Кодове за Ларедут - 32

• 45 614
  • 688
  •   1
Отговори
# 615
здравейте, нова съм в поръчките и искам да ви питам как става поръчването на тази хлебопекарна за 10 Е Embarassed,че нямам никакво време да чета назад,извинявам се предварително Blush и ви благодаря Hug

# 616
здравейте, нова съм в поръчките и искам да ви питам как става поръчването на тази хлебопекарна за 10 Е Embarassed,че нямам никакво време да чета назад,извинявам се предварително Blush и ви благодаря Hug

Позволавам си да цитирам Финти
реф. номер 6724094, код 28894,
за да стане 10 евро добави продукт от новата колекция, при 4 и повече продукта от новата колекция трабва да даде и подарък сервиз

пухчо с колко бъркалки е това чуда на техЙниката  Crazy

# 617
на мен машината ми се хваща с какъвто и да е продукт, даже от разпродажбите.
Чудя се дали е възможно да се изчерпат количествата и да я махнат? То както сме се засилили сигурно само за България изпращат.

# 618
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
.............
пухчо с колко бъркалки е това чуда на техЙниката  Crazy

С една ,само това не и хресвам ,че хляба става висок един такъв.Умувах да си взема с две ,ама предвид че мога да си купя за 10Е чисто нова, макар и с една бъркалка ,ще ме прощават техномаркет да дам 160 лв. за Мулинекс с две бъркалки. Mr. Green

# 619
  • София
Код 10634,който е персонален,но дано на някого свърши работа---  Отнася се за първа поръчка и намалява 25 от 49 евро,от колекция Есен/Зима 09/10(ненамалени).Дава подарък-Arts de la table   Thinking (някой френскоговорящ да помага)  Embarassed
Валиден е само до 14.08.09г.
Може ли да дадеш самата оферта, за да видим какви стоки могат да се включат.    bouquet
Заповядай-  http://www.ma-reduc.com/bon-reduction-de-La-Redoute-code-4a781234eba02.php

# 620
  • Варна
Ясно, имам Prix Vert затова не ми се хваща.

В другата тема писах, да попитам и тук. Иска ли някой да се комбинираме и да си разделим намалението от -30евро? Искам да си поръчам една чанта за 35 евро, ако някой иска нещо за 25-30, че може и повече парички, но от новата колекция да ми пише на ЛС.  Peace

# 621
  • Варна - Черна гора
Момичета, бихте ли ми помогнали  Rolling Eyes?
Миналия петък - 31.08. писах до Ларедут за поканен приятел, който си е изразходвал ваучера от 10 Е, като ползвах шаблона от сайта на Unicorn. Не съм прикачила сканираната фактура (не зная къде да го прикача). До момента нямам отговор.
Някой може ли да ми каже къде да прикача сканираната фактура, за да им изпратя отново писмо?

Благодаря!

# 622
  • в страната на абсурдите
току-що ми донесоха поканата за машината за хляб.поръчката ми е от 27.07.сигурно и други момичета ще получат днес покани!

# 623
  • Варна
Може ли да обясните, как точно става поръчката на тази машина за хляб. Къде се слага референтния номер и т.н.   bouquet

# 624
Може ли да обясните, как точно става поръчката на тази машина за хляб. Къде се слага референтния номер и т.н.   bouquet
ето тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414030.0
точка 10.
хм. Crossing Arms

Позволавам си да цитирам Финти
реф. номер 6724094, код 28894,
за да стане 10 евро добави продукт от новата колекция, при 4 и повече продукта от новата колекция трабва да даде и подарък сервиз

пухчо с колко бъркалки е това чуда на техЙниката  Crazy
позволявам си да поправя - Ева публикува чудесния код \да ни е жива и здрава и все с хубави кодчета да ни радва\
хваща се на нови, неопетнени Grinning акаунти, с какъвто и да е артикул, но дава подаръка сервиз за кафе с артикул есен-зима, за не по-малко от 25-30 евро\пробвах Peace\.
машината е с една бъркалка и ако не дава странични дефекти е просто чудна Peace

п.п. и аз нямам никакво време да чета назад-напред, но го правя. защо ли newsm78  Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 13:01 от Courage!

# 625
  • Варна
Чоколина ако е удобно ,можем да опитаме да сравним програмите.Моята машинка е немска ,но на вид и 100 % същата.Все пак да не стане някой грешка да подведа половината форум де. Crazy

Мерси много за разясненията!   bouquet Препратих ги на майка ми - точно такива са бутоните и програмите, така че явно машината е същата като твойта!

# 626
  • в страната на абсурдите
аз не очаквах да е толкова голяма!колетът е 7,500 кг.

# 627
  • Варна
Машината ми се хвана на нов акаунт с една намалена калъфка, на старите ми акауни не иска. Хех, проблема сега е, че не мога да платя с двете си карти, тъй като с тях съм плащала на старите. Ще трябва да пробвам с другите 2, в които за момента няма парички.

Courage!, може и без подобни емотикони (  Crossing Arms ) и P.S. кой какво чете и кога. Когато аз съм чела и отговаряла в темата за Редута, ти сигурно не си знаела, че съществува този сайт. Не се обиждай, но се подразних. И на мен не ми е било  кеф да отговарям на дъвкани и предъвкани въпроси, но съм го правила.  Peace

# 628
  • София
Pepsilight,не бързай за машината.Да се надяваме,че няма толкова бързо да  спрат да я пращат.
Аз питах във френския форум докога е валидна офертата,отговориха ми,че поне до следващото лято.
Така че,явно са се запасили с доста хлебопекарни... Mr. Green и ще си ги получим.

П.П- Чоколина,благодаря за снимките!   bouquet 
Страхотна е!Дано и прави хубав хляб!

# 629
  • Лондон/Пловдив
Добър ден може ли малко помощ
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324162712&a … 3&Mode=Update
Това якенце ми харесва успявам с код  50210 да го намаля на 28 Е ама пак ми идва множко.Ако някой има идея или е успял още да го свали много ще се радвам да сподели Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт