.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 284 591
  • 653
  •   1
Отговори
# 390
любомира, мисля, че не би имало проблем ти или някой друг да отидете в болницата (или в яслата) и да вземете размерите. В Сторгозия мисля, че имат стена. После си я поръчай на някой дърводелец. Това с Пловдив и куриера ще ти излезе златно...

(освен това нека пишем в седмичната тема по такива въпроси, а тази да си остане "хайде да се запознаем..." за да не ни се карат модераторите)

# 391
 Здравейте, казвам се Нина. Майка съм на две прекрасни деца Данчо на 7 г. и Таня на 4 г.
 Живеех в приказка - две чудесни деца, умен и работлив съпруг, къща с градинка близо до града. И изведнъж БУМ -всичко се промени. Синът ми  изпадна в безсъзнание (после в епикризата беше написано "кетоацидозна кома") След цял ден обикаляне по-така наречените "спешни" кабинети (денят беше събота) в 18 ч. попаднахме в Детска клиника към УМБАЛ Пловдив. Десет минути по-късно започна венозното вливане на инсулин.
 Така завърши старият ни начин на живот и започна новият - ежедневната борба с диабета. Вече година и половина  живеем на ръба на нож, от едната страна е хипогликемията, а от другата - хипергликемията.
 Не губя на надежда , защото не сме сами.
 Цял ден съм ухилена като "разцепена тояга" Laughing Laughing Laughing Laughing, защото когато съм неуверена и разтревожена, предавам това състояние и на малкия. Но през нощта само аз си знам какво ми е.
 Отскоро съм в Интернет и още не се справям много добре.
 Ще се радвам да общувам с майки на "специални" дечица.

# 392
Здравей, Нина Hug
аз също съм майка на дете с диабет и отлично знам как се чувстваш. Синът ми вече 9 години е с диабет, беше на 1г и 11м, когато му го откриха. От няколко години е с инсулинова помпа и е доста по-лесен контрола на захарта. Сигурна съм, че в най-скоро време ще открият лек за диабета Peace

# 393
Здравей, мама Nina 1, искрено се надявам и ти пожелавам живота ви отново да се обърне в положителна посока. Успех.

# 394
Силвия ти си майка на Мартин, нали? Четох твои неща в "Диабет" даже щях да ти пиша писмо на адреса от статията от 1999г.,но небях сигурна дали е актуален.

# 395
Ще се включа отново след малко. Трябва да взема Танечка от детската градина.

# 396
Здравей Нина,
И аз съм майка на малка госпожица с диабет. Беше на 2 месеца, когато ни се случи. Може да си чувала, но вече все по-вече и по-вече се говори за генетичен диабет. Нашият случай е такъв и по чудо сега се лекуваме с таблетки и постигаме отличен контрол. Praynig
Пожелавам ти кураж и сили да се справите.

# 397
Добре дошла,  Нина! Hug

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 15:25 от Eis

# 398
Силвия ти си майка на Мартин, нали? Четох твои неща в "Диабет" даже щях да ти пиша писмо на адреса от статията от 1999г.,но небях сигурна дали е актуален.
Да, аз съм Wink Можеш да ми пишеш и тук на ЛС, и във форума "Диабет" също Peace

# 399
Здравейте, казвам се Теодора. Майка съм на малко бебче но  искам да се включа във вашия форум и да ви следя защото ме заинтригувахте. Лек и прохладен ден Hug  bouquet

# 400

ЗДРАВЕЙТЕ , КАЗВАМ СЕ ТИНА И СЪМ ЛОГОПЕД И ОЛИГОФРЕНОПЕДАГОГ. БИХ ИСКАЛА ДА БЪДА ПОЛЕЗНА СЪС СВОЯТА БЛИЗО 40 ГОДИШНА ПРАКТИКА , КАКТО НА ВАС МИЛИ МАЙКИ ,ТАКА СЪЩО И НА МОЙТЕ КОЛЕГИ .

# 401
  • в полите на Балкана
Добре дошла  risa50   bouquet . Ние имаме нужда от специалисти, които да ни насочват по правилната пътека.

# 402
Добре дошла risa50 в нашето задружно форумче.Вярвам,че с твоя опит ще бъдеш полезна за много майчета! smile3525

# 403
Пропуснах при предстанявето си да кажа че съм учител. Вярно на големи ученици но все пак съм педагог и ако мога да бъда полезна с нещо ще се радвам много.
Лек ден Hug  bouquet

# 404

Тед, при нас /в Разград/ в момента диференцират заплати.
Вие диференцирахте ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт