Кодове за Ларедут - 32

• 45 674
  • 688
  •   1
Отговори
# 315
А тази пекарна ще може ли да се намалява на  евро и след намаленията ? Понеже тогава ще получа код за  евро и си мисля да я поръчам тогава!

# 316
  • Варна
dineli, изобщо не се разбира какво искаш да кажеш?! newsm78

# 317
  • София
Оф, оправих се с куфара на 5стр  Peace Да попитам къде  е темата за ваучерите от покани приятел и т.н за да не занимавам тук с въпроса ми  newsm78

# 318
dineli, изобщо не се разбира какво искаш да кажеш?! newsm78

Ами май цифрата 10 я е изяла  Grinning

# 319
Оф, оправих се с куфара на 5стр  Peace Да попитам къде  е темата за ваучерите от покани приятел и т.н за да не занимавам тук с въпроса ми  newsm78

Има ли и такава тема  newsm78 , че аз преди няколко страници питах относно 20-те евро, но не ми се отговори. Ако има да се прехвърля там  Mr. Green И все пак ще го повторя и тук.
Ново развитие ли има после с ваучера за 20 Евро или съм разбрала погрешно. Вече 20-те евро не ги ли дават като ваучер и да си го използваш за каквото искаш без ограничения ?

# 320
  • МИНДЕРА
Имам няколко въпроса уж четох надзад други теми и следя тук но.... Crazy
Пращат ли още вместо матрака тенджерите или сега вече са решили прахосмукачка?
Получих ваучер за покана на приятел 5 евро и като вкарам кода ми се увеличава сумата със артикулите  двойно  Shocked направо не знам как да го оползотворя и мойта приятелка със своите 10 евро незнае как да процедира например спортни стоки кръгли цени  става ли?Пробвах разни варианти и не става и не става ... Whistling
Ваучер от 20 евро пращат ли вообще оставам със впечатление че няма вече  ooooh!

# 321
с кода за 20 ? сигурно 2 машини за по 10 ? шъ можеш да метнеш в коша:))))
dineli, машината за хляб се намалява с код - демек, няма да можеш да я комбинираш с евнтуален дар от 10-20 ?, капиш?  /т'ва вАжи в случай, че съм те разбрала правилно/

# 322
Имам няколко въпроса уж четох надзад други теми и следя тук но.... Crazy
Пращат ли още вместо матрака тенджерите или сега вече са решили прахосмукачка?
Получих ваучер за покана на приятел 5 евро и като вкарам кода ми се увеличава сумата със артикулите  двойно  Shocked направо не знам как да го оползотворя и мойта приятелка със своите 10 евро незнае как да процедира например спортни стоки кръгли цени  става ли?Пробвах разни варианти и не става и не става ... Whistling
Ваучер от 20 евро пращат ли вообще оставам със впечатление че няма вече  ooooh!
Мила писах ти в другата тема... виж там...

# 323

Има ли и такава тема  newsm78 , че аз преди няколко страници питах относно 20-те евро, но не ми се отговори. Ако има да се прехвърля там  Mr. Green И все пак ще го повторя и тук.
Ново развитие ли има после с ваучера за 20 Евро или съм разбрала погрешно. Вече 20-те евро не ги ли дават като ваучер и да си го използваш за каквото искаш без ограничения ?

Аз също искам да знам как се процедира за 20Е, изчетох всичко по темата в началото, но за това обяснение не намирам. Мисля че е редно при нова тема да се сложи и еднo малко инфо за тези 5Е,10Е и 20Е, че да няма толкова излишни въпроси Simple Smile  bouquet

# 324
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
пак да питам, че нещо не разбрах (доскоро бях блондинка Wink)
пращат ли още 10 евро след първата поръчка на поканения приятел? newsm78

# 325
пак да питам, че нещо не разбрах (доскоро бях блондинка Wink)
пращат ли още 10 евро след първата поръчка на поканения приятел? newsm78

10Е дават на приятеля веднага като се регистрира  Hug

# 326
ама "приятеля" изобщо не ги получи и е много нещастен от тази несправведливост Sick

# 327
ама "приятеля" изобщо не ги получи и е много нещастен от тази несправведливост Sick
Аз вчера регистрирах мъжа си и днес му изхарчих 10Е  Laughing, да ти кажа ли не е голяма далавера, защото си плащаш достваката и сумата ти трябва да е най-малко 10Е, ама то тези 10Е намаляват от реалната цена, а не от намалената вече, кофти история...

А за това защо ли не си е получил 10Е?: през имейла си се регистрира и със имената които ти си посочила ли, или е влязал на ново в сайта и е правена регистрация... В такъв случай НЯМА да се получат 10Е...

# 328
това е покана, която изпратих на мъжа ми. аз имам 2 мои акаунта и досега не съм имала такива проблеми, ама...
все пак съм напрерд с една пекарна  Mr. Green

# 329
  • София
Кодовете от 5 и 10 евро намаляват от реалната стойност, но пък аз си ги изхарчих като в кошницата имах кръгли цени само  Peace И все пак е важно приятеля да изхарчи неговите 10, за да може канещият да вземе после 20. След това вече разбирам, че се пишат мейли до Сабине, която казва с какви стоки може да се ползват тези 20 евро. Като стигна до там дано да съм разбрала по-добре  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт