Кой в България, кой във Виена ето тук 38та австрийска тема

• 17 440
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
Моми4ета имам един въпрос-малко смешен,но спешен.Моята Ели си създаде режим на акане сутрин между  08.00 и 09.00 4аса,ама ние живот и здраве след 3 дни по това време ще сме в самолета на път за Бг.Та има  ли в самолетите място където може да сменя памперса на бебето?Все си мисля ,4е би трябвало да има,все пак ако пътуваш 6-7 4аса за другия край на света с малко бебе  е необходимо такова място да е предвидено.Само 4е аз не знам дали в самолетите на скай има такова,ако някоя мама зане да пише

# 16
Привет и от нас от Бг
Ние на 20ти със скай литнахме навреме и кацнахме 10мин по рано  Wink 
Весело изкарване на вси4ки, както казва Уомбат кой в България, кой във Виена

# 17
Krisy да, има място в самолета където да смениш памперса на Ели.

# 18
добро утро.

и кафето от мене, рано рано...
  food010  food010  food010 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2
полета на скай днес има zакъснение от2,5 4аса Sad аz се върнах да си доспя.

да коригирам, днес самолета излетя само с 4,5ч закъснение #2gunfire

# 19
Лейдис, добро утро !

Първо Честит Рожден Ден на Филип! Рени, пиши как сте, ходиш ли на курс?

Жени и на твоята космата рожденничка голямо ЧРД  Grinning

Деяна, стискам палци за къщата и за кредита,  ставаш ми почти съседка, ще садим заедно домати, ще си говорим за плевел, за тор...  Mr. Green
Шегувам се разбира се - ще пием просеко / глювайн  и ще клюкарим  Grinning

Ние сме добре, наслаждаваме се на лятото, ходим на плаж, ядем само домати и краставици или таратор и вечер мръдваме понякога до някое хойриге или нещо подобно

# 20
Dobar sledobiat Leidis,Az se kazvam Christa, txtloves Ste  mie mnogo priatno da si pi6a s vas.Az jiveya v Viena,imam edna da6teryia na 3 godinki i se kazva Sarah!

# 21
Christa, добре доШла тук.
Темата малко е zамряла, но надявам се 4е това е само временно zаради летните по4ивки.

# 22
Здравей Криста!
Добре дошла при нас!

# 23
Добре дошла Криста!

Свити, как си? малко остана....
ще ни прошушнеш ли какво ще имате, братче или сестриче за София? много съм лубопитна, днес тормозих и Диана с въпроси Embarassed Embarassed Embarassed

Долче, мерси!
за тор и градини с мен не можеш да си говориш, хич ме няма. и рецепти не мога да си разменям Embarassed
ама все ще намерим тема за следобедния чай в градината ( до бъдещия басейн) Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 24
Криста, добре дошла   bouquet

Мели, браво на Кати, голямо момиче! Това първа дълга БГ ваканция ли и е?

Полуадашке Даяна, Свити вече писа какво ще е бебето, а ти лУбопитница такава си изпуснала  smile3534

А гости на следобеден чай до басейна приемате ли?

# 25
  • Vienna
 newsm59  bigdance2 Tada 4РД на Вико на Ани, да е жив и здрав и да има едно прекрасно детство. Мн целувки от нас!

Аз да се опла4а, минал е някакъв смер4 през градината ни, в събота се прибираме от урлауб и направо се от4аяхме. като след торнадо изглежда6е,толкова 6тети Tired сьсипхме се......

# 26
Привет и от нас!    bouquet

nbirthday  на Филип на Рени с малко zакаснение.

Криста добре до6ла!

newsm59 на Вико на Анна!  Да расте много zдраво и 6тастливо дете zа радост на вси4ки останали!  newsm51

# 27
  • Виена, Австрия
Добро утро!

food010  food010  food010

Криста  welcome

Пате, съжалявам за градината ти... Sad

Честит рожден ден на Вико!     newsm59
Ани, да ви е жив и здрав и да расте щастливо и безгрижно дете!
Весел празник!

Благодаря на всички за поздравленията от името на "косматото" ми детенце    bouquet

Лек ден на всички!

# 28
добро утро лейдис,
 nbirthday на Виктор и от нас. Да расте и радва мама и татко.
deiana, аz съм много добре, раzбрах какво оzна4ава да се яде с мярка. Ка4ила съм до сега само 9 кила (трябва да паzя диета) и нямам никакви проблеми дори преz гореЩото време. Ина4е ве4е бях писала, 4е ни каzаха 4е Ще е моми4енце. При теб мом4етата, апри мен моми4етата  Simple Smile
Пате, съжалявам zа Щетите в градината, ние си бяхме тук и доста треперихме по време на бурята, ама слава богу няма никакви Щети нито по покрива, нито в градината.

# 29
честит рожден ден на Вико!
Пожелаваме му весело и безгрижно детство, много щастие и късмет!

newsm59    newsm59    newsm59    newsm59   newsm59

Общи условия

Активация на акаунт