Кодове за Ларедут - 32

• 45 691
  • 688
  •   1
Отговори
# 330
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Кодовете от 5 и 10 евро намаляват от реалната стойност, но пък аз си ги изхарчих като в кошницата имах кръгли цени само  Peace И все пак е важно приятеля да изхарчи неговите 10, за да може канещият да вземе после 20. След това вече разбирам, че се пишат мейли до Сабине, която казва с какви стоки може да се ползват тези 20 евро. Като стигна до там дано да съм разбрала по-добре  Whistling

doh
не стига, че не ми пратиха 10 евро, ами и няма да мога да си искам и ваучер за 20

# 331
Кодовете от 5 и 10 евро намаляват от реалната стойност, но пък аз си ги изхарчих като в кошницата имах кръгли цени само  Peace И все пак е важно приятеля да изхарчи неговите 10, за да може канещият да вземе после 20. След това вече разбирам, че се пишат мейли до Сабине, която казва с какви стоки може да се ползват тези 20 евро. Като стигна до там дано да съм разбрала по-добре  Whistling

doh
не стига, че не ми пратиха 10 евро, ами и няма да мога да си искам и ваучер за 20

Мила кажи как става искането на този ваучер за 20Е, много сме се затормозили тука ...  Joy

# 332
10-те евро си е далавера с кръглите цени  Peace Поне аз така ги оползотворих.

# 333
  • София
dtra, направи си нов мейл и си покани него. Аз първия път като се самопоканих на другия ми мейл от бързане да се регистрирам, не дочаках техния мейл, в който трябва да кликна на зеления бутон и така втория ми мейл не получи 10евро, но "канещия" ми акаунт получи 5. Да не би да си направила моя номер да се регистрира "приятелят" без да е кликнато на бутончето ?

# 334
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея

doh

Мила кажи как става искането на този ваучер за 20Е, много сме се затормозили тука ...  Joy

тамън да почна да разучавам тая врътка и вие ме попарихте с тая информация #Shocked

досега не съм се пробвала с пазаренето за 20-те евро, но имаше момичета, които казваха, че са писали на кака ви Събка, а тя пък им искала сканирана фактурата на приятеля, пък не трябвало адресите да са еднакви, че отказвала тази крупна сума  и т. н.
та в крайна сметка това ме отказа. нямам нито време, нито нерви, нито езикови познания по френски, за да се разправям с тази мила дама!

dtra, направи си нов мейл и си покани него. Аз първия път като се самопоканих на другия ми мейл от бързане да се регистрирам, не дочаках техния мейл, в който трябва да кликна на зеления бутон и така втория ми мейл не получи 10евро, но "канещия" ми акаунт получи 5. Да не би да си направила моя номер да се регистрира "приятелят" без да е кликнато на бутончето ?

извинявай, мила, писали сме едновременно.

не помня кое бутонче съм натискала и кое- не.
станалото -станало!
чакам си пекарната от този мейл и това ме прави доволна!
в този свят не може само да съм на далавера Tired

# 335
 Joy Ох момичета ,извинете ме , чак сега видях какво всъщност съм написала ! Ами така става като " тамагочето ми " е натиснало Num на клавиатурата и не се изписват цифрите въобще ! Joy
Важното е че сте ме разбрали и така !Исках да попитам за пекарната ,нали сега с код става 10 евро ,дали ще може и след намалението да се поръчва за толкова?Докога е валиден този код?

# 336
 Eдин код и от мен
38156  при 60Е дава БД

# 337
  • София

Eva,тъй като ти публикува кода за пекарната,моля те сподели до кога важи Praynig
Нали се сещаш,че ако знаех до кога е валиден,щях да го напиша тук,а не да чакам нарочно някой да ме пита многократно?

Eдин код и от мен
38156  при 60Е дава БД
Също и кодовете 38199 и 38164 дават БД при мин.60 евро от новата колекция-Е/З 09/10,естествено-ненамалени.Неизвестно докога са валидни.   Thinking

И се поспрете малко с тези кодове от поканите,дъвче се едно и също непрекъснато ,3 страници са пълни само днес с това.   Tired

# 338
А според мен ето тази е машината за хляб http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-750-a-900-g.aspx?pr … &numberpage=1 ,понеже в кошницата ми на цвят пише бяло и сребристо , а цената е 65 евро ,грамажа на хляба е 750 -900 и затова мисля че е именно тази !

# 339
  • в очите на моето ангелче София
Хайде де момичета помогнете не съм пускала досега нищо с референтни номера,защото съм поръчвала 3 пъти ама много искам тази пекарна как да я получа,какъв и е кода и/или реф.номер,все пак съм още нова,ПОМОЩЩЩЩ Embarassed

# 340
Хайде де момичета помогнете не съм пускала досега нищо с референтни номера,защото съм поръчвала 3 пъти ама много искам тази пекарна как да я получа,какъв и е кода и/или реф.номер,все пак съм още нова,ПОМОЩЩЩЩ Embarassed
Няколко страници по-назад го има и реф.номер и кода.Защо не четете?Аз как се върнах назад и го намерих?

# 341
  • София-Младост
Няколко страници по-назад го има и реф.номер и кода.Защо не четете?Аз как се върнах назад и го намерих?
реф. 6724094 код 28894

# 342
Здравейте!Някой може ли да ми каже кой код с чанти работи?

# 343
  • София
Момичета, при вас работят ли кодовете за БД, аз от вчера се мъча и нищо не става Cry

# 344
ХЛЕБОПЕКАРНА

пуснах на нов акаунт+ хлебоп. с код 28894,  с тесниски за 3 евро
изписва ми - специален код, а не конкретно за нея
дали ще получа хлебопек. или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт