НОЕМВРИЙЧЕТО по плажа тича,да се плиска във морето най-обича

• 18 933
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Юлче, честито  Grinning. И аз се нареждам сред любопитните Simple Smile
Биси ох много се смях с теб Laughing  упорита излезе, но пък си е струвало, чудно изглежда тортата Grinning
Ditta приятно изкарване Hug

# 196
За любопитните - ще бъда помощник - администратор в едно училище. Дианче, не е по специалността ми, но си мечтая за точно тази работа точно в това училище от години  Laughing  Аз обичам да си задоволявам капризите  Blush

# 197
  • от Луната
Юлче, честито и много успехи в новата работа  Hug

# 198
За любопитните - ще бъда помощник - администратор в едно училище. Дианче, не е по специалността ми, но си мечтая за точно тази работа точно в това училище от години  Laughing  Аз обичам да си задоволявам капризите  Blush
юлче, браво, честито!   bouquet
Нека да позная къде  Laughing
АК или не?  Blush
Биси, много е хубава тортата! Вярно, че не изглежда червена, но няма значение.
Каква боя ползва?
Дано бързо да оправят печката все пак!
Скреч,  Joy Joy, това е вица за деня  hahaha
Вие по морето ли сте, нещо съм изтървала.
Цеце, весело изкарване и да си починеш добре!
На Елица бързо й омръзна да се вре из разни къщички. Днес пак бяхме на един детски кът, въобще не влезе вътре. Но тя още не може да осъзнае за какво служи, т.е. да си измисли някаква ролева игра.
Аз предчувствам, че ще я купиш, както си се затъжила за Васито  Mr. Green
Ама за тази цена си струва /дори да не е от пластмасовите, май за найлоновите говориш/. Сега и да й омръзне, ще я прибереш, после пак ще я изкараш. А като порасне малко, съм сигурна, че ще й е много хубаво да се крие вътре.
Бакши и Елица е в същия период. Само като ме види с дрехите и търчи из цялата къща. Смяната на памперс е по същия начин. Реве и мрънка с повод и без повод. Абе "родено отегчено", дето повтаря постоянно напоследък мъжът ми  Blush
Дитта ние още не сме измислили какво ще правим утре. Единствената ми спънка, би била, ако решим да ходим по бабите, че са във вилните зони и стоим по цял ден. Но ще се чуем, ако имате време, ще видим накъде сме и какво ще измисля, ако не сме вкъщи. Ще направя всичко възможно да дойда, ако ти се отвори и на теб пролука.
Весело изкарване, ако нямаме възможност за среща!
За хотела, не мога да помогна, нямам никаква представа. Като разбереш къде са, ако искаш пиши поне да те ориентираме за мястото.

# 199
Ами, боята е някаква вносна, течна. Още на предната торта ми направи впечатление че не става плътен цвят, но българска тук никъде не съм виждала. Ако някой знае от къде мога да си купя да свирка Hug Hug Hug

Благодаря ви за похвалите, винаги ме окуражавате много Hug Hug Hug

# 200
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Само набързо минавам.

Поразболях се и аз покрай малкия. Като парцал съм. Сега се тъпча с илачи, та да съм на линия за утре. Но ако нямам подобрение, най-вероятно ще пропусна срещата  Sad Но не мога да рискувам да ви изпозаразя.

Честито  Юлче Дано да оправдае очакванията и капризите ти  Wink

Като каза Цецето, и аз да ви се похваля  Mr. Green Влади също ми пее песничката за мама, но текста е "Маама, мааама" , а по някое време добавя и "нааани беееебе". Взе вече да навързва по две думи - бебе пати - бебето плаче, бау-бау нани, или бау-бау ам-ам. Далече сме още от мила моя мамо, но аз и на това се радвам  Grinning
Тия дни в чудо се видях къде да го изкарвам, без да го събирам с деца. В резултат висим по чешмичките из парка  ooooh! Пръска, не дава хората да пият вода, мокри почвата, бърка с пръст, и после сочи и вика - кал, кал, и да му чистя ръцете и това не знам колко пъти.  Confused

Хайде, оставям ви. Дита, ще очаквам включване  Wink
Цеце, приятно изкарване - в което съм убедена, и наслука в риболова. После ще те изшпионирам в готварския за рибни рецепти  Wink  Mr. Green

# 201
  • София
Набързо да се включа преди излитане.

Арабела, не взех къщичката, то се оказа палатка. Хубавка е, широчка, и даже е 39, а не 49 лв.  Сигурно щях да я взема, но докато стигна до тоя магазин, и 250 лв. вече бяха хвръкнали  ooooh! Само в аптеката оставих 90 лева за неща от първа необходимост  Confused Обаче си взех рибарско столче и термочаша за излетите  Mr. Green Още утре ще ги сефтосам.
Да кажа на Елица, че има там и малки ютийки по 20 и няколко лева, понеже питаше. Жу, магазинът е до аптека Медея и Булсаткома, до нас, на Стамболийски. Има супер сладки нещица и много промоции, но определено човек не трябва да ходи там с много пари, защото хване ли те отплесията и крастата, можеш да се олееш сериозно Whistling

Оф, не се очертава да тръгнем до 1 час, ще стигнем по нощите и няма да заваря детето будно сигурно  Sad

Отивам да достягам багажа. Пожелавам ви свежи летни емоции, здрави и весели дечица. Аз към 13-ти ще се прибера за 2-3 дни, че имаме сватба на 15-ти и ще покажа снимки как си прекарваме там. Чао, мами, обичам ви!  Hug

# 202
  • София
Варненките са се отчели, много ви обичам така   newsm51

Вале, докато ти четях поста, Али само сочеше Влади и викаше "бебе-бебе"  Joy Joy.Аз му викам "ти си бебе, щото той може да пее мила моя мамо", ама той се смее разбойника  Laughing

Дита, хубаво изкарване, да ги омаеш още повече гостите /те нали бременна те бяха виждали само, не че тогава не беше хубава, де, но сега си...  smile3521.Хайде, дано успеете да се видите и с момичетата  Hug

Цеце, вече ми е мъчно, че заминаваш  Hug lovekiss.Почини си много хубаво, наспи се, хвани някоя риба /поне така ще кажеш  Joy Joy/ и си идвай да се видим  Hug

Арабелка, с риск да ме помислиш за глупава /няма начин, де  Mr. Green/, какво е "АК" /за работата на Юлчето/ Embarassed Embarassed Embarassed

# 203
Арабелка, с риск да ме помислиш за глупава /няма начин, де  Mr. Green/, какво е "АК" /за работата на Юлчето/ Embarassed Embarassed Embarassed
Предполагам Американски колеж или от сорта Laughing
Утре ще ви нагледам момичета,че съм гроги,направо ми се изпива соса напоследък.
Да споделя,че Ивчето не иска да става от столчето за кола,даже сега седи в него в кухнята Crazy

# 204
  • София
Юлче, честита нова работа. Повече от сигурна бях, че ще те вземат от раз  Wink

Цеце, весело изкарване и да нагушкаш Васето  Heart Eyes

Въпреки, че до един момент изглеждаше, че Кари се подобрява, днес следобяд пак започна да повръща постоянно и се наложи да я закараме до болницата, за да й влеят физиологичен разтвор и глюкоза  Cry Много беше неприятно, особено поставянето на абокада (не знам дали така се пише) беше кошмарно. Дано утре е по-добре. Ще пиша, акоимам сили, че и на мен ми е кофти.

Лека  Hug

# 205
Само да кажа едно бързо "Привет"  Hug
Прочетох ви по диагонал  Embarassed Утре повече  Peace

Юлче,   bouquet Естествено, че ще изберат теб  Hug Много се радвам, че желанието ти се сбъдна  Wink

Това с вируса е гадно  Tired Добре, че дечицата са добре вече. Да ги нацАлувате  Heart Eyes

Дианче, ще се справиш  Peace (то на чужд гръб и сто тояги са малко  Rolling Eyes )

Добре дошла на новата мама (забравих името - утре ще го погледна  Blush )

Лилчо,  Hug

Таш, душата - едвам се стърпях да не ти звънна  Crazy

Лека и спокойна  Peace

П.С. Скреч,  Joy

Креми, Hug

# 206
  • София
Така като гледам, можем да обявим поне една седмица лятна ваканция в темата ни  Laughing Къде се загубихте всички  Heart Eyes

Ние сме по-добре, Кари е ок. Целувам ви  Hug

# 207
  • София
Юлче, честито и от мен! Дано тази работа ти донесе удовлетворение!

Митко има много рядка диария и след като повърна два пъти звъннахме в дежурния кабинет да питаме какво да даваме. Изписаха ни нещо за обезводняването, нещо за спиране на диарията и големия ми проблем - капки Био Гая което струва 20лв, а след като му прочетох листовката разбрах, че сме купили нещо, което произвеждам без пари  Rolling Eyes Бактерията в тия капки я има и в кърмата ми. Яд ме хвана, не толкова, че се изсипахме с излишни 20лв, а че казахме и на лекарката, и на аптекарката, че кърмя, но нито една не ми каза, че мога да си спестя парите.
 Така. После пак повърна и отидохме в поморийското спешно. Там го преслушаха, нищо не откриха и понеже също няма и температура, казаха, че е чревна инфекция. Предписаха разни медикаменти за домашно лечение + компот от праскови !!!(забележете - при много водниста диария)Задължително не от череши. Отиваме в аптеката и аптекарката вика:"Как е възможно да ви изпише такива медикаменти! Това е подсъдимо. Това се предписа на деца над 13 години или в тежки случаи само под лекарско наблюдение. В никакъв случай не и за домашно лечение". В крайна сметка ни дадоха Вомитусхил и витамин С + някакви прахчета за диарията. Казала е и да даваме компот  от череши(обратното на лекарката от спешното). .
 Бе луда работа. От трима лекари три различни комплекта лекарства  ooooh! И накрая реших ни компот от праскови, ни от череши а му дадох дренки и оризова вода. Не е повръщал повече, но диарията не минава.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 23:15 от skrech

# 208
  • някъде там
и ние сме с нещо да му се невиди днес Ема вдига 38-38.3 но преди малко ......... 39.4 веднага Хексалгин 7 капки и мокри чаршафи и много начесто оцетени компреси и студен чаршаф 3 пъти обвивахме, разтрепера ми се душичката много много ме е страх от висока Т
Първия прием на хегсалгин и беше в 19 после в 23 като имаше 39.4 дано не я натоваря много

да ви е спокойна ноща милички, а дано и нашта  Hug

# 209
  • София
 Thinking Какви са тези болести, какво е това нещо? Направо настръхвам като ви чета. Ние се каним другият петък да пътуваме за Китен, но вече направо ме е страх. И торбата с лекарствата да нося, какъв е смисъла да си тормозя детето.От друга страна вече сме резервирали хотела...
Бързо оздравяване.

Общи условия

Активация на акаунт