НОЕМВРИЙЧЕТО по плажа тича,да се плиска във морето най-обича

• 18 939
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Опъваме си хавлиите на плажа и Коце си остави кафето на едно бетонно ограждение точно зад нас. Един мургав чичка седна до чашката, взе я и вкара нос в нея да души. Коце му вика:"Наздраве", а той:"А, твое ли е?! Ох, добре. Аз си викам да не е на някой циганин и да ме хване нещо болест" и си пийна сладко от кафенцето  Mr. Green

# 181
  • София
Брех, в отпуск съм вече. Чакам ейчарката ни да дойде, да оправя на хората отпуските и парите, и изчезвам  Crazy Ще ходя по магазините да напазарувам каквото има нужда за село и довечера отпрашваме. Дано само зетят да не ни изненада, че има да върши много работа днес, и да хартисаме за утре сутринта.

Снощи Василия ми изпя Мила моя мамо по телефонна и направо ме разплака. Текста и мелодията ги владее почти перфектно  Heart Eyes Сигурно няма да я позная, като я видя, променя се с часове. Хубаво е, че постоянно е в компанията на какички по на 5-6 години, много се занимават с нея и попива всичко от тях.

Чудя се сега да й купя ли една детска къщичка да си играят вътре, до нас вчера откриха немски магазин и ги има по 49 лв.  newsm78
Някой купувал ли е такова чудо?

Хайде ще пиша още като се прибера, да ви пожелая весело лято.  Hug

Аууу, да стискаме палци на Юлето, то станало време вече  fingerscrossed fingerscrossed

# 182
Добро утро,

Креми приятно изкарване Heart Eyes. Радвам се, че Кари е добре Hug
Бояна бързо възстановяване и на Константин Hug
Дианка, Весе добре завърнали се.
Юлче как мина?
Цеце приятно изкарване и на вас. добре да си починете Heart Eyes
Бакси Васко също има дни, в които решава, че ще стават нещата, когато той иска-не дава да го преобличам сутрин, или пък после за излизане и понякога също реве ужасно като не стане на неговото, ама той е ужасно гръмогласен, квартала кънти направо, реве и се скубеше преди а сега се драска по лицето от яд, направо обезумява. Даже все се канех да питам Юлчето нормално ли е това и как да реагирам в такива ситуации. Аз го оставям да си пореве или пък го залъгвам с нещо друго. Не всеки път реагира така, когато е добричък ме изслушва и не се нервира като не стане на неговата, но друг път истерясва ей така. Абе скорпион отвсякъде.

Тази сутрин бях на преглед-слушках тоновете, гледахме мъника, всичко е ок да чукам на дърво. Голям разбойник е обаче, много шава и всякакви номера прави-сега си бъркаше в носа Mr. Green.
Тази нощ ще пътуваме за утрешните празници, аз нещо съм понастинала да му се не знае, уцелих момента. После ще ви пускам снимки накуп от всичко, че не можах да стигна да ги кача пак.

# 183
Малееее, днес не ми върви Laughing
да ви разкажа: сутринта влизам в фейсбука и гледам Роси правила някакъв тест "Късметлия ли си". Викам хайде и аз да го направя...много странен беше всъщност, но го направих. Излезе че такъв карък като мене няма друг Grinning Засмях се и дори не го публикувах, по принцип смятам че имам късмет, поне по време на ученето ми много ми вървеше "на късмет".
И така реших да направя прословутата червена тортичка на Жуто. Първо не стана така червено, а сложих доста боя но все кафеннееше. Както и да е, пека първия блат, наду се от едната страна, ама не само да се надуе отгоре, а целия отдолу има дупка сега). Пак карай, на вкус да е добре пък... Пека втория блат на 5 мин. отварям да видя какво става и нещо каза "чат" и вратата на фурната остана отворена, счупи се това дето я държи Laughing Аз обаче твърдо решена да ям торта - 15 мин държах вратата докато се изпече. Ами готови са вече блатовете, ама се чудя да продължавам ли да се мъча или да лягам да спя и нищо повече да не пипам.. newsm78 Crossing Arms

Юлче късмет и от мен, но няма да стискам палци че да не  ти разваля работата днес... Hug

# 184
Ами може да ми честитите вече  Blush От началото на септември почвам.

# 185
Ами може да ми честитите вече  Blush От началото на септември почвам.
smile3501 newsm68
Честитооо радвам се!

# 186
Честито Юлче, радвам се за теб Hug Ако не е тайна, какъв тип е работата?

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 12:17 от Биси

# 187
  • София
Честито, Юле Hands Clap! Желая ти успех!  Hug

Ние ще тръгваме довечера към 7, ще взема да полегна  Whistling, пък после ще оправям багажа.

Хубав ден!

# 188
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=398008&pid=13897915
Черпя ви Embarassed поне е много вкусна. А червения цвят хич го няма, а толкова много боя сложих, може би какаото трябва да е по малко.... Скоро нищо няма да правя, докато не купим нова фурна, прекратявам готвенето Mr. Green

# 189
  • София
Ехооооо   newsm47

Г-жо Юлче, честито, мила моя-късмет и много успехи  Hug.Не съм се съмнявала и за секунда, че работата ще стане   newsm51

Цеце, хубаво лято, целувки на Васето, дано успеем да се видим довечера, а иначе ще се чуем стотина пъти в следващия месец   lovekiss lovekiss lovekiss

Биси, страхотна торта, ако на това викаш каръшка работа, каква ли ти е добрата  newsm78.
Аз също правя една шарена торта в 3 цвята, но най- си личат цветовете като се сиропира.Ох, как ми се дояде сега, защо не си легна като се чудеше  smile3534

# 190
  • някъде там
Юлче успех  Peace Peace Peace

# 191
Привет!

Юле, честита работа! Изобщо не съм се съмнявала, че няма да успееш.   bouquet

Цеци, Симона тази сутрин с мрънкане и хиляди лъжи я измъкнахме от една подобна къщичка в един детски кът. Влиза излиза, мъкна столчета, гледа през прозорчетата...голяма игра. Grinning Предполагам, че на 3тия ден би й омръзнало, ама то май с всичко е така при тях. Лек път и целувки на Васи! Heart Eyes

Болничките - бързо оздравяване! Hug

Скре4, hahaha Това си е чисто нов виц! hahaha

Биси, Биси...майсторица.  chef

Ние стягаме багажчето за краткото ни посещение във Варна. Варненки, програмата ми е доста натоварена, заредила съм телефончетата ви, ако намеря пролука ще звънна. Wink Дали някоа от вас случайно знае в кой хотел настаняват групите от фестивала? newsm78Аз уж очаквам да ми звъннат ама за всеки случай.

Лек ден! Hug

# 192
  • София
Юлче, успех на новата работа! По специалноста ли е или в друга област. Гризе ме любопитството  Mr. Green

Цеце, хубаво изкарване на село!

Скреч, леле, леле  Joy Joy Joy

И моето диваче се опита да се налага, но му се наложих  Crazy Засега имам ядове с голямото...много лошо и опасно се държи с Павката и няколко пъти се наложи да го наказвам сериозно и отнесе две шляпвания. Против тези действия съм, но когато се касае за живота на другото ми дете просто...правя всичко. Засега има затишие и се надявам да не е временно. Няма да ви занимавам, но в момента ми е грижа големият инат, на който повтарям едно и също от доста време и ефект нулев...малкият го оборвам бързо.

# 193
  • София
Привет,

Приспах Стефан, сложих да му сготвя и сядам да ви нагледам.
Юлче, честито  Simple Smile А къде ще работиш - нещо съм пропуснала, само четох, че те викнаха на второ интервю, ама  Blush
Цеце, весело изкарване. За къщичката - ако е от тези пластмасовите - Стефан им е луд фен - влиза и излиза непрекъснато, палатките докато не ги разглоби целите не мирясва. А къде е този немски мазагин, то 49 лв без пари направо - да взема и аз да купя една  newsm78
Биси, тортичката е разкошна. Ти каква боя слага, че не ти стана червеното - мойта стана много червена, ползвах течна на някаква старозагорска фирма.
Бояна, дано по-бързо се оправите, много е ужасен тоя вирус, май никой не го прескача по морето  Sad и Стефан много се измъчи с него.
Лилчо, разбойник викаш дребньо - дано Васко те слушка като се появи бебчо  Hug
Скреч,  Mr. Green Mr. Green Mr. Green луди хора всякакви.
Креми, прято изкарване на Лозенец.

Ние снощи бяхме на РД, та днес ми се спи, но май няма да мога да полегна, чо той дребния след малко току виж скокнал.

Пфу, разсипах една подправка. Отивам да чистя.
  bouquet

# 194
  • София

А къде е този немски мазагин, то 49 лв без пари направо - да взема и аз да купя една  newsm78

И аз ще попитам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт