.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 284 637
  • 653
  •   1
Отговори
# 435
Деси добре дошла при нас.  Hug. Кураж и дано по-леко да преодолеете трудностите.  newsm10

# 436
Моето име е Мая,
Разказах малко за себе си още с предложението за нов форум - ето и малко повече.
На 30.10.2001г. се роди синът ми Георги. По това време живеехме в Благоевград, така че е раждан там. В болницата ме оставиха 48 часа с контракции и никакво разкритие, започнаха да губят тоновете му и след 5 часа събиране на екип за спешно секцио, най-после го извадиха. Какво е ставало с него така и не знам - никой не ми даде информация, нито пък аз знаех какво да очаквам (той е първото ни дете след един спонтанен аборт). Както и да времето просто си вървеше, а на 8 месеца Гого дори не се обръщаше. Педиатърката ме убеждаваше че всичко е наред. Доведохме го в София и в Педиатрията ми се изсмяха, че искам да изкарам здравото си дете болно. Отново се прибрахме в Благоевград, но нямах мир в сърцето си. Започнах да търся информация и благодарение на една приятелка научих за Специализираната болница за деца с церебрална парализа в София - Красна поляна. След една година пътуване между София и Благоевград - се разделихме с всичките си приятели, работа и място за живеене и се преместихме в София. Вече 2г и половина Гого е на рехабилитация. Благодаря на Бога, че сега той е далеч по-добре от очакванията на всички - ходи сам, макар и доста тромаво, но все още не говори. Затова пък започна да разбира доста, но работата продължава.
Второто ни дете Евгения (Ния) се роди на 22.09.2003г - тя пък е осмаче и тревогите ми започнаха още в родилния дом, защото както се досещате вече знаех доста за недоносените деца. Още на 1 месец я заведох на преглед и всичко беше наред. За съжаление когато направи 3 месеца забелязах симптомите - и отново в болницата. Този път и с двамата. Най-хубавото е, че Ния е все по-добре и се надяваме, че скоро ще тича.
Ами стана дългичко, но накратко това е за мен. А ще имаме време и да се опознаем още, нали?

Уважаема г-жо Стойчева, имам въпроси към Вас, но не зная как да се свържа. А за мене това е много важно - мисля, че ще ме разберете, предвид на общата ни съдба. Ще съм Ви много благодарна, ако ми пишете на адрес vili_cvete@mail.bg

# 437
Виолета Цветкова, регистрирай се и й пиши на лични.

# 438
Ще ти пиша на посочения адрес, но наистина както казва волф - регистрирай се - така ще е по-лесно

# 439
Здравейте,искам и аз да вляза във вашето уютно форумче.Казвам се Анета имам 3 деца .Дъщеря ми е с муковисцидоза и имам нужда да споделям с някого злощастната си съдба и трудното си ежедневие.

# 440
Скоро не съм влизала тук!

Добре дошли   bouquet на новите, които съм пропуснала Confused

# 441
http://www.duma.bg/2007/0107/230107/obshtestvo/ob-5.html                           Здр. има малко надежда поне аз имам

# 442
Здравейте! Казвам се Светлана. Живея в Димитровград. Имам две прекрасни деца. Александра е на 11 години и е с  "Муковисцидоза";
Виктория е на 3 годинки. Тя е само носител на дефектния ген.
Радвам се,че ви открих. Всички сте страхотни!!! Вече ми помогнахте много. Виждам "светлина в тунела". Благодаря ви!
Желая здраве и късмет!

# 443
kreizi1972 , Добре дошла!

# 444
Добре дошла при нас kreizi1972   Hug.

# 445
Благодаря, за топлото посрещане.

# 446
Здравейте,мили майчици!Снощи търсехме инфо за концерта за деца с диабет и така се натъкнах на вашия форум.Дъщеря ми Василена  е с диабет от една година,на 8,5 години е,ученичка в 3 кл.Прочетох,че някои майки се притесняват как ще се справят децата им в тази нова ситуация.Разбирам,че децата ви са малки,доскоро са били или с вас,или на детска градина,но най-добре за тях ще е да не се страхуват и да се справят сами.След като ни поставиха диагнозата и ни изписаха,Вася се върна на училище още на третия ден.Два месеца по-късно,в началото на февруари,премина следобяд на у-ще и двете се разминавахме напълно-аз сутрин на работа,тя следобяд на у-ще.Оставях ги сами с баткото вкъщи/той е на 10 г./.Тя сама си приготвя храна,бие си инсулина и т.н.И досега се справя отлично.Пиша и за друго-при нас диабета явно е и наследствен,зълва ми е на инсулин вече 24 години-хубава жена, с голямо дете,този година племеницата беше абитуриентка.Така че не се страхувайте,не падайте духом,лелята ни беше чудесен пример,че човек може да живее нормално и с това заболяване.Ще се радвам да се свържем с хора с нашите проблеми.За съжаление сбирките на асоциацията не ни устройват-живеем в Дупница,редовно ходим на прегледи в София,при д-р Константинова.А на ден като днешния-кураж на всички и вярвам,че медицината ще търси и ще открие нещо по-добро за децата ни.

# 447
Iskra63, здравей и добре дошла.

# 448
 Здравей, Iskra63 и добре дошла Hug и аз съм майка на дете с диабет.
В тази тема пишем за дечицата с диабет http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=217140.0

# 449
здравейте мили мами аз сам ема а моя син се казва дидко с епилепсия от двумесечна вазраст а сега е на година и шест и все още си прави пристапите не му повлияват лекарствата ямр е нормално притесняваме още че не може да ходи като го даржа за рацете ходи и обикаля по мебелите лази но самостоятелно не иска да ходи предпочита да лази и изговаря четери пет думи мама баба тата айде да не пожелавам на всички майки дечицата да им се оправят лек ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт