.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 284 673
  • 653
  •   1
Отговори
# 465
здравейте, добре дошли на всички нови мами, татковци и дечица.много отдавна не съм влизала, имах лееки софтуеърни проблеми, ама засега са ме закрепили. успех на всички в борбата за хубав живот.

# 466
  • София
          Здравейте,
          Аз съм татко на три деца - Син на 11 години със Хирерактивност с дефицит на внимание, дъщеря на 8 години със 40% трайна загуба на слух и друга дъщеря на 10 години, която слава богу има само хормоналните проблеми на пубертета. Вече знам, че и татковци могат да пишат да затова си позволявам това.

# 467
Вече знам, че и татковци могат да пишат да затова си позволявам това.
Могат, могат. Още малко и каре ще оформим Wink
Добре дошъл! (ако може така да се каже)

# 468
Добре дошъл!

# 469
Френд, карето го имаме, писар остава. Здрасти, Marian Georgiev!

# 470
  • София
Сложи си Вълчо една стрелка за мъжественост, че така не можем да се разпознаем в навалицата. Пък и мъжете гледам са кът. Е то и форумът е BG-Mamma.

# 471
Здравейте, татковци и майки!

# 472
Здравейте на всички! На групичката от Димитровград: Извинявам се, че не идвам на купона в сряда, но не мога да намеря време. Ще се обадя при първа възможност. Все още ли ме искате?
И.... Възхищавам се на всички татковци, които пишат във този форум. Какво да направим, за да привлечем и останалите? Давайте съвети. До скоро.

# 473
Здравей те и от нас казвам се мама Васе имам две прекрасни дечица баткото се казва Цветин и е на 5г.и 11м.сега на 30.01.08 ще навърши 6г.а малкото се казва Мартин и е на 1г.и 3м.той се роди с порок на сърцето.Преди една година на тази дата ми умря пред очите голям кошмар беше спасиха му живота благодарение на екипа от пловдивската болница и след един месец на 19.01.07 го оперираха  по спешност в София много тежка операция.После на 19.03.07 го оперираха пак по спешност херния тази година и миналата ми бяха един много голям кошмар.Важното,че сега е добре и се развива добре.Мога да пиша  още много но стига с тези проблеми нека останат само един лош спомен.Искам да ви пожелая весело изкарване на коледният празник и посрещане  на новата година.За тези които е била гадна тази година да я изпрати с кеф. Two Hearts newsm51  love001

# 474
vase,здравей!Девер ми също като твоя Мартин се е родил с порок,опериран е като 6годишен,вече е на 32 и е жив и здрав!Желая ти оттук на натък само хубави неща да ви се случват! При нас края на годината е много лош само болести,дано  2008 да сме по здрави!Това го желая на всички!

# 475
и аз искрено вярвам,че моето Мартинче ще израсте като една гъбка вярвам,че ще стане като една здрава и права скала. newsm10 newsm10

# 476
Здравейте, току що разбрах, че детето ми - Ивана, 7 г. има завишена кръвна захар, педиатър ми препоръча д-р Мая Константинова от София. Телефона обаче може да ми даде чак утре. Ако можете помогнете!

# 477
  • София / Пловдив
   Здравей, vese.lina!
   Да, д-р Константинова е сред най - често спряганите имена тук, когато се обсъжда лечение на диабет. Ето неин мобилен, дано не го е сменила: 0899 805660 Ето и тел. на Педиатрията е 9230/309. Успех!

# 478
Много благодаря за телефона. само кода е друг - 0878 805660. Доктор Константинова беше много любезна и ще отидем на преглед на 8-ми или 9-ти януари. Още веднъж благодаря

# 479
честита нова година и весели празници на всички  да сте живи и здрави и да ви се збъднат всички ваши мечти нека новата година да бъде по добра за вас и за нас родителите дано да има по добър живот за вас бъдете много много щастливи

Общи условия

Активация на акаунт