НОЕМВРИЙЧЕТО по плажа тича,да се плиска във морето най-обича

• 18 949
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден Жу! С пожелания от мен за всичко най-хубаво!

Мислех,че съм първа,но Дес ме е изпреварила Peace

# 91
Жу, честит рожден ден, мила!
Желая ти много здраве и дълъг живот - светъл и чист като цветето, чието име носиш!
Бъди силно обичана и успешно реализирана жена, майка и съпруга!

# 92
  • София
Благодаря ви за пожеланията  Hug Hug Hug
Ето малко почерпка

Сега отивам да си търся малини и къпини от пазара и ще почвам да си сглобявам тортата.
Приятен ден на всички   bouquet

# 93
  • от Луната
Жу, ЧРД! Бъди винаги усмихната и обичана майка и съпруга!

# 94
ЖУ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!с ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 95
  • София
Честит рожден ден, Жу! Желая ти много здраве и много щасстливи години с любимите хора!

# 96
  • София
ЖУ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ

Да смаеш всички с тортата, в което не се съмнявам и да си изкарате супер /естествено да има и интересни подаръци  Wink/.Хубав ден и чакаме снимките  Hug

Дита, не подреди ли още тоя багаж, хайде деееееее-разказвай  Heart Eyes Hug

Бакши, защо си против имуностимулаторите?Али пи до снощи есберитокс, така като четох, не ми се стори нещо особено  newsm78

Сладурка, много ти е сладка Иви и гледа като голямо момиченце-целувки и за двете ви  Hug Heart Eyes

Момичета, сядам да поработя, последна седмица преди моретооооо  Sunglasses Laughing, но съм сама и трябва по-здравичко да отмятам работата.
Ще ви наглеждам, много хубава и усмихната седмица  Hug

# 97
  • София
Жу, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш;
 и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

# 98
Добро утро,

Жу, Честит Рожден Ден! Много здраве, любов и щастие...и хубави подаръци!

Катенце да ти е жив и здрав баща ти и успех в бизнеса Hug!
Скреч ние правихме нещо подобно на морето. Влизаме двамата с Васко, пълним две кофички, излизаме изспиваме ги в една предварително изкопана дупка, водата съответно попива веднага и ние пак отиваме да пълним кофичките... и така мноооого пъти Laughing. На какъв изпит си?
Ташзначи малко е останало, блазе ти Grinning
Ditta добре завърнали се Hug
Ели изпуснах ти дирите на теб-какви излитания, какви кацания, какви 5 лева Laughing ooooh! Айде ще те чакаме Hug

Ние чак снощи късно се прибрахме от село. Много добре изкара малкия, толкова ми е мъчно, че го държа в гадната София вместо да си щурее по двора детенцето, ама какво да правя, не ми се седи там отделно от милото  Sad. поне за седмичка може да отскочим август Crazy. Не спираше да яде-само обикаля градината, вади си морковче, къса си краставичка, бера му джанки, вадиха картофи с майка ми, той беше изумен как ги намират под земята и само мляскаше"ням-ням-ням" Laughing. Не че майка милата не влачи тук всяка седмица тези продукти, но там си е друго-автентично. Храни кокошките 100 пъти през деня, навсякъде имаше жито, не успяваха да го изядат, накрая снесоха едно врабешко яйчице-многото храна не им се отрази добре Laughing А той ходи, пипа ги ,гони и само ги примамва да ядат и им бута чашката в чофката Laughing. Майка ми го води да види крави, коне, кучета, той искал да бърка в устите на теленцата. Абе какво да ви кажа, все едно си попадна в средата ooooh! Laughing И през цялото време не е ревнал за нищо, а толкова щастлив и превъзбуден, че ти изпълва душата като го гледаш. Ама като попорастне ще го пускам да седи сам там, ако още има желание Simple Smile

Улях се, шефа го няма и разпускам с вас... а колко работа ме чака  smile3505 Бай

# 99

Честит Рожден ден Жу!

Аз най- накрая се паркирах да отпочина, че младежа съсвем ми стопява лаегерите.... и аз като Таш мечтая за другата седмица, когато ще сме на море./САМИ!!!!!!!!/
Уикенда мина ужасно бавно, поради жегите си бяхме само в нас, Ники се поразглеи и ни побърка, баща му дори попита той така ли с едържи през седмицата като го няма, аз потвърдих, въпреки че беше малко по-зле от обикновенното му държание.....
Побърка ни, викове, мрънканици, крясъци и инат.Аз съм доста изнервена и не мога да го търпя, добре че Николай на много пъти поемаше да го успокоява и разсее от инатите му.
Отдавам го на седенето у дома и скучното ежедневие, затова разговарях с баща ми, ако идва утре да мине и да ни натовари и да го пускам да тича из двора и с кучето да си се забавлява, защото ще се побъркам.
Вчера си пуснахме един филм с мъжо, което не сме правили от много времееее....
А-аааа направих кекс сутринта, много вкусен стана, от готова смес купих от ХИТ и препоръчвам.
Оставям ви да си хапна и да си почина, че знам ли кога ще стане дивака.

# 100
Благодаря ви за пожеланията  Hug Hug Hug
Ето малко почерпка
Извинявам се за нахълтването.  Hug
Jotoo, намини и в нашата наборска темичка.  Wink
Весел празник ти желая.   bouquet

# 101
ЖУ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА!
УСПЕХ С ТОРТАТА.
Мамета, от началото на септември освобождаваме нашата детегледачка. Обещах и да се огледам за ново детенце. Ако имате някаква идея, свиркайте.

# 102
ЖУ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! Hug

Монката спинка след половинчасово гъзурчене из къщата и аз да ви видя. Благодаря за милото посрещане. Не съм ви чела, признавам си, сега ще пробвам. Blush

Лондон...какво да ви кажа, бе хубаво е. Най-вероятно поради нагласата с която очаквах това пътуване преди месец и коренната промяна, която настъпи, не ми се видя кой знае какво място... Thinking Хубава, космополитна европейска столица, уредена, удивително чиста на фона на тълпите туристи и пришълци, умерено скъпа, огромна. Лично за мен, Париж ми беше около 25 пъти по-интересно място, от гледна точка на забележителности. В Лондон посетихме почти всичко, 10 Даунинг стрийт беше затворена и Уестмистърското абатство също, но иначе всичко друго видяхме. Ми, ок е, ама къде ти  Версай, Лувър, и къде Бъкингамския дворец. Смешна работа. Доста емоционално за нас беше посещението на О2 Арена - залата, където трябваше да е концерта. Има огромна стена с хиляди послания към Майкъл, оставихме и нашите, запалихме свещички, запознахме се с други фенове, тъжно... Confused

По нашите си въпроси - майчинските Wink, това което сега ми направи впечатление (преди на другите места из Европа не съм обръщала толкова внимание, може би защото нямах дете тогава) и което всички сме чували е, че НЕ видях дете под 5 години, което да върви пеш - всичко се вози в количка. Което е разбираемо предвид разстоянията. Нормално е и до около 5 години да са с биби. ooooh! Видях една единствена майка да кърми и поне 6-7 да хранят от шише. Което си е някаква статистика, все пак. Grinning Бях поразена как ги мъкнат тези дечурлига из метрото, по магазини, те потни, събути, мърляви, полуголи, изпускат, лапат, вали ги дъжд...абе...малко прекалено ми дойде. Crazy По магазините имаше уникални намаления на детски дрехи, пуках се от яд как нашите търговци правят луди пари от грозните си и некачествени дрехи и как европейците пазаруват красиви, ама наистина красиви неща за по 5-6 лири парчето. Взех на Мона страхотни анцузи, дънки, блузи, маратонки, за смешни пари. Тук за тези марки щях да дам поне 4 пъти повече. Е и моя милост и съпругът се сдобихме с по някой друг парцал  Flutter, но май най-много намаза детето.

Ми толкоз. Ще сложа снимки във фейс-а.

Целувки! Hug

# 103
Пак съм аз. Я да ви преслушам по темата - как и какво кисело мляко давате на децата? Една от белите на майка ми е, че Симона е спряла да пие АМ Simple Smile и се чудя с какви млечни храни да компенсирам. Thinking

# 104
Еййй ДиТттттаааааааааа  Hug Hug Hug Laughing Heart Eyes стопли ми душата, толкова сладко и мило разказа за ЛондонА и вече все едно съм ходила Simple Smile хахах, не бе, шегувкам се.
Ама за децата аз си имам свое мнение, че ние най-много бдим над децата си и се грижим наистина за тях, даваме им възпитание и почит над възрастните и всичко както е .
Близки познати отгледаха децата си в USA потресена съм. Въпреки, че познатата ми е много наясно с нещата и ситуацията в БГ си отгледа детето по МОЛ-те и с мръсните ръце, търкалящо се по земята и лапащо всичко де що види. Хранят се отвратително и т.н. Още на 3-4 ден се мъкнаха по претъпкани магазини/МОЛ-ве/ зимни условия с пеленачетата и почервенели и с босите крака, виждала съм снимки и се подлудих от неблагоразумието на тези жени, които постъпват така безмилостно с децата си, невръсни при това!!!!   Sick newsm78
После да кажа, че миналата почивка/лятото/ в Бареслона се нагледах на адски гадни и шумни деца на чужденци /германци, руснаци,англичани и т.н./ , най-често скачаха на главите на плуващите хора в басейна и никой родител не посмя да каже и дума на децата си.... Изумих се, на 5 пъти ми идеше да извия ръцете на едни гадинки.После следобедите търчаха из целия хотел и викаха, пак никой не ги прибра или помоли да си влезнат и поне след 16ч да се показват и д авикат на воля.Басииии и мизерниците.
Кисело мляко давам Детско кис.мляко на Сердика мисля  и други, не залагам на конкретна марка. А ти какво се притесняваш за това, че Монката не пие АМ, нормално е, вече дори трябва да го спираме.
Лилчо - как е зъба? Добре ли си? Разбира те напълно за това как се чувства детето на село, Ники вилнее с пълна сила на вилата и на селото на Николай, то не са животни, кучета, котки, и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт