Юли 2009 - Тема 69 :)

• 12 938
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
A4, на нас нищо не ни казаха за мокрене и аз я намокпих многократно. Моля ви, знаете ли нещо по въпроса. Ще и счупя главата на педката. Какви са последствията? На крачето седи само малка точица

# 226
 Joy Сандра накарай го той да те проверява - може и да знае как щом задава въпроса  hahaha

Сега се свързах с нашата лекарка и ми каза ,че до 30 ден не е проблем да има жълтеница бебето. Малко се успокоих  Whistling

# 227
A4, на нас нищо не ни казаха за мокрене и аз я намокпих многократно. Моля ви, знаете ли нещо по въпроса. Ще и счупя главата на педката. Какви са последствията? На крачето седи само малка точица

Нищо няма да стане предполагам - и аз с Петя съм забравяла и я мокря но нищо не е ставало после.Но и на нас по принцип ми казват него ден да не я къпя.

# 228
A4, Hug
Sandra, стискам палци и за двете, а ако родя скоро да знаеш, че ще е заради изказването на твоето мило за разкритието, с глас ме разсмя, разтресох всичко Joy.
Ох, днеска пиша през 2 поста, sorry.

# 229
ЧЕСТИТ ПЪРВИ МЕСЕЦ НА ВЛАДИ, СТЕЛЛА, МАРИЯ И ЕЛИНА !!!
Да растат здравички, все така добрички, много усмихнати, лъчезарни и будни дечица  Hug

Честит рожден ден на Дейзи (със закъснение) !!!   bouquet

Ние сме добре, похапваме доста, от което малкия естествено повръща, защото му стига до козирката, но като искам да спра кърменето на около 90мл се почва рев за още. Дояжда и му става тежко...голяма е мушица  Joy Heart Eyes
Коликите не ни подминаха и докато  търсихме Инфакол, дадох Еспумизан, който май действа.
При Инфакола действието след натрупване ли е ?  Blush Такива ми ти работи, като при всички останали  Crazy

Вчера най-накрая се дотътрих до болницата за профилактичен преглед. Матката ми се прибира добре, белегът ми по думите на док. е  много елегантен и може да не мажа с нищо. За всеки случай обач и аз си взех Дерматикс, ако може съвсем да избледнее за разкош...  Whistling
Накара ми се да съм внимавала повече - никакво вдигане на тежко, преуморяване... а аз изобщо не се чувствам раждала. Нито усещам някакъв дискомфорт, нито ми е тежко. Само 5кг , които ми остават да сваля ми напомнят, че преди 3 седмици съм била бременна и раждала  Crazy

За секса ми казаха след 30 ден, а за спорта след 2 месеца... Един почти мина, остава още един и се почвам  Laughing

Стига толкова от мен !!!

Много целувки и стиснати палци за всички на финалната права с тумбаците !!!  Hug

# 230
Sandra_19_84 - и аз нямах признаци, че ще раждам. Вечерта си легнах спокой, а сутринта имах малко кръв и докато се чудех какво е това, почнаха леко да ми изтичат водите и така се започна Simple Smile
Драга  - торбите ми не бяха нещо специално, не се напрагай толкова за това, каквото сложиш - те на нищо май не е радват там акушерките, мисля че очакваха пликчета Simple Smile
аз се чудя пък какво да подаря на лекаря от ЖК ?

# 231
Сандра подкрепям с две ръце идеята мъжът ти да те провери Joy Joy  и току виж завалят честитките към теб Wink

Мамбинке Hug при Лазарова или при Сигридов беше на преглед?? И аз като теб имам в излишък пет килограма от19 ooooh! Като преяла изглеждам Laughing Вчера си пробвах част от дънките - влизам във всички, но не мога да ги закопчея Mr. Green В девети месец успявах да ги обуя до средата на бедрото Laughing и вчера се впечатлих, че успях да си вмъкна цялото дупе в тях, но кога ли ще мога да ги закопчея Crossing Arms мрън??

# 232
  • София
Привет и от нас с малката Йони! Нямам много време да Ви чета подробно. Иска ми се на всеки да напиша по нещо, но с това диагонално четене няма как да стане.

Искам да попитам мамите, които са водили бебчетата на ортопед при кой доктор ходиха и ако е възможно да ми дадат координати. Чувам добри отзиви за проф.Драганов, но за съжаление не успявам да намеря нищо в нета.

Късмет на мамите, които все още са 2 в 1, а на останалите - спокойни бебечета!

# 233
джиджи, ходих до Лазарова. Аз със Сигридов не съм се разбирала да ходя след като родя, теб вика ли те ?  Blush Thinking
Иначе съм същата работа с дънките Joy напъхвам дупарата, но копчето да се закопчее - неее. А защо не мърдам от пустите 60кг. не знам. Поне да мина психологическата бариера, че пак съм си в границите на 50те килограма  Crazy Sunglasses

# 234
Сандра-е,няма такъв смях-изпълни ми деня!
МамаДиди-радвам се,че си по-спокойна.
Тани80-аз и не попитах защо,обади се да попиташ педиатъра си

# 235
  • Кърджали
Е сеуга, признайте, нямам ли чуден мъж... Пък вие си ходете на лекари за да ви проверяват за разкритие... Още не разбрах как мога и сама, ама очаквам и това да се разясни.
Май колкото повече наближава срещата с бебка, толкова повече това момче го хващат лудите.
Преди няколко дена се чудеше какво ще каже първо бебето - мама или тати. Ама сериозно се беше зачудил....  Нищо, че малката още не е дала признаци, че в близките дни има намерение да се ражда, камо ли да проговори.
Ама това с разкритието е на върха на всякакви негови бисери....

# 236
  • София
Аманитка,нали всичко свърши,сега само ще се гледате ,и ще му се радваш.Помниш ли как аз бях същата в болницата,само където рева ми почна още в патологията една седмица по-рано.После след раждането продължих и не си вдигах телефона дори,да не им рева на хората.Само Филип идваше да ме вижда и колкото и да се сдържах, все се разплаквах.Майка ми я извиках да я видя чак на 5-ия ден, като се преместих във випа.То и аз не знаех за какво да плача по-напред.За моето възстановяване и болките или за София дали ще се оправи.Най-ми беше тежко като ходех веднъж дневно в интензивното да я виждам .Е,там какъв рев падаше.Беше една такава мъничка,42 см,слабичка,все спи и с един голям абокат  Cry .Общо взето като ви четях през gsm-а най се успокоявах.Особено като четях как пишете за мен.Но тия неща отминават и се помни само хубавото.
Фелисити,помагат капките  newsm44,взимай ,не се чуди.Аз исках само а пробвам и сега ще поръчам да ми донесат от Лондон,били 2 лири там.
Емили,точно там отзад на врата и мен ме болеше.
Аз пък вчера как я загазих.Ставам сутринта и лявата гърда ме боли страшно.Все едно съм я притиснала.Нищо не тече от нея,само капки.Помислих,че съм я налегнала,нали спането по корем пак се отложи напред във времето  bombs ,но аз все пак се пробвам.Към обяд загрявам,че май имам бучка.Винаги ми е било странно,как се намират тия бучки,нали отвътре на гърдата има нещо твърдо и  едва я различих.Отидох да си купя Летицин от аптеката,че никакви компреси не помагаха и страшно боли.До вечерта правех компреси и лека по лека слагах и София,въпреки болката.Пратих Филип за зелка в 9 вечерта,но като се върна, не взел,не му харесали  Shocked ,като че ли ще се жени за нея.Както и да е,разминах се с компресите.Като се обливах на мивката с много топла вода и масажи бучката слезе към зърното.А София само цокаше на сухо,но от време на време се чуваше и преглъщане.Та така цяла нощ е спала и сукала.Почти без да спира.Слагах я и на другата гърда ,да не стане и там същото.Днес сутринта гърдите ми спаднали,все едно не кърмя.Аз все забравям от коя съм и давала последно,дали не е от това задържането?Сега мисля да пия 4 хапчета на ден първите 3 дни,и после ще намалявам.Маймунче,потърси Лецитин при вас,дано ти помогне.
Юлско бебе,тая я знам   Stuck Out Tongue Winking Eye .Беше на отворените врати в Тина Киркова и веднага я разконспирирах.Питаше едни шантави въпроси.Тя явно си ходи така по всякакви бременни мероприятия.
Вчера бяхме на консултация.От изписването София е наддала 1100гр и е пораснала с 8 см.Оказа се,че ня можело да и бият хепатитната ваксина,че няма месец от БЦЖ-то.Другия понеделник ще ходим пак за нея.Тази Пентаксим за 2-рия месец мисля и аз да я купя.
В пощата ми бяха пристигнали последните многократни пелени и ще започна само с тях вече,насъбрах десетина бройки,които да и стават.
Искам и ЕБХ да почна,но моля тези които я практикуват да дадат малко съвети.Как точно да държа бебето,хем главата да не клюма,хем краката да не си наака?Май на един час се събуваха,но аз имам чувство,че непрекъснато на 5 мин.се ака или пишка.
Ако някой го интересува.На партера в Мола на Стамболийски има щанд на I CARD.Това е карта ,която вие зареждате с някаква сума и я подарявате .Международна е под логото на Мастеркарт,важи за абсолютно всички магазини с терминали.Аз купих такава за лекарката ми и е добра идея за подарък.

# 237
Сложих ви на бързо 3 снимки на Влади - кеф в банята, щастие след кърмене, тройна любов.

Диди, при по-дребни бебенца жълтеницата може да продължи и повече от 40 дни, не се притеснявай, имате време да се изчистите напълно! Добре е, че сте се уредили и вие с бъги под, много се смях, че Петя бърка при Катето, ама няма начин, дано не се научи и под комарника да бърка. Simple Smile
Джиджи,  Heart Eyes и ние утре следобед сме на същите процедури, а после тук на отчет. Wink
A4, браво добре сте наддали!
Драга, е трябва да е вече тези дни, мвесто кроки - едно лъвче, ама не плюшено! Simple Smile
Sandra_19_84, и аз така предлагам - кажи му той да провери, пък току виж помогнал на бебка да излезе... имам предвид с любов. Wink А първата й думичка може да не е нито една от двете. Simple Smile
TANI80, не се шашкай, всичко ще е наред, все пак следи за възпалени и може да сложиш марличка с риванол.
Mambina, нека си хапва детето, а и едва ли връща много. И аз като теб не се чувствам раждала, с тази разлика, че имам да свалям далеч повече килограми. Sad
Usmivka123, Драганов и Алексиев са най-добрите детски ортопеди. На Драганов не знам, но ето на д-р Алексиев координати, аз съм доволна от него - http://www.einet.bg/~alexiev/

Миме, като чета си овладяла ситуацията! И аз все забравям с коя гърда съм свършила, кърмя и от двете на всяко хранене, ако се случи само от едната няма как да сгреша, винаги усещам коя е по-пълна. Майка ми предложи да си сложа безопасна игла, или конец на презрамката на сутиена и да я местя, може да пробваш, макар че и това местене може да се забравя.  
Браво на Софи, много добре е качила, браво и на теб!!  Hug
Хайде, почвайте ЕБХ, че да не съм сама! Heart Eyes Много е хубаво, все повече се радвам, че се реших, майка също се включва. И аз си чакам днес Тотс Ботс, нямам търпение вече. Wink
Ооо.. като е буден го събувам на около 15 мин. и почти винаги пишка. Позата - подпирам му гръбчето в моя корем, или го слагам да легне върху едната ми ръка, а с другата му държа крачетата, Влади е много стабилен. Но, заповядай в темичката за ЕБХ, момичетата са много отзивчиви, там има и нагледно за позите, също клипчета.

# 238
Миме браво, че си овладяла положението с гърдите, само ти си знаеш какво ти е било ooooh! Страхотно предложение за подарък Peace  А за това от коя гърда си давала, аз също много забравях и измислих следната схема - на нечетна дата започвам първото хранене за деня (към 5 -6ч) от лявата гърда, второто от дясната, и така редувам, докато последното хранене към 24ч отново завършва с лявата (при нас храренията са седем) и така на следващото хранене сутринта, когато вече е четната дата, започвам с дясната гърда Peace Така, когато забравя изхождам от това четна или нечетна дата е и започвам да броя гърдите Laughing Май малко объркано обясних Blush

# 239
  • Велико Търново
Сиси ♥♥ , покрай теб и аз съм се запалила по ЕБХ. Резултатите досега: изпишвала съм я няколко пъти и още толкова пръцвала. Ама акото не мога да го хвана:) Обаче продължаваме напред:)

Общи условия

Активация на акаунт