Любители на кучета-9

• 60 798
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
chockolina, сви ми се сърцето като я видях. Толкова исках такова куче  Sad Благородно ти завиждам. Да ви е жива и здрава и много да ви радва  Hug

За име... според мен почакайте, тя сама ще си го избере  Wink Хвани я, огледай я и прецени кое име ще и подхожда най-много. Мисля да ти предложа Мини  Grinning

# 571
Chockolina,честито   bouquet Голямо сладурче е Hug
Моите предложения са Тара,Чара,Кари,Ерика,Моли,Клео/от Клеопатра/  Simple Smile

# 572
elndim, браво! Наистина е успех! Погледнах резултатите преди малко. Като цяло добро представяне на български кучета тази година. Даже много добро!
Забравих да четитя на chockolina новото членче на семейството. Да ви е жива и здрава! Желая много усмивки и весели моменти заедно!

# 573
  • Cофия
Chockolina, страхотна е  Heart Eyes

# 574
elndim, не е кастриран. Отпадна рано.

# 575
  • Варна
Благодаря ви, момичета!  Hug Наистина е голямо сладурче, или играе, или иска да е в ръцете на някого и да спи - като котенце е, но с кучешки характер Mr. Green.

Мерси и за предложените имена. Всички ще бъдат обсъдени на семейния съвет. Party

RS, с твоя френчи какв стана? Кога ще го вземаш? Hug

# 576
elndim, не е кастриран. Отпадна рано.
Тогава решението е ваше, но преди всичко и на стопаните на женски.

# 577
  • Cофия

RS, с твоя френчи какв стана? Кога ще го вземаш? Hug

Около Димитровден някъде, защото кученцето е в Троян, а ние от 2 месеца планувахме да празнуваме там, та така ще съчетая нещата, въпреки, че нямам търпение вече.... Heart Eyes
През два дни звъня на хората да не би да ме забравят и да дадът бебока на друг  Mr. Green
Аз обаче със името проблем нямам  Wink
Вече съм го измислила  Heart Eyes

# 578
  • София /Абсурдистан
Chockolina, кученцето ти е супер Heart Eyes
Моето предложение за име е Синди  Peace

# 579
Имаме куче на 14-15 години, голямо, комбинация между немска овчарка и някаква друга порода.
Вече няколко пъти (през няколко дни) получава страхотни гърчове, лежи на пода, тресе се страхотно, муцуната му се опъва и му излиза пяна от устата. Това продължава по няколко минути, после спира, няколко минути не успява да стане, като успее залита и се удря навсякъде и не може да се успокои.
Някой знае ли какво може да му е?

Искрено ти съчувствам (ако имаш търпение може да прочетеш нещо и за моят).
 Този линк http://www.udoma.com/?view=material&cat=6&itype=&info=1101 би могъл да те насочи към диагнозата, което не означава че ще я определи.
 Само ще споделя, че диагнозата епилепсия при моят не е доказана (освен по анамнеза), но две различни заболявания биха могли да покажат една и съща клинична картина. Засега е на Тегретол, до второ нареждане.
  На новаците в групата - да ви е живо и здраво йорки-то и да ви радва с много бели, че иначе ще е скучно Laughing

# 580
  • Варна
Бяхме се спряли на няколко имена, дори за по няколко часа я наричахме с някое от тях. Crazy Но тази вечер кучинката сама си избра името - като казах "Пепси" и тя дотича при мен. Та така. Вече си има име - Пепси. Grinning Ходи й - такава е една газирана бръмбъзъчка   animal037  animal037  animal037 , не се спира на едно място изобщо.

Много е умна, направо ме изумява. Дебне ме да започна да кърмя и, като знае, че не мога да мръдна и да й се скарам, започва да прави бели - успя да ми накъса листата на китайската роза вече, както и да закъса тапета на едно място.  ooooh!
А днес пък - оправям бебето и по навик съм му оставила биберона на нощното шкафче (на ниско  smile3537). Взех бебето и го нося в хола, а Пепси притичва след мен и, познайте какво носи - биберона  baby_neutral Grinning - не да ми го даде, а да си го замъкне на постелката. ooooh!

Тази вечер я изкъпахме - е, няма такава мокра мишка просто - много е смешна! Joy

# 581
chockolina честита радост.Колко още бели ще направи.

# 582
E , най - накрая и аз да се похваля  Hug
Ето я нашата Ева :

На 68 дни е . Много е сладка .
Аз исках мъжко , но така стана , че това момченце , което ни бяха обещали го продадоха ... много некоректно ...
И ние си намерихме тази красавица .
Сега ще ви питам доста неща , да знаете  Laughing

# 583
  • В сърцето на един мъж
разкошна е тази дундичка ева. да ви е жива и здрава  Hug

# 584
  • София
Честити попълнения! Pipinka, а капаро бяхте ли дали? Наистина много некоректно, но пък я виж, каква красавица сте си намерили! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт