Венцислав на Звездолина не се е появявал от месец МАЙ преди година!(може би и 2)

• 19 074
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Моята версия беше че всички в Замъка ще бъдат с бални ролки и фракове по време на престоя си ще водят светския живот на принцове и принцеси.
Въпреки, че съм на 30 и кусур години с удоволствие ще се въплътя в ролята на принцеса. Макар, че в тази жега, не ми се мисли какво е да си в бална рокля.   Wink
Някои каза, че имало мечове в замъка, но ние не ги видяхме, така че Дени не си далеч от истината. Чудовища не видяхме, но скачаха едни големи рибоци в езерото. Аз ги гледах ето така  Shocked, интересничко изглеждаха. Rolling Eyes
Тази страница май само ние си я изписахме. Гледам че постовете вървят Ани, Фай, Дени, Ва ни ла и тук таме някои друг.
Изчезвам, че трябва да мятам една торта. А и нещо като си остана в къщи и ме избива на простотия.
Хубав ден.  dance

# 91
Дени разсмя ме с твоята постановка. А моята наистина не е за пред деца. То имаше и разни любовни истории по кулите, ама реших да не ги споделям тук ( с цел да НЕ си зададете основоположния въпрос "тая наред ли е")

А и още един факт ме кара да се радвам, току що ми съобщиха, че ще съм на 4ч работен ден само последните две седмици от август. Тъкмо точно за последните две седмици от август обещах на Иван да не ходи на ясла.

# 92
Дени разсмя ме с твоята постановка. А моята наистина не е за пред деца. То имаше и разни любовни истории по кулите, ама реших да не ги споделям тук ( с цел да НЕ си зададете основоположния въпрос "тая наред ли е")

А и още един факт ме кара да се радвам, току що ми съобщиха, че ще съм на 4ч работен ден само последните две седмици от август. Тъкмо точно за последните две седмици от август обещах на Иван да не ходи на ясла.

тия любовни истории по кулите, явно доста мръснишки...   чак не са за сопделяне  Laughing
пък основоположния въпрос, вярвам, е зададен за всяка от нас, предвид всеобхвата на темите и мненията, които обсъждаме

Принцесо Фай, успех с тората!

# 93

Ставайте поспаланковци!
Очаква ви весел,очарователен и отпускащ ден!
Аз разбира се съм на работа,а после на обеден детски рожден ден  Grinning
Алекс не иска да ходи с мен на рожден ден-щял да стой при баща си,а така се зарадва,че Мими има рожден ден  Sad
Такива ми ти работи...
Сутринта се разплаках на път за работа -аз къде отивах,а хората масово товареха багажи и заминаваха на почивки.... Sad
Приемаме ,че е от сатурновата дупка  Mr. Green
Ники и ти ме разплака вчера с поканата за гости-много ви обичам да знаете  Heart Eyes
Снимките са чудесни,а за този замък съм чувала от близки приятели дето познават собственика и им ходиха на гости.
Приказката ти беше чудна-да ни разкажеш пак нещо  Laughing
Весела почивка на всички отпускари!

# 94
Не можах да изчета цялата статия - къде се намира този замък?

Криси пострада вчера. Сега пак щурее. Много ни притесни. Откъсна му се част от единия пръст и го водихме да го шият. Сега не трябва да се мокри докато не отидем на превръзка. И семо го пазиме с баща му.

Най-странното е, че не плаче. Аз сигурно щях да съм се оплаквала хиляда пъти.

Качила съм 5 кг за 1 месец. Ужас!!! Бях на диета и това е резултата след спирането й.

velisa75, може догодина да събирате багаж за морето и да не се налага да работиш в събота. Ако знаеш как ми се ходи на мен на работа... Преди години учих по това време за поправителни изпити. Беше много неприятно. Всичките ми приятели си почиваха, а аз трябваше да уча. И ако помня правилно беше, защото работех и учех и си разпределях изпитите по равно на редовна и поправителна сесия. Беше преди 10 год...
Беше си гадно. Ако може награди се с нещо - купи си нещо, или излезте на разходка, когато почиваш. Щом се налага - ще се работи и в събота.

Важното е, че имаш работа и може да

# 95
  • София
weliske, недей така! по - ведро, наистина си купи нещо, идете на басейн, знаеш ли как освежава! и се радвай на детенце, че времето лети...а за гадните моменти, едно съм разбрала - всичко е в живота на сезони! дори най - трудното не продължава вечено, горе главата и си поприказвай с някой близък! от мен прегръдки и както се казва: вдишай, издишай!

пс. и си купи един хууууубав, сладолед или шоколад и си натопи крачката във ваничка с ароматно масло, направо е ..........суперрррррр.

специално от мен:

# 96
  • Varna
  Преди да са ми  сложили цензура, бързам да ви покажа едни млади госпожици на плажа.

# 97
  • Велико Търново
           привет Heart Eyesтук е супер. Hugне мога да пи6а от тази клавиатура.

# 98
Ааааааааааааааааааа,`щом си на морето,простено ти е/извинението за клавиатурата можеше да си го спестиш/...пу-пу.....много сладки госпожици "пуснали" тая година по Варненско WinkСега,ако кажеш,че и баба сте си завели с Вас-съвсем  си извинена.....
Велиска,не се ядосвай......нали сте живи и здрави....ще има години дето ще се чудите къде и как да идете....пък и като ти стане много скапано си спомни за мен-аз и до магазина все още не мога да стигна/до ъгъла на блока е /......и си мечтая за времето дето ще ходя пак на работа/все едно работя директор,а не проста продавачка/
У нас все още е "дядовата ръкавичка" и само се прескачаме,но утре  ще изпращаме гостите и ще имам повече време за разписване......та засега да кажа едно"Лека нощ" и "Наздраве" на пиещите Heart Eyes Hug  bouquet

# 99
Иночка, пиши ми на лс повече за твоя хотел. Аз съм ти писала с конкретно запитване, но ти сигурно не си успяла да го прочетеш.  Wink

Снимите са мнооого лятнозареждащи.

лека вечер  Heart Eyes

# 100
Велиска, точно това е спасението от лошото настроение - басейнът. Ние днес с Иван посетихме един в Шумен. Не съм ходила от години на басейн тук, но детето се забавлява страхотно. Дори повече отколкото на Слънчев бряг. Ще видиш, че и ти ще се почувстваш малко отпускарски.
Сега го чакам да се събуди и да го водя на панаир  Grinning

# 101
  • София
хайде в духа на басейните от днес, смао че по новозагорски Simple Smile)

е, старичък е, ама за разхлада става и по цимента децата не се пребиваха, когато не носят джапанки  / като моето/

приятна вечер!!

# 102
Ехеииии,темичката ни заспа направо... Sad
Благодаря ви отново момичета за подкрепата   bouquet
Моето си чиста сатурнова дупка,а и съчетана с ПМС.Нали знаете как е  Mr. Green
И за съветите благодаря,ама и басейн не можем да си позволим,така че импровизираме с гумена лодка на терасата.
Пак там си спретнахме и барбекю снощи  Simple Smile
Терасата ни е на покрива и пред нас е само Дунава  Simple Smile....
Вече съм за завиждане (това е от терапията ми-психотерапията ми за вдигане на настроението )  Mr. Green
Вчера станаха 9 години от една катастрофа(повъртяхме се през таван) ,в която оцеляхме заедно с нашите приятели и разпивката беше по този случай.
Срайперче,изтръпнах като те четох и винаги ме е било страх от такива инциденти-дано вече сте добре!
Сиска топни си дупето заради мен в морето и удари 2-3 бири с цаца  Mr. Green
Весел ден на всички ви и пишете по нещо де.....

# 103
  • Пловдив
Айде най-накрая и аз да се разпиша, ама новият лаптоп няма бг клавиатура и пиша мноооого бавно   Laughing
Днес съм на работа след почти 20 дни почивка  bowuu
Калина беше много щастлива, че отива на ясла, таткото е още 3 дни в отпуск вкъщи и ще готви и пазарува - пей сърце  Mr. Green
Тази сутрин бях на изследвания, че още не съм се дооправила от пневмонията. Снимката на гърдите ми е чиста, другите неща ще станат в следващите дни, ама почти припаднах при взимането на кръв, та изплаших жениците там  Rolling Eyes
Вече си сглобихме придобивките от ИКЕА и сме много доволни  Laughing
Ето и малко снимки да погледате - оттук почват
http://www.zmeikovica.snimka.bg/album.php?album_id=406638&pid=13926700

А тук Кали от самотатуиращия си период
http://www.zmeikovica.snimka.bg/album.php?album_id=406638&pid=13926699

Велиска  Hug

Сиска, Ванилка и малките госпожици са направо върхът  Heart Eyes

# 104
Змейко, аз си помислих, че ще гледам Икейски снимки!  Laughing И тези са си доста добри де!  Wink

Страйпер, как е пръста на Криси? Това наистина ми звучи доста страшничко! Но явно Криси е герой!

Общи условия

Активация на акаунт