ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 367
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
Току що за пръв път се хранихме с пюренце от пилешко месце и картоф...Тия деца са готови вече да млатят яко пържоли..С такъв кеф си изядоха пюрето,че чак се учудих...

А сега да ви покажа нагледно какво представлява израза "Брат брата си храни" Mr. Green

...а това вече е след храненето..видимо всички са доволни Laughing

# 121
Честит рожден ден фокси   bouquet
Бъди жива, здрава и много щастлива. Тримата ти мъже да те слушкат и обичат много!
 А и аз съм за една моама  Peace да си имате след време  newsm51

връщам се да чета, че съм изпуснала три теми  Embarassed нищо, че бях с две деца - чувствах се като мърда, а сега с трите пак съм си във форма  newsm68
Лек ден и много гуши и цунки по малките гъзунки  newsm30

# 122
Фокси, много са сладки Hug

Симона нещо е понастинала, снощи имахме екшън, от 2 до 3ч. рев, имаше сополки детето и явно не можеше да диша, такъв рев даже и при най силните колики не сме имали Tired доста се беше уплашило детето явно та с гушкане, люшкане и тетрисал се поуспокоихме и в 4ч. се събудихме мнооого гладни, има и температура 37,2. Ходихме на лекар, гърлото й е червено, но гърдичките са чисти, минахме и консултация, вече сме 7.600 #Crazy и 69 см
Пааак ревем Confused

# 123
  • София
Фоксичке, Честит Рожден Ден! Да си ни жива, здрава и винаги толкова естествена ! newsm59
п.п. Да нацелуваш близнаците.  love001

# 124
  • София
и аз ще я слагам рано на гърне.знам,че за да се слагат трябва да седят стабилно,което за всяко дете е различно като време.

нашата още не я слагам седнала и още ни е рано за гърне

И аз така ще направя... По мои предположения гърнето ще трявба да го взимаме за подарък за 7я месец

Гал, Гери, при мен няма по-недащна гърда  ooooh!
Разликата идва от това, че едната има примерно 12-15 струйки като се цедя, а другата - 7-10... и така си е от началото... Пак от началните месеци в едната имам бучица, която не ще да се махне и това е, затова и нея я предлагам по-често, макар че това всеки път ми увеличава кърмата
ЛЕцитин търсих в 1000 аптеки - няма и няма... само на едно място намерих, но му беше изтекъл срокът на годност и не го взех...
Пак ще купувам зеле, то се е видяло Sad
И спирам с цеденето.... Пък да видим кой кого Simple Smile

А за памперсите, не мога да преценя... тя доста често дрисва по малко и преобувам поне по6-7 пъти дневно... та не съм забелязала да има сухи памперси... но може и да има... аз все по фонтанелата се ориентирам - ако вземе да се вдлъбне, значи е зле положението...
И другото което гледам е устничките - понякога ги забелязвам че са сухички, но тя или вече е гладна или скоро огладнява, та мисля че няма опастност.. де да знам де, дано наистина да няма  newsm78

Пис, снимките са супер, ама що не го сложи и юнак Ачо /или нещо съм се изложила като фотограф  Blush/

# 125
Фокси ,мила
Аз ще ти пожелая един ден( дано да е по-скоро) да имате дома за който винаги сте мечтали и да сте много щастливи с малките  съкровища.
p.s. знам какво е собственоя ти брат да не ти се обади за рождения ден, слава богу при нас нещата се оправиха след като си разяснихме отношенията .И аз бих те посъветвала да му пуснеш един смс, ако не ти се обади до довечера .

# 126
Малии Фоксуно колко са се променили и пораснали чаветата аз вече не мога да разпозная кой кой е ама ще пробвам - Наско храни Гошко ??? ...а и вече няма от къде да падат гледам  Peace
И да ти кажа сигурно толкова искрено ни пожела да ни се връщат хубавите моменти, че мен вече ме стигна  Grinning
Днес е малък празник и за мен, изплатили са ми най после парите за Май и Юни  newsm44
Преди обяд имаше Севлиевска - форумска среща. Тя нашата малко интимна на четири очи + четири детски ама колкото толкова. После се присъедини към нас още едно февруарско бебе и си беше много приятно. Поне за мен, Тони ще каже ако има нещо  Blush
Марти нямам нищо против и ще ми е приятно да се видим ама не знам точно кога ще идваме към Т-во че като гледам прогнозата на времето и цифрите на температурата  #Crazy Дори се чудя дали да не оставим малчо да бави баба си Wink и да ходим без него набързо.
Айде до за сега  Hug

# 127
Мами, нямам парола за албумчето със снимките(другата,ако не е променяна заради вчерашното "изтичане на информация", я имам... Laughing ).Ще съм много признателна да я получа и за благодарност ще кача малко снимчици от днешната среща.Тя ,между другото,сигурно още си продължава,но мойто зверче (малкото) много настояваше да се прибира... ooooh!

Браво на севлиевските мами за скорострелната организация!

Писче,снимките са бижу!Заслужаваше си да пребориш мързела! Laughing

Ето,вижте три разчувствани мами: Laughing

Сладката Мая на Алхимика похапва зелено ушенце:

Мишо на Мечоланка гледа важно:

Стаси на Ивето спинка(жалко,че не снимах най-сините очи във форума...):

Раличка все още кротува...:

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 15:19 от толо

# 128
ТолоHug за мн хубавите снимки. Всички бебчета мн са пораснали и са се разхубавили Heart Eyes
Паролата за албума в снимка бг, не е променяна.  Ще ти пратя едно лично все пак  SunglassesТо фала е станал с паролата с личните данни, нея може вече да са я сменили ooooh!

# 129
  • Варна
riccie и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
 newsm78

# 130
riccie и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
 newsm78
Тоя лъже да ти кажа  Naughty и аз съм в темата и въобще не съм на гости направо съм си като у дома си   Laughing

# 131
  • в гората
 И аз съм тук!

Вержи, Честит Рожден Ден!

Уф, събудихме се...

# 132
  • София
Фокси миличка ЧЕСТИТ РОДЕН ДЕН!
НЕКА ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА СЕ ИЗСИПЕ ВЪРХУ ТЕБ.МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ ТРИМАТА ТИ МЪЖЕ И БЪДЕТЕ МНОООООГО ЩАСТЛИВИ.

Момичета имам паролката само  лични данни.Бихте ли ми пратили за албумчето. Heart Eyes

# 133
Привет сектантки,

Фокси, ЧРД и от мен Simple Smile

Моля, изпратете ми паролите за албумчето и личните данни, да си опресня моите.

Благодаря!

Ако сте ме забравили, да започвам с обясненията.

И един въпрос към Патето, скоро да сте си били в родния град? Май те видях с една цикламена блузка миналия понеделник, но ми беше неудобно да крещя през площада.

# 134
  • София
Ками мерси  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт