Боядисана бяла чанта.

• 7 570
  • 17
  •   1
Отговори
  • В къЩи.
Момичета моля ви помагайте Praynig
В събота сложих за пръв път новата си бяла чанта с една червена рокля,а като се прибрах какво да видя....чантата от вътрешната страна е розова  #Cussing out Роклята не е нова,не знам как и защо е отпуснала боя  Thinking
Пробвах с веро,сапун даже и с лакочистител,но ефекта е 0,с какво друго да пробвам  newsm78

# 1
  • София
Спирт.
Белина/Доместос.
Вениш.

Каква е чантата?
Плат, кожа, изк. кожа, лак?

# 2
  • В къЩи.
Кожена е ,но не е естествена кожа.

# 3
  • София
Кожена е ,но не е естествена кожа.

Ами аз моята подобна я чистех със спирт.

# 4
  • В къЩи.
Благодаря ти,   bouquet аз мислех да взема някакъв продукт от супера,от рода на тези ,който си изброила ,въпреки,че те не са ми много познати,но горе долу се сеЩам за какво служат  Embarassed
Днес Ще се снабдя със спирт,дано да стане  Praynig 3 %/ов е добре ,нали?

# 5
А химикал дали се чисти със спирт, че майка ми успяла да си направи 15 см драскотина върху новата си бяла чанта? ooooh!

# 6
А химикал дали се чисти със спирт, че майка ми успяла да си направи 15 см драскотина върху новата си бяла чанта? ooooh!
Аз съм ползвала за тази цел синия спирт за горене, с него доста избледнява, но не изчезва напълно.

# 7
  • Пловдив
моята нова бяла чанта,вчера я сожих за трети път с бяло потниче с лилави шарки и стана лилава от вътре

# 8
моята с CIF я изчистих  newsm78

# 9
  • В къЩи.
Току Що пробвах със спирт,не става  newsm45
След обед Ще си взема някакъв препарат от супера,дано с него да успея,че само веднъж съм я слагала  smile3511

# 10
  • В полите на Пирин планина
Ако няма разни висулки, които могат да се повредят пробвай да я изпереш в пералнята  Peace

# 11
И аз имам същият проблем. Sad
Моята бяла чанта е от изк.кожа и още при първото слагане се боядиса от дънките ми.
Не съм пробвала още да я чистя с нищо защото ме достраша да не я повредя.

# 12
Аз третирам с ЛОК... Няма петно, което да ми е останало. Моята чанта я повредих с разтекло се мастило от вътре. Доста време се мъчих малко по малко, но петното изчезна.

# 13
Ох, много трудно се маха от бляа чанта каквото и да било. Може даистина да пробваш с Лок, със спирт не става Rolling Eyes

# 14
  • В къЩи.
Само някой да ми каже какво е това ЛОК  Blush Тук едва ли Ще го намеря,но поне като знам за какво се използва Ще потърся неЩо подобно на него  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт