Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои хомеопатични лекарства са подходящи за деца на 2 години с настинка?
Какви са препоръките за справяне с киселини по време на бременност?
Какви са препоръките за организиране на среща на майките в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои хомеопатични лекарства са подходящи за деца на 2 години с настинка?
За деца на 2 години с настинка могат да се използват хомеопатични лекарства като Coryzaalia, Homoeogen, Tonzilotren и Euforbiun spray. Тези хомеопатични продукти са показали успех при някои майки за облекчаване на настинки при техните деца. За деца с настинки могат да се използват хомеопатични лекарства като Коризалиа, Хомеоген, Тонзилотрен и Еуфорбиум спрей. Тези продукти са били успешни за някои майки в преодоляването на настинки при техните деца.
-
Какви са препоръките за справяне с киселини по време на бременност?
По време на бременност киселините могат да бъдат неприятно усещане. За справяне с тях, може да опитате различни методи като избягване на легнало положение след хранене, консумация на по-малки, по-чести хранения, избягване на определени храни и напитки и консултация с лекар за безопасни методи за облекчаване на киселини.
-
Какви са препоръките за организиране на среща на майките в София?
-
Какви са споменатите симптоми в публикациите?
-
Какви са препоръките за лекари и изследвания по време на бременност?

искам само набързо да разкажа в каква драма се вкарах днес, някой ако има съвети да казва... та миналата седмица настинах и барабар с другите работи си лепнах много гадна кашлица, а вчера цяла нощ не можах да спя и от стомашно разтройство..и от всичкото това напъване ли незнам, днес като тръгнах за работа едно че бях като пребита, ами и ми се появиха болки отдясно. Едвам стигнах, че и ме одруса едно хубаво и автобуса (ако сте се возили в 76 знаете какво е) и като стигнах на работа чак ме изби на рев. Всички мн се притесниха, аз веднага се обадих на бъдещия татко да ме води на лекар. Отидохме при тази, която ме следи, бързо ме прие жената и каза че имам скъсяване на шийката на матката и нещо като разкритие, даде ми направление за болницата да ми правят серклаж
отидохме веднага в шейново, лекарят на смяна ме прегледа и каза, че няма нищо такова, всичко си ми е наред, няма да ме приемат
изписа ми магнезий и но-шпа, да лежа няколко дни и това е
пък може и аз много да се шашкам като не съм хич наясно , може пък цялото това напъване да е оказало влияние, незнам вече...Извинявайте, че ви натоварвам и вас, колко е хубаво само добри новини да се чуват, но явно такъв е живота...
Може и да се засечем някога. Ако ли не- нарочно да си определим среща и да се запознаем, че пролетта ще ходим заедно по разходки 
Някой има ли идея какво значи това ?!?!Утре ще отида при докито да видим какво ще каже .Иначе нямам оплаквания кой знай какви -както при всички бременни .Фолиева пих до 12 седмица и я спрях сега пия матерна на центрум/после прочетох че не сте доволни много от тях но ще ги изпия и после ще си купя други /.Тях сама си ги изписах но май няма да са достатъчни