Кой в България, кой във Виена ето тук 38та австрийска тема

• 17 451
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
В краен случай и така може да се пътува към Виена Mr. Green
http://fatwombat.snimka.bg/sea/bg-summer.417235.14573043

...или пък можем да си стоим при баба и дядо и да си правим моренцето в двора  Joy
http://fatwombat.snimka.bg/sea/bg-summer.417235.14573063

моренце се римува с прасенце Joy

и двата "проблясъка" на оригиналност са от днес.

# 256
Леле, какъв Fuhrpark си имате!

Много е сладък Дани в "моренцето"  Mr. Green

# 257
Нали сте си платили с кредитна карта билетите? Тогава поне ще ти върнат парите. Стискам палци.

Долче, къде го чете това? Аз останах с впечатление, че няма връщане, а така хубаво бях влеза билети на майка, че да паснат и с раждане на бебе и с нейно пенсиониране  #Cussing out. Много кофти с тоя фалит, наистина бяха много удобни  Sad

# 258
# 259
Добро утро!

Диана, казаха го вчера по новините. Имаш право да си рюкбухваш сумата. Линка на paylife ти казва стъпка по стъпка как да постъпиш.

# 260
La Dolce, търсим гарсониера с градина или клайнгарден. И във Виена да е бите. И на къщичка съм съгласна, но трябва много да ми хареса и да не трябва да я реновирам. Не искам много... И градината да не е северна....Доматите ми няма да растат там.... hahaha Ще намеря, знам.

Торбесто, мноого сладък Дани Heart Eyes

Дейана, да не би вие да сте купили билети тази неделя? Praynig Дано сте платили с кредитна карта.

# 261
  • Vienna
Мн ло6о за скай , но на ,мене ми е все едно и без това нямам работа в БГ и не изгарям от желание да летя на там. кофти, 4е на6те 6те се разнасят пак с рейса и то зимата.

Моми4ета, какво 6те кажете тези които остават тук за Нова Година, да си спретнем един ресторант на 31.12 БГ парти с децата (само не ме лин4увайте за предложението, 4е децата 6те стоят до след 12 будни). Мн ми се 6те да я карам Новата Година в ресторант, 4е последните 2 сме си били в къ6ти и ми е някъкси нетипи4но. Леле мн от рано се разме4тах за Нова Год., ама Макси ме пита всеки ден Кога 6те дойде Вайнахтсман и подарък си е поръ4ало детето Laughing

Някаква неделна сре6та да направим, ако сме се посъбрали, какво 6те кажете, 4е ми е домъ4няло за вас Hug

# 262
патенце, коя фирма е добра за автобусен превоз и колко е двупосочния билет, че май в началото ще трябва някой да се грижи за детето, ако все пак си намеря работа
вчера гледах самолетните билети на българия еър, позлвали ли сте ги като авиокомпания. ауа излизат по - скъпи

# 263
Долче, Уомбат, мерси   bouquet

Федър, майка ми пътува с ЕРКОНА, а то май и няма друга автобусна линия. Имам спомен за билет от около 200 лв. в двете посоки.

И аз като Макси си мечтая за зимата ама по други причини. Винаги съм искала да не свършва лятото, а сега я чакам есента с нетърпение. Патенце, хубава идея ама ние не можем да се класираме за новогодишно парти, виж ако има коледно с децата - с удоволствие.

# 264

Дейана, да не би вие да сте купили билети тази неделя? Praynig Дано сте платили с кредитна карта.

не, понеделник ги купихме ама на АУА. още ме боли сърцето, не съм свикнала да давам толкова пари за самолет. освен когато объркам посоката и се наложи да купувам билет за момента Embarassed че и това ми се случи, много скъп гаф излезе.

# 265
Много кофти за скай, летяхме без пари, но ... Дано скоро някоя друга евтина компания почне да каца тук  Praynig
Автобуси има много до Бг, но Ерконата са най добрите май. Майка ми веднъж дойде с някакви други, не им помня името, тръгваха в по удобен час, но когато реши да си тръгне се оказа, че от тук ги има в сряда и после чак събота, та пак до Ерконата опряхме.

# 266
  • Vienna
май си остава добрата, стара еркона, дано само и те да не вдигнат билетите.

Моми4ета имам питане, на ба6та ми му паднаха 2 пломби(изри4но дадох инструкции за пълни изследвания, заболекъри, кръвна картина и др. да се направят, да няма тука изненади) знаете ли някой зъболекър да ми препоръ4ате и някакви идей колко може да ми излезне удоволствието. инъ4е си тръгвал #2gunfire мн се дразня.... дайте съвети, как няма някоя зъболекърка сред нас  newsm78

# 267
мерси за инфото
а за колко време горе долу се стига. не знам дали ще убедя майка ми да дойде с автобус. ние и сега живеем много далеч и идва 1-2 пъти в годината. ама не се знае

# 268
Освен Еркона до Виена пътуват Карат С / еуролайнс / и Ивкони, като Карат-а има най - ниски цени. Но нямам впечатления, не съм пътула с автобус май от newsm78  5-6 години. Пускат ли деца австрийчета по границата или искат пълномощно?

Дайана 180 евро за АУА за празниците направо си е супер цена!

Да има някоя от вас да е платила с телефона / т. е. пейбокса / ? От любимата авиолиния ми остана 1 билет, малка сума е, ама ме дрази, че трябва да чакам на хотлайна сумати време за да ми обърнат внимание, та си мисля ако някой вече я е свършил тази работа да пише ...

Патенце, Кристиян споменаваше някаква болница с безплатно обслужване newsm78 Може и зъболекари да има. Ако не обади се на някоя амбулатория и питай за цени на пломба, аз имам впечатления от провинцията за пломба на частно искаха само 30 евро!

Имате ли новини от Свити+бебе, как са , излезлили са от болницата, София как приема сестричката?

# 269
Свити да ти е жива и здрава принцесата!!!!

Гледам сте ме подредили в списъка за второ бебе,ми освен някоя от вас да дойде и да ми го направи Grinning

Мим ми е без памперс от 1 август,15 дена продължи процедурката,и аз самата не повярвах,че толкова лесно ставало.Първия ден ми опика 7 клина,на втория малко по малко,след това реших да премахна клина и да я пускам да си ходи гола а тя,като кученцата на морето си избра един ъгъл и сама си ходеше,по голяма и малка нужда без да казва нищо а мен ме викаше само за да видя трофея.Свалих и през нощта памперса и сме сухи.Сега си ходи в кукото да чишка а в нашата тоалетна по голяма нужда,но ще взимам стълба,че тя обича да си е самостоятелна,сутринта си свършило детето работата в кукото после го изсипало в тоалетната и идва да ме буди.
Но пък сме още вечер с биберона и сега се чудя дали да не я оставя докато сама се откаже или на 2 и 6 месеца да и го отнесе феята и с много обяснения да преодолеем пристрастяването.

Общи условия

Активация на акаунт