Кодове за Ларедут - 32

• 45 672
  • 688
  •   1
Отговори
# 300
 newsm78 но ако проблемът е в проверката, то би трябвало да може да порзваш код, който ти е пратен лично  Thinking

# 301
  • Варна
newsm78 но ако проблемът е в проверката, то би трябвало да може да порзваш код, който ти е пратен лично  Thinking
На мен Събине ми върна следния отговор: However, you cannot use an other offer at your order because you can use one offer per order and and the discount cannot be used on Mini prices, low prices, or sale goods.

Пише ясно и точно, че можеш да използваш само една оферта, т.е. тези 20Е те ги приемат като един вид оферта с код ...

# 302
ясно, благодаря

# 303
  • Бургас
newsm78 но ако проблемът е в проверката, то би трябвало да може да порзваш код, който ти е пратен лично  Thinking
На мен Събине ми върна следния отговор: However, you cannot use an other offer at your order because you can use one offer per order and and the discount cannot be used on Mini prices, low prices, or sale goods.

Пише ясно и точно, че можеш да използваш само една оферта, т.е. тези 20Е те ги приемат като един вид оферта с код ...
А кръглите цени като от разпродажба ли ги приемат, или могат да се ползват при тази оферта?  newsm78

# 304
  • на морето

А кръглите цени като от разпродажба ли ги приемат, или могат да се ползват при тази оферта?  newsm78

точно от рапродажба са.За тези 20евро Сабине ми прие само едни дънки от новата колекция-ненамалени и задължително ти трябва да си платиш доставката и да си добавиш нещо до 10евро,т.е. танту за кукуригу.Аз се отказах,както и много други момичета Whistling
Eva,тъй като ти публикува кода за пекарната,моля те сподели до кога важи Praynig

# 305
  • София
при мен на стария ми акаунт не се хващаше пекарната, но на чисто нов без поръчка стана  Peace

# 306
Съвсем нова съм и много се извинявам за въпроса си, нямам време да чета:
Направих си регистрация в Ла редута, напълних си кошницата. Въпроса ми е, трябва ли да имам в акаунта си предварително регистрирана карта за плащане, или мога да ползвам чужда карта, като се въведе номера на картата и контролните числа? Помолих брат ми да ми услужи с картата си, но казва, че не може така да влезе в мойто потребителско име и да направи самото плащане само. Иска да прехвърли стоките от кошницата ми едно по едно в неговата  newsm78 . Та чудя се дали да изчакам 5 дена, поръчала съм си от банката собствена карта...

# 307
Съвсем нова съм и много се извинявам за въпроса си, нямам време да чета:
Направих си регистрация в Ла редута, напълних си кошницата. Въпроса ми е, трябва ли да имам в акаунта си предварително регистрирана карта за плащане, или мога да ползвам чужда карта, като се въведе номера на картата и контролните числа? Помолих брат ми да ми услужи с картата си, но казва, че не може така да влезе в мойто потребителско име и да направи самото плащане само. Иска да прехвърли стоките от кошницата ми едно по едно в неговата  newsm78 . Та чудя се дали да изчакам 5 дена, поръчала съм си от банката собствена карта...
ако картата му е ползвана само на един акаунт, може да платиш на твоя. но ако е ползвана вече на два акаунта - не може

# 308
Искам да благодаря на всички момичета включили се по моя въпрос с пустите 20 евро.  #2gunfire hahaha Joy

# 309
  • София
jijip,  въпроса ти не е за тази тема. Може да платиш с неговата карта от твоя акунт, може да влезе в твоя акаунт и да направи само плащането.  Не трябва да имаш предварително регистрирана карта и можеш да изполваш чужди. Може да се плаща на акунт с до 2 карти. Прочети първия пост на тази тема и линковете към него:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415525.0

Извинявам се herelina, отговорили сме едновременно.

# 310
Благодаря за отговорите, извинявам се за спама тогава.  Embarassed
  bouquet

# 311
  • София
Да ви попитам, че мног осе изписа и се обърках къде да търся вече, има ли работещ номер за куфара или работещ код за БД  Rolling Eyes

# 312
Виж на стр 1 или 2 имаше код за куфара, а на стр 11 код за бд с реф номер за кърпи

# 313
И аз пуснах с пекарната. Жалко , че не може да си поръчаш 2 бр.

# 314

А кръглите цени като от разпродажба ли ги приемат, или могат да се ползват при тази оферта?  newsm78

точно от рапродажба са.За тези 20евро Сабине ми прие само едни дънки от новата колекция-ненамалени и задължително ти трябва да си платиш доставката и да си добавиш нещо до 10евро,т.е. танту за кукуригу.Аз се отказах,както и много други момичета Whistling
Eva,тъй като ти публикува кода за пекарната,моля те сподели до кога важи Praynig
това нещо от 10Е пак ли трябва да е от новата колекция ненамалено или няма значение какво ще е?

Общи условия

Активация на акаунт