.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 284 617
  • 653
  •   1
Отговори
# 540
  • София и там където не се пуши
krasim. в тази тема пишем майки на деца с дислексия   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279378.0 отскоро е и ще продължим.

# 541
krasim.,Утре ще разбера точната дата и ще пиша кога точно ще има във Варна дискусия на тема Дислекцията !

# 542

здравейте и добре дошли.

# 543
Здравейте на всички мами казвам се Анна и съм от Варна. Голямото ми дете Патрик Валентин е с ДЦП, метаболитно заболяване което е под съмнение и със симптоми на синдром на Уест, колкото и странно да звучи симптоми , но невролога ни така ни води. Патрик е на 5 години не може да прави нищо сам, аз го обргрижвам изцяло. Когато чета форума ми става много тъжно колко много хора изживяват трудности за да си отгледат децата. Много от историите ме разплакват, други ми напомнят за нещата които и аз съм преживяла борейки се да помогна и облекча до колкото мога живота на детето си. Пожелавам на всички майки смелост и кураж в джунглата наречена България и с простотията на хората по улиците които ще ви питат какво ви има на детето и да не би да е заразно. Късмет на всички мами.

# 544
Добре дошла, patrik i niki smile3525
Кураж и на теб!
Пожелавам на всички майки смелост и кураж в джунглата наречена България и с простотията на хората по улиците които ще ви питат какво ви има на детето и да не би да е заразно. Късмет на всички мами.
Е,това е нещото заради,което побеснявам #Cussing out
До сега не са ме питали,дали е заразно,но съм чувала доста простотии.
Най много озлобявам ,когато подминавайки ме като за шушукат и не свалят поглед от детето.

# 545
Здравейте!
Казвам се Катерина имам момиченце което са казва Христина.Тя е на 4,5г. родена е в седмия месец (1,100кг. - 43 см.), поради малките килограми и ранното раждане престоя 52 дена в кувиьоз. Последствията са ретинопатия, хидроцефалия и ДЦП. Първо разбрах ме за ретинопатията още след изписването. Ходих ме във Варна и София да и правят крио, а след това в Белгия на операция за залепяне на ритините. Резултат все още няма. Следтова разбрах ме, че има хидроцефалия и ДЦП след направен ядреномагнитен резонанс в София. Хидроцефалията се оказа, няма да се оперира защото е малка. ДЦП - ходих ме в клиниката на Чавдаров да правим рехабилитаций.

# 546
Здравейте и добре дошли на всички нови майки!

# 547
Имам син на 3 годинки и страда от ринит и астма,а самият аз получавам уртикария често,без да може никой да установи причината.Не ни помогнаха нито хомеопатични препарати,нито от повечето традиционни лекарства, само си дадох парите на вятъра.Имам приятел ,лекар в Германия ,който ми препоръча КСИЗАЛ -капки за синчето ми и таблетки за мен.Каза ми,че това е единственото лекарство,което въобще не уврежда черния дроб на децата и е най-ефикасно.Продава се в България във всяка аптека и капките струват 17-18 лв.Шишенцето стига за месец и половина.Откакто го пием направо се преродихме.Приятелят ми сподели,че българските лекари са обвързани с фирми,които им плащат за да изписват лекарствата,които внасят в България и тези лекарства са мн.вредни ,особено за дечицата.А този препарат-Ксизал ,е швейцарски и без странични ефекти.Надявам се да помогна на повече хора с тази информация.НЕ вярвайте на лекарите безпрекословно,те са много корумпирани!!!
Успех

# 548
 welcome на всички и от мен  bouquet

keti969, многоме натъжи твоята история Sad Стискам ти палци и успех, детенце да има напредък, сърце ми се къса...

# 549
привет на всички нови форумци. желая ви успех в борбата с проблемите.  bye

# 550
Здравейте мили майчета,
казвам се Руслана..имам двама сина ,Анастас е на 2г.,а Самуил е на почто 8 м.,по професия съм социален работник,работя с деца,почти приключвам обучението си за котерапевт в областта на арт-терапията.Надявам се да ме приете радушно,да съм ви полезна.Бих искал да се срещаме,да запознаем децата си,да играят и да се веселят,а ние да се наслаждаваме на тези моменти
Хубава вечер,ако някой сметне че бих му била полезна със съвети,с удоволствие ще откликна

# 551
Здравей keti969 !   bouquet Моят син е със същите диагнози, но без Хидроцефалия!  Tired

ruslana_anastasova добре дошла при нас!  Hug

# 552
Привет и от мен!
Радвам се, че много нови хора пишат тук и се запознаваме! Така ще можем да си помагаме по-лесно

Руслана, благодаря, че предлагаш помощ, съвети. Арт-терапията е много интересна и полезна, особено за децата с разстройство в развитието и аутистичния спектър, за това може да се наложи да те питам нещо по някое време, като му дойде момента.
Нямам против да се запознаем и на живо, но за съжаление сме от различни градове и това е магията на форума, че ни събира тук заедно като едно семейство.

# 553
  • София
Здравейте,аз съм нова,но отдавна ви чета.Казвам се Валя и имам син,който скоро ще стане на 7 години.Всичко с него започна нормално- проходи,проговори...до страшната 2г.възраст,когато всичко тръгна надолу стремглаво и безпощадно.Думите изчезнаха,появиха се странности в поведението,започна да се храни само с бели на цвят храни,сънят му стана 4 часа за денонощиезагуби се някъде,изплъзна се...но аз запазих пътеката към него.До ден днешен се опитвам да го върна при нас,в нашия свят,от който така иска да избяга.Трудно е ,бавно е,до ден днешен не говори.Ужасно боли,очите ми се пълнят със сълзи от яд и безсилие.Кошмарно е,когато плаче и аз дори не знам какво му е.Но никога няма да се откажа от това да му покажа всички хубави неща от нашия свят и от стремежа си да запаля живота в него...Той се казва АЛЕК.Да,той е аутист.

# 554
  • София
Здравей, ВЪЛК ! Съжалявам,че сме в един отбор ! Надявам се да успеем някак да разрушим това ,което  пречи на детето от аватара ти ! Тази решетка е ужасяваща и ми става студено...Ако ти се чувстваш като затворена в клетка,ако и други се усещат така,ако искаш да ми разкажеш нещо,ако и други искат да говорят за децата си,за себе си или за каквото и да е,ми пишете ЛС да си разменим тел.,скайп или друго...Нека не сме сами...Аз често си повтарям,че това,което не ни убива,ни прави по-силни ! Успех на всички! Чакам ви !

Общи условия

Активация на акаунт