Кой в България, кой във Виена ето тук 38та австрийска тема

• 17 453
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
  • Vienna
4РД на Вики и от нас, да е жива и здрава и да има прекрасно детство.

Дол4е, вси4ко бе6е като след торнадо, с4упен überdachung на джакузито, с4упен павилион(където се храним през лятото) столовете и масата съ6то, но татко може да ги оправи дървени са, 5 дървета от по4ти 10 метра са с4упени на висо4ина около метър и не6то, едно от тях е паднало върху 6уппенхауса и е с4упило покрива й. успяхме доста да раз4истим, но дървото върху 6упенхауса и о6те 4 огромни клона висят застра6ително, сега 6те викаме май фойервера Tired А на доматите ми(те са пред къ6тата) им няма ни6то newsm78 Зоненлигетата са доста издрани и с вдлъбнатини, но татко 6те ги пили, холцбодена съ6то е мн надран. Единствената застраховка която нямаме е 6турм, бе6е ни мн скъпа..... а сега ни излиза солено......и нама да имаме сянка в едната 4аст на двора, трябва да се купуват нови дървета, а една смокиня 2м е 370Е #Cussing out мн ми е гадно.

# 46
 newsm59 на Виктор на Ани ! Да ти е жив и здрав и много да ви радва   ura
 newsm59 на Вики и тя само радост в къщи да носи   ura
Джиджи не се вързвай ток лова много. Един братовчед на мъжа ми каза - Бабите са за това да глезят внуците си.Да не ги лишаваме от тази любов. / А децата винаги гледат къде за момента им е по лесно.Като е насаме с теб съм 100% сигурна, че ще е друга. Просто са големи маймунчета  Heart Eyes и още по големи ще стават. Peace
Поли приеми, че е нормално едно бебе да плаче и се радвай като е весел и спинка и не се ядосвай като реве. А на родата им разказвай само за веселата част , а друго та си е нормално бебешко.  Hug
И аз много не мога да съм щастлива като си легна в 23 , Иван ме събуди в 1:00, че го боли и си стане вече в 5:30 за деня  Rolling Eyes Гадното е че събужда и Мика и той милия едвам изкарва деня в дет.гр. Но всичко ще мине и ще се намести.
Патенце то си беше като торнадо туй дето мина.  newsm43 Важното е че по къщата всичко е ОК. Аз по принцип не ги обичам застраховките,но имам няколко дори съм много доволна че ги имам и съм ги ползвала не веднъж. А хайсхалтсферсихеруг не от скъпите и покрива доста ядове  Peace 

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 11:42 от Sunny...

# 47
 newsm67  ЧРД на Филип, Виктор, Вики и честит празник на техните мами.   Поздравче от нас     

Днеска е прекрасен ден,
туй е моя ден рожден
и ще има торта с крем
и подаръци за мен.

Днеска е прекрасен ден,
туй е моя ден рожден
той е звездно отреден
да се радвам всеки ден...

И аз подкрепям мнението на Sunny и то защото сега, с второто дете осъзнах, че не трябва да се стремим да сме толкова перфектни и взискателни, а да следваме естествения ход на нещата и да оставяме "малко въздух" на децата си, да проявяват свободно своята натура - е ще удряме спирачките понякога, де, за контрол на положението  Wink. Често пъти се замислям, че с първото дете съм била, така да се каже, по-строга и малко ме е яд на мен си. Но все пак са още малки и ще компенсирам - либерализация  Simple Smile

Patenze25 , сори за щетите ви от бурята и все пак това са поправими щети. Хубаво, че баща ти ще прояви талантите си във ваша помощ, поздрави на родителите ти.
В нашия двор нямаше този път почти никакви щети, но миналата година имаше и застраховката ни ги покри. И моите домати са отпред, южно и няма погроми.

Кой в България, кой във Виена, весело по пътя на лятото да поема.
 Hug

# 48
*Diana* , Patenze25, Sunny, venera2008,
много ви благодаря zа милите пожелания и стих4ето Hug   love001

Patenze25, голяма буря 6те да е било  Shocked Но важното е , 4е доматките са отzелели и 6те има zа саладка с ракиика  smile3503 6егувам се раzбира се. Много съжалявам zа сполетялото ви бедствие и пораженията нанесени от него, но важното е, 4е парите не се дават zа лекарства, другото са бели кахъри. Да сме zдрави е по- важно.  Hug   Heart Eyes

# 49
Здравейте на всички!
Лятото в  България наистина се отразява чудесно на дечковците.Моето малко Верче така заякна от катерене и гоненици с децата от квартала,че й се чудя от къде толкова енергия намери.На всички,които предстои лятна почивка в БГ-Весело изкарване и много положителни емоции!Ние лично почивахме(за съжаление свърши бързо Sad) в Хисаря.Очарователно местенце за семейства с малки деца и хора,търсещи уединение на спокойно местенце(хем приятно,хем полезно-направо се надухме от пиене на хисарска вода) и спа глезотийки.Както се казваше онази книга-''Пилешка супа за женската душа''!
Имам едно питане към вас дами-ние вече сме в пълен състав във Виена,но сега пак се завръщаме към обичайния си ритъм след 3 месеца отсъствие.И на мен ми се ще да поусъвършенствам немския и си търся подходящ езиков курс,но нямам достатъчно отзиви за местното предлагане в града.Търсих с добрия стар гугъл и ми изкара Deutschakademie,Deutschinstitut,IKKI,University of Wien,Sprachstudio-Mariahilferstrasse,и какво ли още не.Моля,ако някой има конкретни наблюдения и впечатления от приятел или познат да ми пише,защото се чувствам направо изгубена в морето от информация,а времето лети ли лети!
Мерси!
Гевречето

# 50
 Wine Glass newsm24

наздраве, има ли кой да ми прави компания на 4аша, освен лаптопа?  имах кошмарен ден, тръгнах за 4ехия  (дестинация пътувана поне 100 пъти) с децата и на 40 км от виена успях въпреки карта и нави така да се загубя из селията, 4е след 2,5 4аса въртене по улиците абсолютно истери4но ревнах и звъннах на мъжо, който ни 4акаше в брно, и му казах да се връща, 4е не мога да се орпавя. цирк и излагация, драмата деяна и колата няма никога да има край Embarassed.

# 51
 newsm24
Аз съм в абсолютен стрес.Утре летим и съм се луднала с този багаж.Кила ,куфари, бройки, и т.н.  Sick
Как е къщата?В преговори ли сте още?
Хайде дано на няма закъснение утре скай и живи здрави да отидем на морето. Sunglasses

# 52
лек полет навреме Peace и весело море!

с къщата доникъде не сме, маклера звъни през ден, мъжо  е истерясал от него, банката не си мърда пръста... това е вкратце.

# 53
Хайде да ви по4ерпя с една голяма   party023  и  newsm24, zаЩото Софиа има днес рожден ден.
Много подаръци полу4и и голяма игра падна.
Утре Ще ходим до Sonnentherme, дано да е хубаво времето.
Sunny, лек полет,
deiana, сега е доста трудно с кредитите, ве4е споменах, банките много се дърпат, стискам палци.
Gevrecheto , не мога да ти помогна, аz не съм у4ила немски тук.

# 54
Честит Рожден Ден на София!!! newsm59  ura

свити, мерси, на нас проблема ни е, че бетройера 1во беше болен, сега е отпуска. иначе устна уговорка има, ама... и бил незаменим тоя, няма заместник Rolling Eyes

# 55
Ехе, ама са се заредили този месец хубави дати!Да е жива и здрава София,много нежна и умна госпожица да порасне и много радост да има в живота и!

# 56
Честит Рожден Ден на София и от нас  nbirthday  party023
да бъде все така добро и слънчево дете и да стане по-здрава в следващата година.

Слънчев ден на всички!

# 57
И от нас Честит Рожден Ден на София!!!   newsm59
Нека да расте много zдраво и 6тастливо дете!
Весело иzкарване на праzника!

# 58
  • Виена, Австрия
Хайде и аз да се включа!

Честит рожден ден  на патерици на Вики на Viva!  nbirthday
Да е жива и здрава и да порасне голяма и красива госпожица!

Свити, и на вас да ви е честит празника!   party023
Аз и Тали пожелаваме на Софиа да се отърве от болестите, които я спохождат постоянно и да расте щастливо и все така чаровно дете!    love001

От мен приятни почивни дни на всички!   bouquet

# 59
  • Vienna
Здравейте на всички! Честито на рожденниците. Много са така че не по именно... Да са здрави и щастливи, весели, игриви!
Ние днес се върнахме от Корсика. Приказно красив остров. За съжаление много малко видяхме, защого е много планинско, а на Мира все и прилошаваше в колата. Това е нещо ново при нея... надявам се да се размине скро, но не ми се вярва... Иначе клуба беше прелестен...
Уомбат, остави го Дани. Малък е още. Мира едва сега започва да се усеща. Ще си спестиш нерви и на тебе и на него.

Общи условия

Активация на акаунт