Кой в България, кой във Виена ето тук 38та австрийска тема

• 17 437
  • 295
  •   1
Отговори
Хайде народееее, на новата тема Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=403200.285  линк към старата.
Другите подробности ме мързи да ги правя  Crossing Arms

# 1
  • Виена, Австрия
Пу първа!  smile3533   smile3534   newsm47

Уомбатче danke!   bouquet

Габи, мерси за кафето! Ама много бе душа, ще вземем да се гътнем от тия дози  Laughing

Лек ден и успешна седмица на всички!

# 2
пу ме и мене ама не мога да пиша че ми е допотопен компа чакам го да забие всеки момент Sunglasses

# 3
# 4
Уомбат,   bouquet за темата. (много ги харесвам римуваните заглавия)

Жени, чрд на Софи на патерица. Още дълги години да си я гледате писаната.

# 5
Morgen мили Дами   bouquet
Хайде на кафе  Coffee Coffee
И аз да се разпиша, че само с запис не става  Blush
Първо на патерици Честит Рожден Ден Филип Много радост и здраве  newsm59
Жени и на твоята писанка  newsm67 Аз така да обичам всякакви животни, но преди 2 седм. ме тестуваха и установиха че съм алергична към котки  Cry А аз съм живяла много години с котка. Rolling Eyes
При нас нищо ново. Летим на 1ви и вече стягам багажа мисловно  Mr. Green Blush

# 6
Добро утро момичета
Честит рожден ден на Филип на Рени,
да е много здраво и Щастливо дете и да радва много мама и татко
newsm59 nbirthday

Прибрах си съкровището след 5 седмичен престой при баба и дядо и я намирам много променена, пораснала, успокоена, изобщо само положителни промени. Много добре и се е отразило да играе на свобода други игри с други деца, българския се е подобрил Значително, вече говори почти без акцент и има толкова богат речник, че не мога да и се нарадвам. Запалила се е да слуша приказки За юнаци и Змейове.
Вчера чета приказка За една мома и питам, ти Знаеш ли какво е мома - казва като мама, но по-млада. Умрях си от смях от попадението.

Приятен ден на всички

# 7
Знаеш ли какво е мома - казва като мама, но по-млада. Умрях си от смях от попадението.
Joy Joy Joy

Искам да помоля, който е лети със sky europe от и за България да пуска по едно съобщение тук дали е имало закъснение и колко е било.
Аз като летях към бургас  на 23 юни имаше 1,5 часа закъснение.

# 8
Хоп троп записче и от мен!
fat.wombat аз утре рано рано летя за София, та  после ще споделя дали е имало или нямало закъснение. Но аз силно се надявам да си хвръкнем навреме, че ми е първи полет с малчо  Praynig

# 9
Привет Дами
и аз да се запиша в темата, не съм чела нищо назад, нямаше ме на хоризонта дълго време...
Първо Честито на патерици на Фелиппе на Рени, да расте здраво, силно и умно дете  Tada

Второ - за закъсненията wombat - аз доста си патих през последните два месеца. За 6 полета - 6 закъснения с по час, час и половина, а днешното закъснение вече ме порази - 2 ч и 15 мин.   Явно закъсненията при Скай са нещо нормално.  

Лека вечер за сега от мен

ivet13  - за сега няма обявено закъснение за твоя полет в сайта на летището, дано да остане така. Приятно прекарване в БГ с малчо

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 23:28 от :-))

# 10
Здравейте сега и от българска земя Simple Smile
Значи да докладвам за Sky Europe, излетяхме слава богу съвсем навреме, без никакво закъснение!!!
Но за сметка на това самолета беше наистина на 100 години, непроветрен и миришещ, с ужасно тясни седалки и при излитане докато се изкачим на височина като ми ти запуши този самолет. Там където духа климатика почна да излиза бял пушек, който и понамирисваше  Rolling Eyes
Нооооооо както виждате, се приземихме успешно  Grinning

Simple Smile) благодаря ти

# 11
Гледам,4е вси4ки сте писали за скай полетите.Ние ще летим на 28.07 и много се надявам да няма закъсниние,4е с малката Ели рано сутрин в кенгурото ще ни 4уе и глухия цар.
Давайте още инфо ,ако имате за ская.

# 12
Айде и аз да се запиша в новата тема.Мерси на Уомби!

Е аз пък на 27 юни чаках от Виена за Бургас 4 часа Sick

# 13
полета на скай на 4.07 zа солун си бе6е  навреме, ама с 4ужд самолет, на някоя си фирма МАП Rolling Eyes

в събота летя zа сф и в неделя обратно, дано да няма проблеми Praynig.

# 14
добро утро.

и кафето от мене, рано рано...
  food010  food010  food010 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2
полета на скай днес има zакъснение от2,5 4аса Sad аz се върнах да си доспя.

Общи условия

Активация на акаунт