Любители на кучета-9

• 60 802
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Честито,Pipinka  Hug
Страхотна муцунка има  Wink

# 586
  • сусурлево
страхотна е Пипинка .
Да ви е жива и здрава.

# 587
Pipinka честито да ви е жива и здрава малката Ева много да ви радва и малко белички да прави . HugМного е сладка по честичко да пускаш снимки да и се радваме .
Нашата Сара тази вечер само ме разиграва иска през пет минути да я водя при децата след това започва да лае да се връща при нас .Сега лягаме и дано да миряса най накрая . #Cussing out

# 588
  • Варна
Pipinka, много е сладка! Heart Eyes

# 589
Pipinka, честита сладурана, да ви радва, да е много послушна и по-малко мебели да яде  newsm10

Наистина това с момченцето е ужасно некоректно! В такива случи аз винаги се успокоявам че всяко зло е за добро  Wink

На моя бебок в събота му предстои последна ваксина  Grinning Едва чакаме да дойде деня в който ще го изведем.

Вие кога изведохте вашите бебоци за първи път и колко ги държахте навън?

# 590
  • София
Бела я изведох 5 дни след третата ваксина - налагаше се, бяха ни записали за изложба 1 ден след 10те дни. Половин час е добре за начална разходка, после увеличаваш постепенно времето, за да не се претоварва кутрето.

# 591
  • София
Здравейте момичета!
Добре дошли на всички нови приятели, да са ви живи и здрави! Отдавна не съм се появявала, но ви чета когато имам време. Сега имам конкретен въпрос към собствениците на хъскита: Моя приятелка много иска такова куче, но от Пазарджик някакъв развъдник са я излъгали и не са и запазили кученце. От къде може да си намери хубаво хъски? Познавате ли някой с поколение, въобще дайте малко инфо, моля! Изключвам разните магазини разбира се. Може и на лични.

# 592
  • София
В Пазарджик НЯМА развъдник, това е поредната ферма за кучета, стопанина на чиято се хвали с 30 кучки за разплод.

# 593
  • Варна.....
В Пазарджик НЯМА развъдник, това е поредната ферма за кучета, стопанина на чиято се хвали с 30 кучки за разплод.
А ако знаеш собствениците на кучета от там как го хвалят /за лабрадоли имам наблюдения/!!

# 594
  • Пловдив
Pipinka, честита ви госпожица, само хубави моменти с нея ти пожелавам да имате Hug
Като гледам възглавничките на крачетата са й още розовки Crazy

# 595
  • София
А ако знаеш собствениците на кучета от там как го хвалят /за лабрадоли имам наблюдения/!!
За лабрадори не знам нищо, възможно е да става дума за различни хора. Знам, че този човек се е хвалил с над 30 кучки /хъскита/ за разплод из цялата страна, като на година заплождал поне половината от тях. ooooh! ooooh! ooooh!

# 596
Благодаря в много , на всички   bouquet
За момченцето не бяхме дали капаро , защото те отказаха да го вземат  Confused Мотива беше , че щом са дали дума , парите не били важни . Мъжът ми носеше даже всичките пари , можехме да го платим веднага , но ... така е било писано .
Сега съм щастлива , че си имам момиченце , че и без друго много мъже щяха да станат в къщи  Laughing
Като гледам възглавничките на крачетата са й още розовки Crazy
Laughing Розови са и , да . Тя въобще още си е едно розово , дебеличко бебе .

# 597
  • сусурлево
Пипинка от къде го взе момиченцето ?

ако искаш и на лични

# 598
Взех я от един ветеринарен лекар , който я е внесъл от Чехия . Има паспорт , чип и ваксини .
заведохме я веднага в клиника да я прегледат и да потвърдят естествено дали е истински булдог и така  Simple Smile

# 599
  • София
заведохме я веднага в клиника да я прегледат и да потвърдят естествено дали е истински булдог и така  Simple Smile
Това ветеринар НЕ МОЖЕ да го потвърди, ако кучето няма родословие.

Общи условия

Активация на акаунт