Кодове за Ларедут - 32

• 45 658
  • 688
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Сутринта пуснах машината за хляб но още е пише а домициле.При вас как е и дали ще я изпратят все пак?Досега винаги поръчките ми са получавали статус а домициле.
бързаш  Grinning явно не са ти обработили поръчката още  Simple Smile

Аз също пуснах машинката за хляб с 2 фланелки (гарсон) за 2Е, но на мен също няма още този надпис, а  иначе ми пратиха потвърдителен мейл.
Поръчката ми не е разделена, на едно е!Ама като нямаме данните на машинката не знам колко кг е и къде ще пристигне?

# 286
Днес взех поръчка със сешоара   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=13577015  същия е като на снимката  -  но идва със аксесоари -  една права четка една кръгла един гребен и 2 шноли . Ето и снимка 

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 14:10 от smool

# 287
  • гр.Бургас
  bouquet

# 288
  • Варна
Evа, иде ми да те разцелувам за пускането на кода за машината за хляб! remybussi  Заради постовете като твоите си заслужава да се чете темата!  bouquet

# 289
  • София
Evа, иде ми да те разцелувам за пускането на кода за машината за хляб! remybussi  Заради постовете като твоите си заслужава да се чете темата!  bouquet
newsm03 Благодаря ти,искрено се радвам,че съм полезна на повече хора!  Hug

# 290
  • на морето
Извнявам се.ако е казано,чета всичко ,без пропуск уж,но не разбрах до кога важи кода за хлебопекарната?Картата ми е почти на 0 и незнам кога ще мога пак да направя поръчка Cry

# 291
Момичета, отново имам нужда от вашата помощ  Praynig!
След много писма и безброй несполучни известия за 20 - те евро, от франсетата днес получих това:
Hi,

This time, I received the copy of the invoice of your friend. At present, you must place an order online and to safeguard it. At the end of your order, under the basket, you have : Besoin d'une conseillere pour terminer votre commande ?1cliquez sur : sauvegarder ma commande. Then, you click on "sauvegarder ma commande" and you leave a message online requesting for applying the discount of 20 ?. However, the discount cannot be applied on Mini Prices, sale prices, Prices with discounts.

Best regards.

For any contacts or next claims, thank you to make them online  by clicking on top of our home page in "Aide".
By going down the page, click on "mes autres questions" just under : Mes autres questions.

Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

Превеждам си го дс гугъл преводача и ми е ясно, че трябва да пусна поръчка (запазя такава) и после да пиша пак на Сабине за да ми приспадне тези 20 евро. Не съм наясно само какви артикули трябва да имам в кошницата? Мога ли да сложа такива до 20 евро + доставката и да не доплащам с карта? Мога ли да ползвам в този случай кодове за БД, или не?
Хиляди благодарности на всяка дама отзовала се на молбата ми за помощ  bouquet  bouquet  bouquet!

# 292
  • в очите на моето ангелче София
Момичета нещо както винаги неразбрах Confused как да получа тази симпатична хлебопекарничка Grinning,скоро направих и нов акаунт от който още на съм поръчвала,даже и чека за 10евро не съм ползвала,ама пуста лакомия като я видях тази машинка и веднага се влюбих,помогнете на лакомото магаренце и то да се облажи,моля Mr. Green

# 293
  • Пловдив
И моята поръчка са разделили, още нямам потвърдителен имейл.
Evа, благодарности и от мен   bouquet Тъкмо мислех да пускам една от големите машини. Ще свормираме клуб на Ларедутската хлебопекарка тук  Joy

# 294
След много писма и безброй несполучни известия за 20 - те евро, от франсетата днес получих това:
Hi,

This time, I received the copy of the invoice of your friend. At present, you must place an order online and to safeguard it. At the end of your order, under the basket, you have : Besoin d'une conseillere pour terminer votre commande ?1cliquez sur : sauvegarder ma commande. Then, you click on "sauvegarder ma commande" and you leave a message online requesting for applying the discount of 20 ?. However, the discount cannot be applied on Mini Prices, sale prices, Prices with discounts.

Best regards.

For any contacts or next claims, thank you to make them online  by clicking on top of our home page in "Aide".
By going down the page, click on "mes autres questions" just under : Mes autres questions.

Sabine Ghysels.

Превеждам си го дс гугъл преводача и ми е ясно, че трябва да пусна поръчка (запазя такава) и после да пиша пак на Сабине за да ми приспадне тези 20 евро. Не съм наясно само какви артикули трябва да имам в кошницата? Мога ли да сложа такива до 20 евро + доставката и да не доплащам с карта? Мога ли да ползвам в този случай кодове за БД, или не?
Хиляди благодарности на всяка дама отзовала се на молбата ми за помощ  bouquet  bouquet  bouquet!
Тези чекове от покана на приятел работят или на кръгли цени или на ненамалени цени. Друг код не можеш да ползваш за същата поръчка. Предполагам, че няма да ти позволят да си включиш доставката в сумата от чека и ще се наложи да добавиш нещо, за да доплатиш над 10 евро. Това последното, за да си сигурна, че банката ще пусне превода.

# 295
  • Варна
Hi,

Best regards.

Sabine Ghysels.

Тя Събине го е написала:  However, the discount cannot be applied on Mini Prices, sale prices, Prices with discounts
Нямаш право да ползваш кодове, продуктите ти не трябва да са с мини цени, от разпродажба, или с намаление.

# 296
И моята поръчка са разделили, още нямам потвърдителен имейл.
Evа, благодарности и от мен   bouquet Тъкмо мислех да пускам една от големите машини. Ще свормираме клуб на Ларедутската хлебопекарка тук  Joy

Дали мога да помоля някой да пусне линк към тази хлебопекарна. Или поне да даде кратко описание - за какво количество е, марка, колко тежи. Търсих, гледах, изчетох почти всичко, но не я открих. Embarassed
Предварително благодаря.   bouquet

# 297

Тя Събине го е написала:  However, the discount cannot be applied on Mini Prices, sale prices, Prices with discounts
Нямаш право да ползваш кодове, продуктите ти не трябва да са с мини цени, от разпродажба, или с намаление.
sale prices ли имаш предвид за кодовете?
аз съм ползвала код при поръчка с чек от 20Е. с чекът се плаща на 3та стъпка, така че в кошницата нищо не ти пречи да си въведеш код

# 298
  • Пловдив
Снимка на машината няма, вчера беше пуснато описание че е за хляб 750/900 гр. с купа и мерителна лъжица. На цвят трябва да е бяло-сребриста.

# 299
  • Варна

sale prices ли имаш предвид за кодовете?
аз съм ползвала код при поръчка с чек от 20Е. с чекът се плаща на 3та стъпка, така че в кошницата нищо не ти пречи да си въведеш код
вече не изпращат ваучери за тези 20Е, а като запишеш поръчката и им пишеш те я проверяват и валидират ...

Общи условия

Активация на акаунт