Августинки 2009 - тема № 51

• 11 533
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Честито на мама Кейт живо и здраво да и е детенцето и само хубави моменти да и носи

# 136
ЧЕСТИТО НА МАМА KEIT! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МОМАТА ! ! !   Heart Eyes Hug

# 137
  • Sofia
Лелеее, какво стана ... буря след затишие ...  Laughing

Честит син Веселин на мама Багнето!   bouquet  bouquet  bouquet

Честита дъщеричка Диана на мама Кейт!   bouquet  bouquet  bouquet

Честит син на мама Танито 81!   bouquet  bouquet  bouquet

Живи и здрави да са ви бебенцата, майчета! Бързо да се възстановявате и да се прибирате вкъщи!  Hug Grinning Hug

# 138
  bouquet   bouquet   bouquet Нямам думи, прекрасни новини! МНого се радвам за Багнето, Кейт и Танито 81! Много щастие, много здраве, споделени мигове любов...за мамите, татковците и техните съкровища!

# 139
Честито бебче Диана на мама Кейт.
На мама Кейт бързо възстановяване и като се върне да разказва как е минало.
Тя беше записана и при юлките с термин 28.07, който ще я добавя да отбележи, ако иска  Mr. Green

# 140
честити бебчета на Танито Багънцето и Кейт,да са им живи и здрави и много щастливи

# 141

Честита дъщеричка Диана на мама Кейт!   

# 142
Браво момичета! Да са ви живи и здрави бебчетата!
Започна си бебевалежа и това е!
Хариелка, Пете благодаря ви!
Ние с Италяна си направихме среща в парка. Беше приятно свежо и добре си побъбрихме!  Simple Smile
Лелееее, човек да не излезе за малко в парка и то бебевалеж настъпил!!!
Хайде, да са ни живи и здрави бебоците и много да радвам мама и тати!!!
  bouquet   bouquet   bouquet
Багнето, супер раждане си имала, чак и на мен ми се прииска да раждам нормално...

Ох, да се похваля... имам рокля от колекцията на сестата на Гери.. единствената, която ми ставаше в бюста...  че нали съм... bombs ама материята е стахотна и пада невероятно.. та в събота сум на сватба и ще съм една красива....

# 143
Честито на новите мамчета! Да са живи и здрави бебоците, а на мамите - бързо възстановяване!

Ама Багнето ме разби, за един час да роди, то май й е първо Shocked, и аз искам така  Simple Smile!

Преди малко си пуснах Fat Bottom Girls на Queen (и си го поусилих) и тва мойто се пощури вътре, още ме блъска, много сърдита ми се струва че така я разбудих Simple Smile.

# 144
Честит син на Багнето и Танито.Честита дъщеричка на Кейт.Браво момичета!Да са ви живи и здрави бебенцата и само радости.Бързо възтановяване. Hug Hug Hug  bouquet

Какво стана с Айси дали вече е родила?

# 145
Браво! 3 бебета до обед! А колко още има до вечерта!
Честити рожби на Танито, Багнето и Кейт! Да растат здрави с усмивки и много да ви слушат и радват!

# 146
Еее, момичета, страхотни новини! Честито на всички вече родили мами-да са им здравички бебчетата и много да ги радват.    bouquet

# 147
Честито на мамите, които са родили вече ! Да са им живи и здрави малките бебоци и много да ги радват! Дано само хубави новини се чуват  Grinning

# 148
Ама защо мамите от Пловдив не казват как е минала срещичката  Rolling Eyes
Няма ли снимчици?

# 149
Честито!!! Grinning
Страхотно е да прочетеш, че са се родили толкова бебешори. Да са живи и здрави. Да радват мама и тати.

Аз днес бях на Ж.К. Бебчо се е обърнал и вече не е седалищно разположен. Оказа се обаче, че вместо момиче може да се окаже момче. Sunglasses Абе те хората често са ми казвали, че съм си само за свекърва.... Sunglasses Май остава да изчакам да се роди и тогава ще видим какво ще е.

Аз реших да се прекръстя от KODA на KENGA. Може ли да ми смените името на първа стр.? Моля!

Общи условия

Активация на акаунт