Мда, за американския колеж става въпрос, да. Мерси за честитките, да ви се връща
Лято е и всички сме по почивки и разходки 
. Много добре действат на коремчето препечени филийки с малко изкиснато сиренце. Давам доста ориз и най-вече канела
Давам и Еспумизан за да намали коликите, пък и леко запича. Друго, друго...не се сещам в момента. Аха, хубаво за чревната флора е да се дава месо (когато е преминала острата фаза) и чудесно е пуешкото от маншоните. Сварено само, безсолно и без бульона.
Много е щастлив, че е с батко си...само ходи след него, макар че го бие
Не мога да го науча да яде плодове...за сурови зеленчуци да не говоря. Не ги обича и това си е. И батко му е така- дай му месо, хляб и готвено. От време на време се подлъгва да хапне нещо прясно...
И поста ти не е глупав,поне на мен така ми се струва,зарадвах му се 

).Много ми е интересно толкова голямо дете без зъби още
Ама децата си растат и е нормално да боледуват по- честичко. Четох в Ройтерс, че според последните изследвания било нормално деца до 5 години да боледуват до 12 пъти годишно. 

Не исках да давам, не става за такива малки деца, ноооо..... Направо съм се ошашкала тотално 
. Аз хич не искам да ги бърка термините, защото ми се струва, че това му пречи на приучаването на безпамперс.

/, посъбрах багажа и така...
И тия от градината много ме ядосват ... но ще си го спестя

Винаги толкова спонтанно пишеш, много обичам да те чета