НОЕМВРИЙЧЕТО по плажа тича,да се плиска във морето най-обича

• 18 958
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте момичета.Благодаря за топлите  приветствия.Много се радвам,
е ви открих макар и малко късничко.Lilcho аз вече имам второ детенце ,което на 27.11-ще навърши 2години. Grinning

# 151
desuri добре дошла Wink Hug Ще разкажеш ли нещо за вас Grinning( или аз да започна) Grinning
Хайде аз....момичета с поредната Деси в темичката ни бяхме в една стая в болницата когато родихме нашите ноемвриичета. Надявам се при нас да и хареса Hug

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 19:36 от Биси

# 152
купих си пола и два панталона. Само че никъде в глупавия мол не можах да си намеря блуза или риза, която да ми хареса и да е официална  Confused 

# 153
  • София
Добре дошла на новата мама и от мен! Hug

Аз съм в сестра ми, чакаме зетят да се прибере от работа и да поливаме новото семейно-фирмено МПС. Хубава колица, широчка, с климатиче, надявам се да ни върши добра работа и вече да не изпадам в инфарктни ситуации с цветя и прочие  ooooh!

Юле, в петък ще стискам палци! fingerscrossed Не се съмнявям, че ще се представиш перфектно, дано да те оценят подобаващо, иначе те губят, тъй да им кажеш  Mr. Green

Арабела, подкрепям! Peace Мързеше ме и аз да го пиша, ама и ти си го казала много точно това за видните и невидните форумки  Peace /Биси, това не са камъни в твойта градина, а просто удобен повод да си изясним нещата за пореден път Wink/

Честито ново легълце на Гого! Да си спинка сладко-сладко в него! Hug

Ели, радвам се, че се разписа и че си прекарвате добре в България! Hug Надявам се като се приберете, да ни навестяваш по-честичко  Flutter Целувки на малката ти чаровница!  Heart Eyes

Лилчо,  не трябва да съжаляваш, че Васето се е отбил  Peace Според мен две наведнъж ще ти дойдат малко в повече, още повече, че освен да кърмиш, ще имаш и много други задължения, свързани с бебето и порасналото ти момче. А и след определена възраст на детето тази зависимост ми се вижда малко нездравословна, но това си е лично мое мнение  Peace Днес четох, че при бременност често се променял вкусът на кърмата и много деца се отбивали сами, не знам дали вашият случай е такъв  newsm78 Каквото и да стане, важното е ти да се чувстваш комфортно.

Роси, и според мен аномалиите в цикъла са нещо нормално предвид сезона и натоварването ти Peace Случвало се е на всички ни, предполагам.

Василия е добре с баба си, много говори, играе си с по-големи дечица и се чувства прекрасно на село. Почти целия ден изкарва без памперс, има фалове, разбира се, но пък нали това беше идеята. Малко трудно е свикнала да върши голямата работа в гърнето, защото тук се бяхме научили на седалката, но се надявам да не е проблем.  Нямам търпение да дойде петък и да си я гушна. Толкова ми липсва, нощем слагам до възглавницата си една нейна пижамка да ми мирише на нея, че не мога да заспя иначе  Crazy Луда работа.

Отивам да правя салата. Приятна вечер!

# 154
Lilcho аз вече имам второ детенце ,което на 27.11-ще навърши 2години. Grinning
а-ха ясно  Grinning Ще се радвам да разкажеш повече за вас Hug
Юлче  smile3501, стискам палци на интервюто да се представиш блестящо ( в което не се съмнявам  Wink). Бързо оздравяване на момчетата и от мен, днес пропуснах да напиша.
Цеце честита служебна кола-безаварийно и комфортно возене Hug

Преядох с една диня и ще се гръмна. Момчетата се къпят и цяри някаква забава и кикотене в банята, та използвах момента да надзърна тук Sunglasses. Хайде лека Heart Eyes

# 155
  • София
Здравейте, прекрасни!  bouquet

Не съм писала тук отдавна, но ме налегнаха едни ходения по болници и други подобни.  ooooh!Е, накрая и малчо пипна някакъв дрислив вирус и сега сме в София на диета и лЮкарства. С надеждата да не се влиза в болница, но каквото- такова. С Весето щяхме да се виждаме, но с предчувствие за дрис се прибрахме по- близо до нашата лекарка, че хич не ми се виси по болниците в Бургас. В крайна сметка, добре, че не се видяхме сега да ги смятам заразени и тях. Laughing Изглежда татко ми довлече вируса, но той, горкия, завърши не с преливане на лайна, а в интензивното на кардиологията в Бургас. Цели три пъти. Shocked Еми, спестявах, спестявах и накрая ви се изпонаоплаках. То е хубаво да се правиш на железен, но още по- хубаво да поревеш на нечие рамо...Малчо не е боледувал от нищо до сега и малко ме разглези, та сега съм напълно боса по въпросите свързани с вируса. Давам хидрасек, и хидратин алфа, лечебна Хумана и диетични храни. Хидрасека едва успявам да му набутам в гърлото, защото явно е гаден на вкус. Sick Цял ден почти не е ял, а преди лягане пийна 50-60 мл хумана. Сигурно е по- добре вместо да хапне и да повърне? newsm78

Юлче Успех на интервюто! Hug Дай някой акъл по повод дриса, когато имаш време и желание.

Не мога да ви отразя, защото съм като парцал. Добре дошла на новата мама!  bouquet Целувки на "старите" мами. Heart Eyes

# 156
Privet!
Ne sam vi chela, samo iskam da spodelia, che tuk e chudesno i tozi pat naistina moga da kaja, che sam bila v Italia  Mr. Green
Pozdravi do sabota  Hug

# 157
  • София
Аз сега се прибрах и ще лягам след малко.

Бояна, съжалявам за притесненията, през които се налага да минеш за пръв път  Confused За съжаление не мога да помогна със съвет, аз един-единствен път съм давала на Василия лекарства за разстройство, и то не беше в някаква тежка форма  newsm78 Ползвала съм едни прахчета -  Dioralyte, но си ги бях доставила от UK /подсещаш ме, че трябва да попълня аптечката с тях/. Те спират разстройството и в същото време коригират електролитния баланс и предотвратяват загубата на течности. Гледах, че Хумана са пуснали някакви подобни сашета за разстройство, в нашата аптека ги имаше - Хумана Електролит. Друго не знам какво да те посъветвам, но предполагам, че това, което са ви изписали, е най-доброто за детето, все пак доктори са го преглеждали, нали? Пожелавам на Константинчо бързо оздравяване! Hug

Eлице, не си седна на задника от тия задгранични командировки, ей!  Laughing Лек полет ти пожелавам и да разкажеш тоя път подробно!

Абе тя колата си е на сестра ми и зет ми, но ще си я ползваме и за служебни дела, затова я взеха по-голяма, да има къде спокойно за товарим китките и топовете с платове  ooooh! Освен това ще може да се събираме цялата фамилия вътре - 6 броя човеци + 2 кучета  Laughing

Лека нощ!

# 158
  • София
ЦецеМерси за включването! Hug Педиатърката му го прегледа още щом пристигнахме и каза, че е вирус, а по пътя ни даде инструкции по телефона и му дадохме хидратин алфа. Засега не е нещо тежко, а просто разстройство. Тя каза, че има добър имунитет и се надява да го мине леко. Пие си лекарствата, за да не се обезводни и от снощи не е ачкал, но не е и ял. Sad Сега ще видим как ще успея да му пробутам нещо за папкане. Лечебната хумана не я харесва. може, пък, по- късно да огладнее. Лек ефир! Hug

# 159
Боянче, освен ХУмана, може да му даваш - ако пие - Нестле Ал 110 (има го във всяка аптека). То е безлактозно мляко и също е много добро при диарии. Иначе - аз процедирам с ентерол сутрин и вечер (защото при моите деца хидрасек и смекта не действат), хидратин алфа (с разтвора правя мляко и хумана) и общо взето нищо друго като лекарства. Най-важното е да не се обезводни, затова пиенето на течности е по-важно от храната. Можеш да даваш оризова вода, чай от джоджен, чай от шипка, слаб черен чай (само топваш торбичката за няколко секунди, колкото да се оцвети водата) и други затягащи чайове. Храна - картофи, ориз, солети, бисквити без сухо мляко, загоряло-препечени филии (заради въглена, той обира токсините на бактериите в червата). При повръщане е малко по-особено, но не разбрах дали повръща?
Не го насилвай да яде, ако не му се яде - в момента организмът му преценява много добре от какво има нужда и от какво може да се лиши, а после килограмите се наваксват много бързо. Острата диария трае 3-4 дни без очевидна промяна, след това постепенно нещата се оправят. Не се притеснявай, ако няма висока температура и не повръща през 5 минути, ще  се справите и сами.
А вашият татко как е стигнал до кардиологията  със стомашен вирус не разбрах? Горкият. Пожелавам ви днес да сте по-добре вече.

# 160
  • София
Юлче Моят татко беше в болница, а не таткото на Константинчо.  Wink Той, татко ми, има някакви проблеми със сърцето и излиза от ритъм, а има и проблеми с бъбреците, та при вируса се беше обезводнил и излезе от ритъм, т.е. получи пулс 200 и в този дух. Константинчо има само разстройство, а по пътя в колата повърна веднъж, но изпи доста вода и предполагам това е причината. Благодаря за съветите, а и че спомена Нестле Ал 110, защото д-р Масларска вчера го каза, но аз веднага го забравих. Embarassed Ще го купя да видим дали ще го пие. Успокои ме с безапетитието и всичко останало. Много ти благодаря! Hug

# 161
  • София
Боянка, и ние сме в Бургас, и ние сме със същия вирус от вчера. Явно върлува тук. Болницата е пълна с такива пациентчета, и направо ги тъпчат с антибиотик  ooooh! Юлче, аз точно твоите методи следвам, дано да имаме успех и бързо да ни мине. Хайде чао от нас  Hug

# 162
  • София
Боянка, и ние сме в Бургас, и ние сме със същия вирус от вчера. Явно върлува тук. Болницата е пълна с такива пациентчета, и направо ги тъпчат с антибиотик  ooooh! Юлче, аз точно твоите методи следвам, дано да имаме успех и бързо да ни мине. Хайде чао от нас  Hug
Педиатърката и дума не спомена за антибиотик. Каза, ако има обезводняване или не спира да повръща ще го приемат в Токуда, за да му сложат система. За болниците в Бургас няма смисъл да говорим. Баща ми миналата година беше с бъбречна криза в окръжната болница и за два дни не го видя нито веднъж нефролог, защото нямат. Shocked но за педиатрите- вярвам, че има свестни. Теди ми беше писала телефона на нейната, която е добра и мога да ти прехвърля телефона на лични. Нашата педиатърка даде инструкции като тези на Юлчето и каза да приема по две прахчета хидратин алфа на ден, за да не се обезводни. Важното е да ги пие през пет минути по малко, а не наведнъж, за да не повърне. Диета и търпение. Пиши по- късно пак как сте. Hug

# 163
Добро утро момичета! Hug
Бояна как е днес Константично? Чудесни съвети са ти дали момичетата-аз също давам АЛ 110,Смекта и при нужда хидратин алфа(ама не го ще) Crossing ArmsПритеснихте ме с тоя вирус в Бургас,защото и ние към 10-ти живот и здраве смятаме да се запътим натам Thinking
Цеце този път сте се представили великолепно със сватбата!
Роси как си? Оправи ли се цикъла ти? За съжаление съвет не мога да ти дам,поне при мене винаги е обилно даже newsm78

Ивчето е добре,много е порастнала,бърбори,макар да не свързва изречения,даже казва думи,които по друг начин сме и ги казвали,а тя по правилния си ги произнася Grinning Много е палава обаче-като хукне и не можем да я стигнем и на всеки гьол и локва или фонтан е неудържима и все повтаря за това "мое"(море),няма търпение,че и помни вече какво сме и обещали,дано да стигнем и до там Praynig
Кажете ми къде сте си монтирали столчетата за кола? От коя старана отзад имам впредвид е най-удачно? Днеска чакам столче,поръчах го от онлайн магазин,дано Ивето стои вътре,че каквато е врътлива Naughty
Юлче чудесни новини от теб! Кажи кога да стискаме палци Hug
Дита моля те дай и на мене линк да ви видя снимките,че и аз с тоя фейсбук съм на вие Blush

# 164
  • София
Ехо Simple Smile Ние се завърнахме от морето Simple Smile Изкарахме страхотно ! Качила съм снимки във фейсбука- за другаде нямам време.
Децата бяха много щастливи, което ме караше да летя от кеф Simple Smile Хубаво време, топла морска вода, много глезотии, много деца, готина компания, целодневно плажуване...перфектно!
Не съм ви чела назад и скоро няма и да успея. Не ми се сърдете, че не влизам често  Hug Подхванала съм една работа и тя ми отнема цялото останало време извън децата.
Поздрави и целувки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт