.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 284 653
  • 653
  •   1
Отговори
# 450
Здравей,emakj    bouquet

# 451
Добре дошли на всички нови мами!  Hug

# 452
здравейте мили мами благодаря за доброто посрещане пожелавам ви въпреки лошото време приятен и лек ден Peace

# 453
Здравейте и от мен! Казвам се Надя и имам две страхотни деца- Деян роден на 04.04.2002г и Михаела -05.01.2006г. Деян се роди над 4кг беше син и не изплака , но слава богу се разминахме с проблемите . Тук съм заради Михаела, която се роди 4600кг и е с акушерска пареза на дясната ръка. Hug от нас

# 454
Здравейте нови майчета. Чувствайте се удобно тук. Ще се постараем и ние да го направим!
ДеМи, пожелавам ви пълно възстановяване!

# 455
  • в полите на Балкана
 welcome на всички нови мами и татковци Wink Радвам се да се запознаем,макар че повода да пишем в този подфорум никак не е приятен.

# 456
Добре дошли мили родители!  bouquet
Тук,заедно ще си споделяме и радост и тъга!

# 457
Зравейте и от мен казвам се Ники и съм от Кърджали.Имам две деца Михаела на 11г. и Ивана на 7г. която е болна от диабет .Радвам се че мога да се запознаем както виждам всички тук си имаме някакъв проблем .

# 458
NIKI-N, здравей и добре дошла.

# 459
Здравейте
аз съм Светла и имам две сладурчета: Александра на 3 г. 6 м. и Никола на 11 м.
Дъщеря ми има аномалия на Петерс - очно заболяване.

Привет на всички мами

# 460
Здравейте и добре дошли!  bouquet 
Днес имаме нашествие от новаци,но тук ще се почуствате чудесно сред добра компания.

# 461
Форумчето е супер,наистина се чуствам в добра компания  исред сродни души.

# 462
Здравейте, всички нови родители!ДеМи,ела при нас във форума за акушерските парези.Малката ми дъщеря е със същтата диагноза.

# 463
Здранейте и от мен! Добре дошли и лек ден!

# 464
здравеите мили мами желая ви лек и приятен ден ники-н аз съм емаkj и също сам от кърджали но нашия проблем е че сина ми е с епилепсия желая ви лек ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт