НОЕМВРИЙЧЕТО по плажа тича,да се плиска във морето най-обича

• 18 948
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Хубавицата :  Joy / цитат/ Ами Таш другата седмица-събота ще се отпршваме към СтЗагора.
А във вторник май към Лозенец. Поне сега запазихме за там, 4-ти .08  Peace Peace Peace Hug Laughing УРАА!
Не си стара и триковете са си млади, хохоохохо Става ли така!?

# 76
  • Варна
Здравейте косматки  Mr. Green
Айде и аз в отбора. Мен и работата н еме спасява от мързела.  Grinning Бръсна крака и мишници, щото нема на къде навън с гъсите гащи. Триъгълници от събота на събота заради плажчето. Виж косата  Rolling Eyes - май на  сезон по веднъж я клъцвам и си ходя обезформена. Но пък младежа и така си ме харесва. Като ме види и ревва - МАМММММММААААААААААААААААА.
От няколко дена започна да удря, т.е. яко да ме налага. Ако го ударя, настава масов бой  Sick - копира. Оставям го настрани и се правя на сърдите. Обаче чавето е инато, не отстъпва  Naughty Дере се но не идва при мен. След 3-5 мин отивам да го гушна и да се сдобрим, и послучай случката изяждам още някой тупаник  Confused Не мога да измисля как да процедирам  Thinking Малък е да го наказвам. А може би вече не е  Thinking

Аз пък в жегите гледам да съм навън. От зори до към 2 следобяд. Но при нас на сянка, особено в парка, се вирее. Ако можеше и аз да полегна на някоя пейчица и да си подремна ...  Whistling

Айде чао. Уикенда обикновено съм съвсем сама с дребчо и надали ще ми остане време да ви нагледам. Та до другата седмица.
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 77
  • някъде там
момичета попрочитам ви редовно, но пак съм без муза а и началото на август наближава, Ема ще тръгва на ясла и ми е едно свитооо направо не съм никак приказлива, иначе сме ОК денем спинкаме на хладно и привечер атакуваме една детска градина /да свиква с обстановката Wink/, която почива в момента

на всички които ще се отправят към морето желая хубаво време и поне малко почивка, на всички ви многоо  Hug и  Heart Eyes

# 78
Хелоу,

Да се включа по косматата тема Laughing-също съм много мързелива с епилатора, но пък и почти нЕмам косми, та рядко се налага да бръмча smile3534.

Мацки, днес бях на много гнусна манипулация-отидох на профилактичен преглед на зъболекар. На един зъб венеца ми беше странен, растеше и се беше разпарчетосал Shocked ама уж от сума ти време и той го е виждал, но сега явно повече, било на хормонална основа и трябвало да се изреже, но първопричината си е гадната ми подредба на зъбите. Ох много навлязох в подробности, ама няма как да не ви разкажа какво ми прави-изряза ми венеца на няколко места с упойка де не боли, но е супер неприятно, цял ден ми е в главата случката и ще повърна направо. Пък той го сравни с педикюр #Crazy ooooh! от което ми стана още по отвратително, а почти не припаднах на стола. Но сега поне изглежда чудно де. Та с хилядите щуротии дето все си правя по зъбите не знаех че и такова чудо съществувало и ще ме застигне ooooh!Сори ако ви се сгади Crazy

Още не съм си сортирала снимките, така ми се ще да ви пусна няколко от моренцето, ама ще видя кога ще сколасам. Утре ще ходя до офиса да посвърша работа и после палим към Кл-малко на село.

Разгледах всички снимки - чудни сте Heart Eyes

Това беше от мен, само да кажа на Юлчето и от мен стиснати палци за работата fingerscrossed А и Роска почивай си не ни чети, и без това почти не мърда темата Hug
Ренка представям си какво ти е, но пък дано да и понесе добре на Емата Hug

Спокойна нощ лейдис!

# 79
Здравейте, момичета!

От толкова време не съм влизала във форума, че чак ме е срам.

Надявам се всички да сте здрави и по почивки на море Wink Дано намеря време  да ви попрочета поне в последната тема.

Влизам днес, за да ви почерпя.
Днес е важен ден за нашето семейство. Баща ми има 50г. юбилей и неговото честване ще съвпадне с откриването на магазина в Ямбол. Почерпете се! За здраве и успиехи!

, , , , ,

До морето още не сме стигнали и още не сме мислили сериозно по този въпрос. Иначе сме добре, здрави диви и неуморни  Laughing Направо свят ми се завива като остана сама с младежа Wink А сега в жегите оцеляваме с климатик и баба под ръка Wink

Това е от мен  Hug Целувам ви! И ще ставам, защото днешния ден ни очаква с много приятни емоции и организация преди това  Crazy До скоро Wink

# 80
Мимоза да е жив и здрав баща ти! Честит юбилей!

# 81
Има ли оцелели..... ? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

AУуууууу, много топло бе хора, то не е за човеци навън.
От сутринта изчистих по хладното и сега  пийвам мента със Спрайт, лед и лайм.  hahaha
Та така, не ме съжалявайте, ще се справя някак.
Опнала съм се на тоз хамаК и си мааАм краката.

Катеее - да е жив и здрав татко ти, много млад бе, брех.....   bouquet
 Честито ви отваряне на новия Ямболски магазин, да е още по-доходоносен  и още по - посещаваН.

Лек ден, после пак ще ви погледна,....

# 82
Гале,оцеляхме в жегите!Вчера трудно задържах Ангел в къщи на климатик,беше ад.Днес вече е по-добре,но пък разходката ни беше кратка,че много духа,то верно топъл вятър,но много пепел се вдига!
Лилчо,щом зъболекарят ти смята ,че е на хормонална основа дано всичко с времето отмине и повече нямаш такива неприятни манипулации.
Роси,как си,какво става с очите ти,какво казаха лекарите?
Мимоза,със закъснение:Честит юбилей на баща ти!Ама верно много млад баща имаш,то чак неудобно детето да му казва дядо Mr. Green

Спокойна неделя,здрави дечица и утре всички на отчет,че темичката ни спря,а ми е много приятно да ви чета с чаша кафе(е,когато имам време ,общо взето след полунощ)

# 83
Привет, мамчета! Hug

Завърнахме се тази сутрин от Ландън и както се досещате, още баш не знам къде съм, къде бях, защо бях и дали пак ще бъда... Mr. Green Имам много впечатления, които искам да споделя и около 1100 снимки. Shocked Донт блейм ми, аз бях с камерата, с фотото - мъжът. Crossing Arms Ще ви чета полека, надявам се всички мами и дечица сте добре. Heart Eyes

Мона е...голямо дете. ooooh! Боже, една седмица без нея и знае толкова много неща, слушала е баба много,е, сега установявам малко поразглезване, но, слаба работа. Grinning Приказва, мале, але. Heart Eyes

Отивам да се боря с багажа. До после. Wink

# 84
Мимоза , да е жив и здрав баща ти!   bouquet И успехи в бизнеса  Peace

Дита, добре дошла  Hug

Тръгвам след един час, ако не ни падне някой от самолетите ще ви нагледам другата събота  Mr. Green

# 85
Кате, честит юбилей на баща ти ! Успех с магазина  Hug

Деска, добре завърнала се  Hug Чакам снимки  Hug

Ели, лек полет  Hug

Бакси, получавам алергична реакция към...всичко май  ooooh! - силна светлина, слънце, вятър, топъл въздух, климатик, мръсотия, цигарен дим, парфюми и всякакви подобни, телевизия, съответно компютър...прекалено ми се изсушава конюктивата и ми се зачервяват очите -  щипи, пари, боли, а в едното око имам балончета чак  Confused Не мога дори една приказка да прочета на децата  Tired Капя капки непрекъснато, но засега няма кой знае какво подобрение.

# 86
Ох,Роси,много неприятно.Ако наистина е вид алергична реакция,добре би било да подсилиш имунната система(аз съм против имуностимулатори,но в твоя случай ще е от полза,преди години ми бяха изписали специални витамини за очите,вършат чудеса,но не мога да си спомня името им,питай офталмолог за такива витамини)
Дитта,добре дошла на родна земя!Разказвай,чакам и снимки!

# 87
  • София
Мимоза, честито на баща ти и честито рязане на лентата!

Ние бяхме малко из провинцията и за първи път ходих на риба  newsm68 . Всъщност мъжете бяха рибарите, а аз постоянно пълнех 5 чаши с вода на Митко, за да ги изсипе и пак да ги напълня  ooooh! . Ама тоя спорт не е за мен. Като я видях милата рибка как се бореше да диша  Sad . Дадоха едно малко рибе на Митко да го подържи и той толкова дълго го държа, че май се привърза и после само ме теглеше към живарника.

Във вторник съм на изпит и след това отпрашваме към моренцето  bowuu

# 88
  • София
Скреч ще видиш, че ще ти хареса  Wink - много е зарибяващо.
Ние си изкарахме много приятно на Искъра. Бяхме с Маруся и Драго, и едно семейство, на които съм кума. Снимки от на Мимето фотото, моите са само от телефона. Нашата рибарка, няма изваждане от водата. Цял ден се плицика в на МИтето басейна . Той междувременно беше на бабино - лелин дом  Laughing, а Мимето трябваше да си почива ( по нареждане на Драго  Laughing), ама май НИна не я остави. Ще се реваншираме другият път като сме пълен състав .

Ще ви изчета по подробно след малко, само да ударя един лак, че утре сутрин ще гладя - пак заминавам в командировка, но май чак във вторник. Тоя път е Варна..., мореетооооооо....сините вълни  Mr. Green

# 89
Честит Рожден Ден,Жу!Желая ти много поводи за радост в живота и сбъдване на всички мечти!  bouquet Hug

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 00:49 от Дес

Общи условия

Активация на акаунт