.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 284 584
  • 653
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Искам да ви помоля тук да се представяте само! Нека всички останали коментари и мнения да си ги разменяте на лични или пък в темите по заболявания, има и седмична, в която също може да коментирате всички въпроси. Малко ще почистя тук последните мнения, нямам нищо против никого, само че много се измества темата, която сме обявили!

# 556
Здравейте !Майка съм на момченце на 1 г и 10 м.Пиша за първи път .Ако не се справям помагайте.Моето момченце има куп проблеми в резултат на което не може да седи ,да ходи,няма никакви признаци на памет.Няма и диагноза.Прави и гърчове.Това което може е да се смее когато е добре,което ме прави много щастлива.Може и да стъпва на краката си и понякога прави стъпки.Но това се случва на10 дни веднъж.Когато направи гърч,4или5 дни само спи и яде.После за ден два е доста жив ,смее се прави стъпки ,вика ,бърбори.След това настъпва период от2 3 дни в които започва да му се повдига от ядене, не спи,превъзбуден е,което водидо нов гърч ивсичко се повтаря.Нямаме никакъв напредък.Просто няма време в което детето да е добре за да се работи с него.Има много за разправяне само време не достига и положитени емоции.Ще се радвам ако някоя мама ми даде съвет.Ще се радвам и ако аз мога да помогна .

# 557
     Здравеи                      .Попаднала си на точното място.Аз не мога да ти помогна сьс сьвет,но  тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281614.0 ще можеш да намериш повече информация и разбиране.Ще е добре да напишеш конкретно какви изследвания са направени на детенцето ти.Предполагам,че то има и епилепсия.

# 558
Здравей Elbosi
Писах в темата за епилепсия.Правили сме много изследвания:трансфонтанелна ехография на 4м и половина;на 1г и 1м ЯМР-комплексна мозъчна аномалия,кариограма,ЕЕГ-та,митохондриални изсл. от които нищо не става ясно,генетични CDJ В Белгия -проф. Симеонов-от умрял писмо,лактат-добър;сега февруари-видео еег при доц.Божинова-миоклонична енцефалопатия,оспорване на някой неща от ЯМР,амоняк в кръвта 5 изсл. 5 различни резултата 3 от които извън норма,лактат -добър.Заради амоняка бяхме в генетиката при др. Тинчева.Там:ехо на ветр. органи и на сърце-добри,изсл. за болест на Крабе и при ЛИТВИНЕНКО и ензимно  слава богу нормални но още нямам епикриза от др. Тинчева.Др. Радева също от генетиката каза:детето има митохондриална болест.Може да съм пропуснала някое изследване .Епилепсията на детето е симптоматична и за сега провеждаме неуспешно лечение.Доц. Божинова говори че най-вероятно имаме метаболитно заболяване,но за него нямаме изследвания.Не знам къде да ги направя.Общуването с лекарите май не ми върви.Понякога като че ли говорим на различни езици.Моля ако някой е проправил пътека за лечения или само изследваня в чужбина да ми пише.
Между другото си направих регистрация но нещо не мога да си употребявам името ,а ме регистрираха с него.

# 559

Ами горе в ляво вишдаш две прозорчета.
В лявото си написваш името, в прозорчето до него паролата, после кликваш на влез.
В тая тема всеки, ако реши, се представя. Общи неща коментираме свободно в седмичната тема,
Тая седмица е тая: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282213.100

# 560
Здравейте,чета ви отдавна но чак сега реших да се представя.Казвам се Петя.Имам син на 4 години с диагноза Дисфазия на развитието с придружаващи заболявания ГРР.Досега казваше около 10 думи без да ги свързва в изречения.След 2шише  ББустер ходенето на логопед и нормална ДГ,защото преди ходеше в специална има голям напредък.Казва повече думи,е не ги свързва в изречения но за мен това е голяма радост.Това е от мен.

# 561
  • София / Пловдив
Добре дошла, Петя!   bouquet
Дано скоро се похвалиш с още и още успехи на малкото геройче!  Peace
Да не млъква и чак да ви болят главите от неговото неспирно говорене!

# 562
Здравейте на всички,

Казвам се Дани и съм майка на две деца. Синът ми се казва Анастас и е на 3 години 2 месеца, и дъщеря Магдалена която е на 10 месеца.
Ацко е роден на 20 февруари 2005 година, а Маги на 27 юни 2007 година.

# 563
Казвам се Анета. Майка съм на
Илиана -6.09.1991
Давид   -26.05.2000
Александър- 29.08.2003
Илиана е с муковисцидоза.
 lovekiss

# 564
Добре дошли.

# 565
Здравей Анета,

Моят син Анастас има алергична асма но не е тестуван и не знаем към какво е алергичен. От една година сме с инхалатор. Извинявай много но какво е мусковисцидоза?  Embarassed

# 566
  • София
Здравейте, бъдещи и настоящи мами!

Казвам се Дона. Моят син Мартин се роди на 12 април 2008г.

# 567
Здравейте на новите майчета Hug Lesova, не е ли време вече да го тествате? Има начини да облекчите пристъпите, ако знаете какво ги провокира.

# 568
На 13 май имаме час за алерголог и ще искам да го тестват. Кога е родена Йоана

# 569
Дани, здравей тук има информация за муковисцидозата,
 http://www.vbox7.com/play:bb1ef7d8
за съжеление ,едно доста коварно заболяване

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 07:03 от annette

Общи условия

Активация на акаунт