ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 385
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
ФОКСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА, ПОСЛУШНА  Mr. Green И СЛУШАНА(особено от малките зверчета) И КЪСМЕТЪТ ДА Е ВЕЧЕН ТВОЙ СПЪТНИК В ЖИВОТА!

Може ли и на мен паролките, нямам нито една от новите Praynig
Йоли, не съм била аз, вероятно в началото на август ще се приземя там.

# 136
  • окр Пазарджик
Здравеѝте мацки!
Много бързо пишете.
Да ви почерпя за нашата 5 месечинка  Grinning

и да ви кажа че днес бяхме на контролен преглед на мозъчето и докторката наѝ-накрая беше доволна от резултата  съответно и аз , също така ни каза ,че имаме моряшка глава , което така и не разбрах какво значи, може би някоя от вас ще ме светне  newsm78

Фокси ЧРД!!!

# 137
Фокси, честит рожден ден!   bouquet

Желая ти, този да бъде първият от всички най - щастливи дни, които те очакват занапред! А, те ще бъдат много - сигурна съм. Не само, защото през очите на дете светът е радост, а при теб е двойна, но и защото го заслужаваш!  bouquet

Честити месечинки!  bouquet

# 138
Ако сте ме забравили, да започвам с обясненията.

hahaha Joy голяма параноя ни подгони  Simple Smile

маринче, идея нямам какво може да означава това "моряшка глава", направо ме изумяват лекарите понякога с бисерите си  ooooh! просто не е справедливо това към майките, то вярно, че  сме позагубили някоя друга мозъчна клетка, ама все нещо ни е останало в главите  ooooh!

Леле, Иве, колко много си отслабнала, браво на теб !!! аз не бях те виждала от родилния дом, пу пу Simple Smile

# 139
ФОКСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА,ГОРДА И СИЛНА,НЕКА ВСИЧКИ ТВОИ МЕЧТИ СЕ СБЪДНАТ И КЪСМЕТА БЪДЕ ВЕЧЕН ТВОЙ СПЪТНИК В ЖИВОТА!
Разгледах снимките от срещата в Пловдив,много са хубави и мамите и бебоците.  bouquet

# 140
  • София

Леле, Иве, колко много си отслабнала, браво на теб !!! аз не бях те виждала от родилния дом, пу пу Simple Smile

И аз това щях да кажа.Браво

И Фокси цвета на косата ти е супер.С каква боя се мацаш и кой номер
Аз преди бях червена и ми харесваше та може и пак да мацна така

# 141
  • София
Фоксиииии! Много се радвам, че успяхме да те изненадаме така приятно! Все пак да издадем ли чия е идеята, какво ще кажете?

Да си жива и здрава и да знаеш, че вашето щастие с пари не се купува!

Аз декларация за бебси не съм попълвала никаква в Метро.

Лукрециана, утре сутрин пътуваме към Варна, тати ще ни остави, ще си свърши работата(все пак в командировка е )и потегля наобратно. Така че, ако искаш, ние сме на линия за разходки. Ще се чиум допълнително и ще се уговорим. Другите варненски мами, ако са свободни, ще се радвам да се запознаем.

Еееееееей, Петееее, и ние заминаваме за Варна тая вечер! Хайде варненска среща! Simple Smile Или има вече уговорена???

За гърнето: четох някъде, че децата много се стресирали, ако ги учиш на гърне преди година и половина, защото нямат рефлекс за стискане...така са се каже... Embarassed Grinning

толо, аз бях, ама пак те изпуснах! ooooh! Много са хубави всичките! Hug Hug Hug

# 142
Карбо, и аз от вчера съм със запушване. Пия лецитин и слагам лед.
За лецитина-помоли в някоя аптека да поръчат и да ти доставят, на Валмарк , защото има един друг, който не е добър.

Сферичке, чела си сигурно на Додсън твърдението, че след 2 г. трябва най-рано да се слагат децата на гърне... Ама Алекс на годинка вече беше без памперс и можеше да се контролира, а сега Дими от 40-тия си ден не е акал в памперса.... Ако подхода е правилен (да не се насилва детето, да не му се караме при неуспех, да нямаме прекалено високи очаквания) може да се почне по всяко време.

# 143
  • Варна
Сферичке, ти за колко дни ще си във Варна?

# 144
  • София
Фокси, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и все така позитивна!

Carbo, Лецитин има в ремедиум - преди десет дена и аз имах запушване.

Може ли и на мене да ми пратите новите пароли, моля.

# 145
Иве и аз да кажа, че много си се вталила, браво, браво !!!
Ние пък бяхме на консултация днес. Криско е 7,200 кг и 67см. Наддал е около 650 гр, което си е много добре   newsm44
Цитат
Ако сте ме забравили, да започвам с обясненията.

hahaha Joy голяма параноя ни подгони  Simple Smile

маринче, идея нямам какво може да означава това "моряшка глава", направо ме изумяват лекарите понякога с бисерите си  ooooh! просто не е справедливо това към майките, то вярно, че  сме позагубили някоя друга мозъчна клетка, ама все нещо ни е останало в главите  ooooh!

Ама наистина ни подгони параноя!  #Crazy Аз да ви кажа започнах сериозно да се замислям за тези снимки, които публикуваме тук, а и лична информация.....То май трябваше да се случи нещо такова, за да вземем мерки.

# 146
Айде и снимки и от нас - столчето на Чико е супер, препоръчвам го горещо  Peace Peace Peace

Какво блаженство - нека татко да сглобява отзад  Joy

Лелеле, всички бебета са толкова хубави, пу пу, а Толо - Раличка е уникална, страхотна е  Heart Eyes

Абе нещо не мога да влезна в албума - да не е сменена пак паролата newsm78

# 147
Гери,мерси! Blush

Зарибихте ме тотално с това столче на Чико! Гери,това на снимките също ли е Чико Поли? И ние ще трябва скоро да купуваме за малката командирка...

Сега разгледах снимките от срещата в Пловдив.Мнооого хубави! Фокси,препотих се само като видях и двамата ревящи в количката.. Laughing

Софиянките,които се изнасяте трайно към Варна-приятно изкарване!

Доре,много ме е яд,че все те изпускам!Но ще продължим да се дебнем! Joy

# 148
Доре, не е уговорена. Ослушват се нещо варненки, да се засрамят!

# 149
  • София
Благодаря ви, мами Simple Smile))) Ослабнала съм, ама още може, но всеп ак като се сетя откъде тръгнах и това е добре Simple Smile))) Продължавам с усилията и малкия помага, все по корем иска и повръща като се обърне, че тъкмо яде и аз постоянно ставам да го обръщам, да видим на кого ще му омръзне първо, подозирам, че на мен и ще го оставя да си седи по корем и да се надяваме, че вече е изкарал всичко излишно Simple Smile

Мими, със Стани чакаме снимките от Реното - Трабант, цялата тумба сме се събрали пред комп-а  Hug Laughing

Гери, столчето на Гошко е супер, със здраве да си го ползва и нашето е със същия щраус (птицата нали е щрас, на мен на това ми прилича Wink), ама е на МАГ Ингланд и няма стъпенка за краката, която се подвива нагоре, само долу има, като порасне да си ги слага там, ама иначе е много готино Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт