.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 284 607
  • 653
  •   1
Отговори
# 420
 ramzy ,добре дошла!
Скоро може и да се запознаем лично.Една братовчедка от Троян все настоява да отидем за седмица,две у тях. LaughingСамо се притеснявам как малката ще понесе завоите. Confused
Успех и в третата операция! Hug

# 421
Здравейте смели майчета-магистър съм по клинична и консултативна псохология на СУ,работя като психолог-консултант в училище/сега съм в майчинство/.Възхищавам се на всички вас.

# 422
Приятно ми е да се ЗАПОЗНАЕМ официално Wink
Много майчета ще имат нужда от теб.

ПОЗДРАВИ!  Hug bouquet

# 423
Приятно ми е и на мен да се запознаем  bouquet

# 424
  • в полите на Балкана
Добре дошла Veronika44   bouquet Тук всички от време на време имаме нужда от такъв вид помощ.

# 425
Здравейте майчета,много се радвам че тези форуми съществуват,защото и аз ще имам нужда от вашата сила ,подкрепа и съвет.И аз ще помагам с каквото мога,но за сега не с много,защото скоро се сблъскахме с нашия проблем.
Да се представя.Казвам се Гергана и съм от едно Старозагорско село.имам 2 прекрасни момчета - Жулиян на 4 г. и Емануил на 8 месеца.Жулиян е едно много лъчезарно,умно и щастливо дете.Емануил също е голям сладур,но преди 3 месеца забелязах че левите му крайници са по-слабо активни.Започнах да го водя на физиотерапии,които с нищо не помогнаха.Преди 2 месеца ми направи първи гърч.Веднага потърсих лекар и се усъмниха за синдром на Уест(което нищо не ми говореше).Отидохме в София при доктор Литвиненко и лежахме в детска университетска болница 10 дни.Сега вече знаем че Емануил е с епилепсия - синдром на Уест и хемипареза на леви крайници.Пристъпите за сега ги овладяхме,предстоят ни рехабилитации.Много се надявам да се оправи.Стискам палци и за вашите деца.  Hug Прегръщам ви и много се радвам да се запознаем и че заедно ще се борим за доброто бъдеще на децата ни.Много,много ви благодаря!!!  Simple Smile

# 426
geri_mur_ , добре дошла и аз ви стискам палци детенцето да се оправи. Успех.   bouquet

# 427
geri mur /ох, дано не съм объркала как се пише, странни са ми тия имена на инг./споко, и аз бях в паника, но вече свикнах, и моето дребосъче е с левостранна хемиплегия, но се справяме.нямаме гърчове, и никой не може да ни каже дали ще имаме. правим гимнастика всеки ден, започна да отпуска ръчичка.и вие сте минали по дългия път, докато разберете какъв ви е проблема. и аз се борих два месеца с личния, докато ми даде направление за невролог. все казваше, че всичко е идеално...  ще се оправят работите. навреме сте открили проблема. влез във форума за деца с ДЦП. там има много полезни неща, поне за мен бяха такива.

# 428
zdravei geri mur i ot men.moeto dete sashto e sas sindrom na west ot sashtata vazrast.ve4e sme na 5godini i ne sme imali gar4ove do sega.dano ne se poiaviat nikoga ve4e no ne mi se viarva.ne gubi kurag.az sam ot malkia grad jambol no i tuk uspiahme da se spravim s fizeoterapiata.nai vagnoto e da si mnogo uporita i da viarvash v deteto si.znai 4e s tvoia pomosht to moge da uspee vav vsi4ko.

# 429

Здравейте! Добре дошли тук!

# 430
Здравейте на всички прекрасни майчета и татковци разбира се и от мен!  През юли 2003 година след доста проблемна бременност ми се роди едно прекрасно момченце - Мирослав. И ...... се  започна ходенето по мъките - сестрите в родилното забелязали 
 "потрепване"  на краченцата, оттам в кувьоз ..с мозъчен отток ..... В крайна сметка диагнозата ни е ДЦП - квадрипареза. Вече сме на 4 г. и 3 м, но не ходим и  не седим самостоятелно, не говорим ......и много други проблеми. От известно време научих за форума на мамите, както си го наричам, и чета, и препрочитам - нещо да не пропусна, пък и някои от историите и болките са ми толкова познати - все едно чета за себе си.  От около месец пиша  в темата за Нашите спец.деца с ДЦП. Много се радвам, че ви има всички вас, защото наистина е много трудно  и в борбата, и в надеждите, и във всичко. Но да са ни живи и здрави малките слънчица, за да ни стоплят сърцата.   bouquet

# 431
sisamir, здравей. 

# 432

Добре дошли мили майчета в нашето задружно форумче!  bouquet

Тук ще откриете хора които ще ви разберат и ще бъдат с вас във радост и болка!

# 433
Здравейте, казвам се Десислава и съм майка на две прекрасни деца. Калоян е почти на 4 години и расте като здраво дете. Йоана е на 1 г. и 3 м.. От самото и раждане тръгнахме по болници. Нямаше нормален анус и се наложи да я оперираме на 2 месеца. До 6 месечна възраст се свършиха мъките с този проблем.Тъкмо отдъхвахме и почна да боледува от пневмония. След рентгенови снимки , скенер и агиография установиха, че няма ляв бял дроб и лява бъбречна артерия( т. е. не функциониращ ляв бъбрек). Започнахме физиотерапия и кинезитерапия и на този етап е добре,като изключим ежемесечните пневмонии. Сега ни предстои ЯМР на глава.Смятат, че има проблем с хипофизата, не наддава добре, 70 см ,7130 г., доста под нормите.

# 434
desi_jil, добре дошла Hug

Общи условия

Активация на акаунт