Кодове за Ларедут - 32

• 45 662
  • 688
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
От това което пише Evа излиза че не е малката машина за хляб 400 гр. Най вероятно наистина става въпрос за тази от 37,49. Аз тъкмо се бях нагласила да поръчвам една от големите хлебопекарни, понеже четох темите посветени на тази машини и момичетата препоръчват такава с две перки. Сега съм сериозно изкушена да пусна тази. В крайна сметка каквато и да е за тези пари няма да се ядосвам.

# 241
  • София
Момичета, като се попълва формата за въпроси към франсетата, може ли дами кажете, в полето "Le numéro de ma commande:" какво трябва да изпиша?
Пиша им относно неполучен ваучер за 5 Е при покана на приятел.
Над този надпис записах датата на поръчката поусната от него. Така ли трябва или?
Извинявам се че ви тормозя, но ми писна да се правят на луди?

# 242
  • София
Аз мисля, че не е пекарната която показвате. От миналата година успях да си поръчам и ето темата за нея: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322167.0 Прави хляб от 400 грама. Мисля че в темите от началота на тази тема ще има някъде снимка.

Да различни са.
Аз имам тази за 37,5 Е.
Изчетох темата посочена от 450, преди да поръчам. Ако правилно си спомням тази с кода е без дисплей, няма отложен старт и е с по-малко програми.

Перфектна е за хляб, но не мога да на целя още кексовете и козунака.

# 243
  • София
Код 28894 --намалява 20"% също така дава подарък-Сервиз за кафе от 8 части,в сиво,розово и цвят слива(prune) и каталог 2009/2010

Код 64432 --40% от текстил,-20% от колекция Есен/Зима + подарък-сервиз Pop Design от 12 части,в кошницата ми го изписва така- VAISSELLE-ANIS-FUSHIA-. Подаръкът е при минимум 4 артикула от колекция Есен/Зима 09/10.
Валиден е до 14.08.2009г.
Имаме ли снимки на тези сервизи? Знае ли се кои са?

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 12:33 от oki4

# 244
Ми не издържах и я поръчах "пустата" хлебопекарна за 10 евра. Акаунта на мъжо беше девствен, е вече не е (хи-хи-хи). Даде ми и подаръка с две неща от новата колекция, при това с prix mini. Това http://www.laredoute.fr/vente-chemise-rayee-ou-unie.aspx?product … &numberpage=1 и това http://www.laredoute.fr/vente-jupe-coupe-crayon.aspx?productid=3 … &numberpage=1.
Да не забравя, потвърждавам, че в сайта може да се пазарува и с кредитна карта Euroline American Express на Пощенска банка.

# 245
  • София
Нещо се замотах!
Машината за хляб, сложена реф.№, с код ли ви я намаля и с кой?
Мерси, в аванс!

# 246
  • София
Да споделя, сложих в акаунта на мъжо машината за хляб с реф. 6724094+код 28894
и я намали от 65 Е на 10 Е, като добавих и това:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8072930& … ue&ksource=-1.
 Общо ми излиза с доставка 18.91Е.

p.s. мисля, че наистина тази която намаляваме на 10 Е, не е тази от 37,49Е, тъй като реф. № на тази от 37,49 е 9446346, а на другата е 6724094.
А дори и да е тази минало годишната, само хляб ли наистина може да се прави в нея и поне тесто само да го разбърка не може ли?

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 13:11 от Malechka

# 247
Е не става и не става! Не ми се хваща кода за машината и това си е  Close От 3 акаунта пробвах, какво ли не слагах. Не мога да регистрирам и четвърти за да пробвам пак.

# 248
а при  мен стана така както каза Malechka,ноооооооооо
при излизане  се изгуби и вече не иска да я намали #Cussing out #2gunfire

# 249
  • Варна
Az също пробвах вчера на всичките си стари акаунти но не ставаше машината за хляб. Регистрирах нов и стана, пуснах я заедно с тиганите на тефал, още не са фактурирани. Домързя ме обаче да се самопоканвам... Обаче успях да платя с кредитна виза с която със сигурност съм плащала на 2 от старите акаунти, странно.

# 250
  • Пловдив
p.s. мисля, че наистина тази която намаляваме на 10 Е, не е тази от 37,49Е, тъй като реф. № на тази от 37,49 е 9446346, а на другата е 6724094.
А дори и да е тази минало годишната, само хляб ли наистина може да се прави в нея и поне тесто само да го разбърка не може ли?
Не е миналогодишната, отази беше за малко хлебче а тази  за хляб от 600 или 900 гр. Мен пък ме интересува дали има отложен страт  newsm78

# 251
И дали има ел.дисплей, за колко грама е и колко програми е  newsm78
Май никой нищо не знае за нея, а така би било хубавоо...Но пък за 10 евро кво ли го мислим. На мен ми се хвана на един акаунт, от който съм пускала само една поръчка и при това с код за приятел от 10 евро. С две думи - нов.

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 15:57 от VK

# 252
Хлебопекарната ми се хвана на нов акаунт /има само 1 поръчка с кода за 10Е/, пуснах и едни бермуди от кръглите цени за 4Е, плюс доставката 5Е, забелязах че като сложа артикул не от кръглите цени доставката ми е 6,95Е. Не стана с Виза-та която ползвах досега, може би защото има само 2 лв. вътре, мислех утре сутринта да внасям парите, но пък пробвах с кредитна карта Euroline American Express на Пощенска банка и стана. Сега само остава да пристигне. Благодарности на Ева за кода!

# 253
  • sofia
А дали все още пращат за подарък от онзи надувемия дюшек и може ли някакъв код за него?   bouquet

# 254
ох, много ме е срам, но как мога да поканя приятел Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт