Лято,плаж,море-ЯНУАРСКА чета коремчето пече-2010 (11тема)

• 14 161
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • Madrid
Tatitt ами ако някои не могат да си стигнат "бозката"(като мен) що правим?  Joy

Joy Joy А де?

# 136
Друго, което исках да споделя.......Не искам да обиждам другите момичета, ама въобще...да не се засегнете, моля ви......Не вярвам,че чувствам бебето.....Но.....да споделя какво усетих снощи, пък вие ми изврачувайте - лежах си в леглото, късно беше. И по едно време усетих все едно нещо ми се обръща в мен. Тези, които вече са минали по този път ще ме разберат много правилно. Разума ми казва,че е прекалено рано, а и бебето е прекалено малко. Плюс това не съм от стройните фиданки, що мазнини има да преодолява това бебе......Та.....все едно нещо се обърна в мен, усетих и гъделичкане и спря. Значи това движение - като обръщане - го усещам май за 2 или 3 път......Сега сте вие на ред да ми обясните какво съм почувствала....... 

Какво да се сърдим, завиждам благородно и че чуствате и общувате с бебетата, и че много от вас са майки за пореден път, което си е истинско вълшебство.
Аз по-скоро се страхувам, че каквото съм дърво по отношение на собственото си тяло, ще взема да изпусна или да не разпозная първите сингналчетата на малкото, за които като всяка от нас дебне и копнее.  Или пък току виж съм се изцепила в мой стил - "това диване ми е устроило комплот с баща си - той ме тормози отвън, а то отвътре" (че бая драйфане падна) на някоя вътрешна ласка, та да вземе да се обиди и да не ми се обади  повече #2gunfire

Ха сега кажете лесно ли ми е  Mr. Green

Искрено се радвам за всички хубави новини, още не ги свързвам с отделни хора, че отскоро чета, но определено ми действат успокояващо.  hahaha

# 137
  • В страната на чудесата
Здравейте и от мен!Отдавна не съм писала,но ви чета редовно.Ходих на БХС,и утре ще разбера резултата.Днес бях на преглед,всичко е нормално,но ми казаха плацентата е задна.Ако някоя може да ми обясни какво значи това ще й бъда благодарна.Повръщането и при мен поотмина,но жегата ме съсипва.Качила съм 2 кг,а се чувствам като мечка Rolling Eyes
На новите януарки добре дошли Hug
Леко бременеене на всички  bouquet

# 138
Здравейте и от мен!Отдавна не съм писала,но ви чета редовно.Ходих на БХС,и утре ще разбера резултата.Днес бях на преглед,всичко е нормално,но ми казаха плацентата е задна.Ако някоя може да ми обясни какво значи това ще й бъда благодарна.Повръщането и при мен поотмина,но жегата ме съсипва.Качила съм 2 кг,а се чувствам като мечка Rolling Eyes
На новите януарки добре дошли Hug
Леко бременеене на всички  bouquet

Че плацентата е задна, вероятно са ти казали, че е по задна стена на матката, което е идеалният вариант.  Hug

# 139
Здравейте Simple Smile искам само набързо да разкажа в каква драма се вкарах днес, някой ако има съвети да казва... та миналата седмица настинах и барабар с другите работи си лепнах много гадна кашлица, а вчера цяла нощ не можах да спя и от стомашно разтройство..и от всичкото това напъване ли незнам, днес като тръгнах за работа едно че бях като пребита, ами и ми се появиха болки отдясно. Едвам стигнах, че и ме одруса едно хубаво и автобуса (ако сте се возили в 76 знаете какво е) и като стигнах на работа чак ме изби на рев. Всички мн се притесниха, аз веднага се обадих на  бъдещия татко да ме води на лекар. Отидохме при тази, която ме следи, бързо ме прие жената и каза че имам скъсяване на шийката на матката и нещо като разкритие, даде ми направление за болницата да ми правят серклаж  Shocked и каза че ако ми направят следва само лежане, никаква сватба и други такива, аз съвсем се стресирах и разстроих.... каза че можело и друго да преценят в болницата ама това е положението Sad отидохме веднага в шейново, лекарят на смяна ме прегледа и каза, че няма нищо такова, всичко си ми е наред, няма да ме приемат  Whistling изписа ми магнезий и но-шпа, да лежа няколко дни и това е Simple Smile аз съвсем се обърках, кой крив, кой прав, ама се прибрах и си легнах.
Мисля си освен другата седмица да отида на трети лекар за потвърждение, че те болките си продължават, поносими са ама все пак  Thinking пък може и аз много да се шашкам като не съм хич наясно , може пък цялото това напъване да е оказало влияние, незнам вече...Извинявайте, че ви натоварвам и вас, колко е хубаво само добри новини да се чуват, но явно такъв е живота...

# 140
хей nellito_v, не се паникьосвай, а още утре иди на трети лекар, да се успокоиш и да си сигурна, че те лекуват правилно.
 И аз имам разни болки, уж били нормални. Дано всичко с теб е наред! Успех!

# 141
Здравейте Simple Smile искам само набързо да разкажа в каква драма се вкарах днес, някой ако има съвети да казва... та миналата седмица настинах и барабар с другите работи си лепнах много гадна кашлица, а вчера цяла нощ не можах да спя и от стомашно разтройство..и от всичкото това напъване ли незнам, днес като тръгнах за работа едно че бях като пребита, ами и ми се появиха болки отдясно. Едвам стигнах, че и ме одруса едно хубаво и автобуса (ако сте се возили в 76 знаете какво е) и като стигнах на работа чак ме изби на рев. Всички мн се притесниха, аз веднага се обадих на  бъдещия татко да ме води на лекар. Отидохме при тази, която ме следи, бързо ме прие жената и каза че имам скъсяване на шийката на матката и нещо като разкритие, даде ми направление за болницата да ми правят серклаж  Shocked и каза че ако ми направят следва само лежане, никаква сватба и други такива, аз съвсем се стресирах и разстроих.... каза че можело и друго да преценят в болницата ама това е положението Sad отидохме веднага в шейново, лекарят на смяна ме прегледа и каза, че няма нищо такова, всичко си ми е наред, няма да ме приемат  Whistling изписа ми магнезий и но-шпа, да лежа няколко дни и това е Simple Smile аз съвсем се обърках, кой крив, кой прав, ама се прибрах и си легнах.
Мисля си освен другата седмица да отида на трети лекар за потвърждение, че те болките си продължават, поносими са ама все пак  Thinking пък може и аз много да се шашкам като не съм хич наясно , може пък цялото това напъване да е оказало влияние, незнам вече...Извинявайте, че ви натоварвам и вас, колко е хубаво само добри новини да се чуват, но явно такъв е живота...

Все пак най-добре е да си дадеш малко почивка. За болките, по-добре лекарят да прецени, но най-добре отиди при някой добър специалист, че малоумници колкото искаш. Серклажът е нещо сериозно, стигнеш ли дотам, наистина трябва да пазиш леглото. Но пък може да имаш и много силни болки без разкритие и скъсяване на шийката. С първата ми бременност от настинка си докарах бъбречна криза и имах адски болки 3 дни, направо беше непоносимо. Съответно 1 седмица в болница и ме направиха на решето от инжекции но-шпа, оправих се, но минаха 2-3 седмици. Затова се пази, настинките по време на бременност понякога са коварни. Ако още не ти е минало, препоръчвам ти цитросепт - екстракт от грейпфрут, хем ще спре разстройството, хем засилва имунинета и не е противопоказен при бременност, но се консултирай с лекар по колко капки да пиеш, за да има ефект.  Peace

# 142
Katinche  има ли разлика в цените за ФМ на различните места, аз още не съм си записала час, днес или утре и това ще свърша! /ако искаш пиши ми на лични/  Hug

Да ти кажа честно незнам. доц. Димитрова ми взе 60 лв. без запис. 2008 г. Марков ми взе също 60 лв., а записът беше още 20 лв. Тази година незнам как ще е, но мисля, че съществена разлика в цените няма да има.

Мале, nelito същински ужас hug

И аз имам разни болки, уж били нормални.

Честно да си кажа не мисля, че има нормални болки по време на бременност Thinking

kakatasvrakata,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Цоци, TV, бихте ли добавили албумчето на първа страница с паролата. Ако ви затруднявам може да ми изпратите на лични паролата за акаунта на january1010

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 22:21 от Katinche

# 143
Здравей те момичета, май дойде мой ред да кажа че и аз имам болки.
Имам и от време на време розово течение и то много слабо

# 144

Леле колко сме развити ние тука  Joy Joy Joy

Извинявай, моля те не се обиждай или засягай ... И аз правя такива грешки, и ме спукват от бъзици по другите теми, а пък тази дори е сладка .... Ако тогава бяха толкова напред в технологиите както сме сега, със сигурност сега щяхме да сме изобретили телепортирането  Mr. Green

# 145
Много, много ми е депресирано и смотано.....Така чакахме почивката ни, а сега се отказваме от нея.......Ако някой прояви интерес, ето тук съм писала повече - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414633.0

# 146
Много, много ми е депресирано и смотано.....Така чакахме почивката ни, а сега се отказваме от нея.......Ако някой прояви интерес, ето тук съм писала повече - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414633.0
Леле, милата  Hug не тъжи, морето няма да избяга, то и догодина ще си е там, а вие ще сте в още по-голям състав и ще ви е още по-весело, ще видиш Simple Smile сега все пак най-важното е нашето здраве и това на бебчетата ни, вярвам че всичко останало ще се подреди...и на мен ми беше тъпо, че тази година ще пропуснем морето, а сега когато ни се откри шанс да отидем за 2-3 дни се оказва, че може да пропусна дори сватбата си, която чакам с такова нетърпение Sad така че явно винаги има и по-зле, важното е да сме здрави Simple Smile
Лека нощ от мен  Praynig

# 147
  • Шумен
sisiyana  , не ми каза кога си на ЖК при Нейкова  Grinning Може и да се засечем някога. Ако ли не- нарочно да си определим среща и да се запознаем, че пролетта ще ходим заедно по разходки  Simple Smile

На консултация съм чак на 20,08  от 13,00ч. ,но преди това трябва да мина да си занеса изследванията за кръв и урина .Химоглобина ми е много нисък 96 и ме притеснява с предните бремености чак в края ми се смъкваше а сега ... newsm78
За среща може да си уговорим но след работно време и събота и неделя .А и в тез горещини не ми се мърда ,но пък кьошковете са  направили  чудесна реконструкция и ни е любимо място в тези жеги вечер. 1swing

# 148

Извинявай, моля те не се обиждай или засягай ... И аз правя такива грешки, и ме спукват от бъзици по другите теми, а пък тази дори е сладка .... Ако тогава бяха толкова напред в технологиите както сме сега, със сигурност сега щяхме да сме изобретили телепортирането  Mr. Green

hahaha аз се чудех какво не му е наред на това january1010

# 149
  • Шумен
Здравей те пак . Сега като се зачетох в листа с лабораторните изследвания малко се стреснах .На изследването ми пише  ...персистираща анемия с подчертана микроанизоцитоза и хипохромия ... smile3506Някой има ли идея какво значи това ?!?!Утре ще отида при докито да видим какво ще каже .Иначе нямам оплаквания кой знай какви -както при всички бременни .Фолиева пих до 12 седмица и я спрях сега пия матерна на центрум/после прочетох че не сте доволни много от тях но ще ги изпия и после ще си купя други /.Тях сама си ги изписах но май няма да са достатъчни  newsm78
Някой имали идея какво е това ,ясно че химоглобина ми е нисък но другото ?????
Тъкмо когато си мислех че стази бременност няма да имам проблеми  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт