Кой в България, кой във Виена ето тук 38та австрийска тема

• 17 455
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
От нас скарата, от вас бирата  (с подзаглавие "Живот на село")cheers newsm62
http://www.youtube.com/watch?v=I2pMWOg9kCY

# 226
  • Виена, Австрия
Уомби   newsm10

Bitte sehr  beer beer3 beer2

cheers

# 227
Уомби стра6ен скараджия  newsm10.

# 228
  • Виена, Австрия
                     Добро утро!   food010  food010  food010

Пожелавам на всички един прекрасен, спокоен и слънчев неделен ден!

lovekiss

# 229
Blagodaria "Jeni 1"   

Dobro utro! kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2
    I az vi pojelavam na vsicki prekrasen den!

I v nedelia covek ne moje dasi otpocine ,ot sutrinta na krak .Koito ima detsa ,znaiat.
parvo zakuskata i  posle fiel zuton newsm28 clean prostor
poniakoga mi omrazva ,ama kakvo da pravia!Ama moita da6tericka mi pomaga ,zam da svar6im barzo!
moita de6tericka e na 3 god. ama kato vzeme partsala ,nese minavat i 5 minuti i e gotova.
                    Cao te momiceta!

# 230
  • Vienna
Здравейте на всички.
Изкам да издам новината: Вчера в 18:23 се е родила Серена Алиса на Свити. Да и е жива и здрава и да радва всички.

# 231
  • Виена, Австрия
Страхотна новина!
Облаче, благодаря че я сподели с нас!

Свити, честита рожба мила!   love001  ylinfant

Да ви е жива и здрава малката принцеса!
Да порасне голяма и красива като кака си Софиа!
На теб желая бързо възстановяване!   bouquet

# 232
  • Vienna
Свити и тук да ти 4еститя дъ6тери4ката, да ти е жива и здрава и мн,мн 6тастлива  bouquet

Днес децата си тръгнаха, хем се радвам на ти6ината и спокойството (3 дена бяхме даже 9 4овека) хем ми е ужасно мъ4но. един месец бяхме заедно и сега ми е гадни4ко без тях.

# 233
Честита дъЩеричка на Свити!
Да ви е жива и здрава Серена Алисия, а вие да сте много щастливи и горди с нея.
 Heart Eyes stork-girl 1stroller  ylinfant

# 234
И от мен поздравления за Свити по случай раждането на Серена!!!!

# 235
въпрос към градинарките между вас.... как да изкореня дърво????
следния цирк ни се случи днес, минахме през нашата бъдеща градина да огледаме какво точно има да се реже и чисти, и се заговорихме с бъдещите съседи, които точно кръцкаха някакви клончета покрай нашата обща ограда. и какво разбрахме, в нашата градина избуяват прекрасни дървета с огромни шипове Shocked продавачката на къщата е съдена от почти всички съседи, чиито деца се бодяли по тия шипове Shocked аз изпаднах в шок. тези дървета трябва да се изкоренят, проблема е корените стигат под земята до съседи през 2 градини, та копаенето не е най доброто решение. мога ли да отровя дърво, без да си скапя земята, че да мога да насадя други неопасни храсти? отделно плодовете на това дърво са капали една година по полянката (откакто къщата се продава), демек напролет всичко отначало....
ПОМОЩ!!!!! Praynig

# 236
Честта дъщеричка на Свити, да й е жива и здрава!

Ани, честито и на теб като гледам малко след мен ще си което много ме радва Wink

Дейана, първо разбери какво точно е това дърво или храст, не стана много ясно, имам предвид да разбереш как се казва, защото иначе няма как да се даде съвет. А като му научиш името и в интернет може много съветио да се намерят.
Ние миналото лято се борихме с една подивяла круша, накрая  я запалихме Joy

# 237
  • Виена
Честита рожба на Свити Simple Smile Да е жива и здрава и много, ама  много да ви радва Simple Smile

Ро, аз сега май разбирам, че и ти чакаш бебе Simple Smile Честито и лека бременност  Hug

# 238
Свити най на края.
4естито да ви е . newsm51
Жива и здрава мамина принцеса да порасне умна и прекрасна, за гордост на мама , тате и кака. 4470
Много красиво име сте и избрали. newsm10

Мами да ви се жалвам ,на6ия детски лекар ми иде да го #2gunfire #Sniper
 #Cussing out бясна съм, миналата седмитца 3 пъти ходих до него първо заради ваксината ,после два пъти просто за6тото Филип не се 4уства6е добре и тои 6те ми разправя 4е това било 3-дневната безпри4инна висока температура която се полу4авала при бебетата.
Беб4о е с обрив по литцето и ве4е с бронхит.
Откакто миналата ве4ер не спахме с мажо, за6тото малкия не може6е да ди6а днес в детската болнитца в 10 ни я лепнаха диагнозата.
Сега трябва да мъ4а бебо с някакъв инхалатор, с които даже не съм много сигурна как се работи. Големия одеве по4ти му разплеска муцката .
УЖАС.
Сега 6те ви пожелая лека но6т , а аз 6те ходя да тренирам то4на стрелба и утре дофтора до стената.  341uu  341uu

# 239
Свити, честита дъщеричка!
Пожелаваме на Серена Алисия да расте здраво, щастливо и лъчезарно дете!

Общи условия

Активация на акаунт