За линея негра, или по-точно за черната линия на корема

• 26 332
  • 148
  •   1
Отговори
# 75
много е неприятнооо ... толкова да ме е срам че ...  мъжа ми само ми се смее  hahaha

# 76
Появи ми се много късно, чак към края на бременноста и беше доста светла едва се виждаше.

# 77
  • sofia
Първият път имах, доста след раждането изчезна. Вторият път изобщо не се появи.

# 78
И аз имах, появи ми се към 5-6 месец, но сега вече е изчезнала.

# 79
Имах такава линия.Със светла кожа съм и не контрастираше много.След време/непомня точно-4 или 5 месеца/ изчезна.

# 80
  • София
И аз имах такава линия. Доста светла кожа имам. Линията все още не ми е изчезнала напълно  Peace

# 81
На мем ми се появи седмия-осмия месец. Аз родих май месец, избледня ми по някое време зимата. За същото време, за което ми избелява и тена от морето  Wink

# 82
и при двете бременности ми се появи към 4 месец

# 83
Появи се в 9ти месец,беше бледа
месец след раждането изчезна.

# 84
Нямала съм такава линия, не са ми се появявали петна по лицето, а не съм с кой знае каква светла кожа. Но не съм и с тъмна, нещо средно.....Обаче....имам едни петна на краката, горе високото на бедрата, които станаха много тъмни. След това избеляват.

# 85
  • Пловдив
И с двете бременности нямам.Със светла кожа съм,ако това е от значение.

# 86
  • София
Аз още съм с линия негра, засега съвсем леко е избледняла, но личи.

# 87
И при мен се появи тази линия. След раждането започна да избледнява, но напълно изчезна някъде около годинката на детето. Wink

# 88
Първата бременност нямах. Сега се появи последния месец и още я имам може би защото още кърмя.

# 89
  • В подножието на планината
  Две години след раждането все още си личи черната линия на корема ми.Много е бледа , но отблизо се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт