм така. Имам имейли, че са ми приели и обработили поръчката, но кошниците ми и на двата акаунта са пълни. Сигурна съм, че вчера когато правих поръчките кошниците ми се изпразваха и сега съм в шах какво става????????????????? Shocked
Силно се надявам да е някаква тяхна объркация и да се коригират.

# 996
Може ли реална снимка на полата, че съм много любопитна как изглежда на живо? Praynig

Тук, има реална снимка: Jupe fleurie.

Cvetelinka , би ли дала размери на нещата за сайта моляте? Praynig

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 09:25 от Вени05

# 997
аз съм си искала отрязъка от митницата обаче ми казаха че може да си го снимам и да си взема копие само, а бях с малкия и не ми се разправяше с тях  Peace
а всъщност- би трябвало те да си го снимат и да си задържат копието, а на теб да си ти дадат оригинала, защото е твоя собственост.

# 998
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-col-v.aspx?productid=32 … &numberpage=2

на този пуловер много ли му е отворено деколтето? става ли да се носи зимата без потник/блуза отдолу?
аз си го поръчах и чакам да дойде.Така като гледам на картинката не ми изглежда да е много малко  Rolling Eyes ,може да се включи някой който го е поръчвал зимата и да сподели мнение

# 999
  • София
Здравейте, мацки!
5-та поръчка правя и за първи път срещам трудности. На четвърта стъпка от плащането се появява ето това:

Не можах да го преведа. Много ще съм ви благодарна ако ми кажете какъв е проблема.

Изпадам вече в лека паника. Парите от картата ми са дръпнати /дега проверих в сайта на ДСК/, а кошницата ми стои пълна. Моля, помагайте със съвети.
Не са ти дръпнати, а са блокирани. Виж в суивито ти дали се е появило нещо, дали пише нещо над таблицата, но съм почти сигурна, че не пише. Надписа който ти се е появил е, да се свържеш с банката, защото има проблем. Понякога се появява, дори и да си имаш пари в картата. Ако не са ти регистрирали поръчката парите ще ти се освободят след определения от банката срок.

# 1 000
От детските чаршафчета с ластик дали ще успея да нахлузя 60/140 на матраче 70/140?
не. точно са, няма да стои добре

# 1 001
добро утро момичета  bouquet, искам да ви попитам няколко неща
 1.първото е може ли да и поръчам още две-3 неща за малка сума са чрез някоя от вас която още не е пуснала поръчка или ако може да ми кажете къде точно да попитам
2. Снощи Jabka питаше вместо мен, понеже от онзи ден знам за този сайт регистрирах се но не знаех как да пратя поръчката , тя ми помогна ЗА КОЕТО И БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ Heart Eyes Hug, вие казахте че може би е паднала под 10 евро и за това да не ми изписва правилното нещо, а аз имах вече три мейла с поръчките, тази сутрин рано отидох да проверя сумата в картата ми, оказва се че липсва точната сума от поръчката! това какво означава сега, ще имам ли поръчка или не newsm78

# 1 002
Здравейте, мацки!

Какво ти пише в суйвито,ако е нещо от типа 'на 24.07 сте направили поръчка и тя скоро ще се появи тук',вероятността да го пополучиш е 99.9%,ако няма такъв надпис -най-вероятно нямаш направена поръчка  Wink

# 1 003
  • Пловдив
Може ли реална снимка на полата, че съм много любопитна как изглежда на живо? Praynig

Тук, има реална снимка: Jupe fleurie.
От тази материя си бях поръчала миналата година рокля. Както ми беше достатъчно широка и дълга, след няколко пранета жестоко се сви. Матерята от лека се превърна в плътна и твърда. Изхвърлих я след второто пране. Ако се пере на ръка вероятно няма да се получи така, но за рокля от 10 лв. аз тази жертва отново не бих направила  Wink

# 1 004
  • Козлодуй
Здравейте, мацки!

Не са ти дръпнати, а са блокирани. Виж в суивито ти дали се е появило нещо, дали пише нещо над таблицата, но съм почти сигурна, че не пише. Надписа който ти се е появил е, да се свържеш с банката, защото има проблем. Понякога се появява, дори и да си имаш пари в картата. Ако не са ти регистрирали поръчката парите ще ти се освободят след определения от банката срок.
В суивито я има поръчката. В същото време и кошницата стои още пълна.  Shocked Това означва ли, че все пак може и да има направена почръчка?

Общи условия

Активация на акаунт