ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 798
  • 273
  •   1
Отговори
# 30
И аз искам парола, моля. Praynig Мен ме познавате. Mr. Green
За теб ще си помислим  Joy
 Паролата на албума се предоставя срещу:
1. Кратка автобиография
2. Цветна актуална снимка
3. Свидетелство за съдимост
4. Препоръки от бивши съфорумки (ако има такива)
 smile3530
ох не мога повече имам мускулна треска Joy Joy Joy Joy Joy

# 31
  • София
Ей, снимките са супер, много се сладки всички и мами и бебоци Simple Smile)))) Айде лека нощ от мен, Стани вече спи трети сън, утре ще се видим и с някои от вас на бираааа Simple Smile))))

# 32

ПП. Десика Joy Спокойно, ще линчуваме нея. По - лесно ще стане... Joy Ох, извинявайте, но така става като не съм спала достатъчно. Crazy
Съжалявам, че заради мен стана това...

E, споко ще си понеса наказанието от висшия съвет. Само не искам тояги  Cry

Хайде по-сериозно, решете дали да ги сменим или не. Аз и пратих второ съобщение на тази мацка че е станала грешка. Като и разгледах профила е потребител от 1 месец , което може да означава, че все още не е много наясно или пък не пише редовно.
Но пък в съобщението беше и линк към файла с личните  Embarassed

# 33
Е,нова тема браво на мамата която я пусна Hug Hug Hug
Фокси,мила ами ние една близнашка мама си имаме и си я ценим PeaceДано да сме те зарадвали Hug
Аз едно лично подаръче имам ама.....на срещата ще ти го дам Hug
Алхимика,мерси за инфото за Инчето Hug
Момичета,моля ви имате ме в предвид за националната среща...то аз на 01.08 съм в България..ама майка  ми в момента няма нет и аз като притръгвам ще оставя един телефон просто да ми звъннете да кажете къде,кога и колко пари къде да пратя...Ако може преди д тръгна да уредя всичко ще ми е супер Peace
Гери, мерси за инфото за плажа...аз съм била 2003 за последно в Несебър..ама на северният плаж не съм ходила..а сега апартамента е на 2 мин от плажа Wink..ето тук ще отседнем......http://www.urlaub-anbieter.com/appartement-rose-nessebar-bilder.htm

# 34
Аууууу Деска,,,какво направи Laughing Laughing Laughing Laughing

# 35
Записссс.
Мечи ,дано никога по-вече да не преминавате през такова изпитания с мъжът ти.Стискам палци в сряда само хубави неща да ви кажат.
Софи и ти ли бе мила?Бързо да се оправяш.
Гал  Praynig всичко да мине наред при следващите манипулаций.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС, ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ИМЕТО
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ  НА БЕБОЦИТЕ
Аз отдавна гледам но не съм  писала имам бебенце родено на 31.01.09 и ми стана интересно като видях за нашите слънца....

Дай по вече инфо какво ти е детенцето ,къде си раждала, от къде си (ама това дедективската работа била ,мого сладка)[/color][/color]

# 36
Айде и аз да се отчета на бързо. Бяхме днес на консултация - продължаваме да сме №1 в класацията Мис Джобно гадже - 5.250 кг и 62 см. Добрата новина е, че сме наддали цели 400 гр и пораснали с 3 см  ooooh! Както и да е, важното е че е здравичка. Тия дни трябва да и пусна изследвания кръв и урина.

И да ви кажа какво интересно ми се случи днес  Laughing
Вървя си аз из Кауфланд и си зяпам по рафтовете и изведнъж едно мило момиче с малко притеснен глас ме пита: "Ти Креми ли си?"  Shocked И аз казвам "Да" и тя: "Аз съм riccie от форума и аз  #Crazy Оказа се, че е познала Ванеса от снимките, които съм пускала. Толкова се изненадах и толкова приятно ми стана. А Поли колко е сладка и усмихната само Hug

Riccie, евала за наблюдателността  Peace

Лека от мен! Аз отивам да се тропясвам, че днес беше дълъг ден.

# 37
Аааа ,забравих може ли и на мен паролката за албумчето ,моля, моля ,моляяя

# 38
  • София
Ужас, фантомът пак ни инфилтрира! Shocked

# 39

Тихо, Доре, че май фантомът тоз път съм аз. Laughing

# 40
  • София
Не разбрах сега, изпратихте ли паролата на kremi82?

# 41

Joy Joy Joy

autumnsphere  хайде направи се на добричка и смени поне на файла с личните.

Момичета още веднъж се извинявам, много тъпо ми стана.

Не разбрах сега, изпратихте ли паролата на kremi82?

Не на нея, аз я пратих на някаква друга мацка по грешка

# 42
  • Пловдив
Десика,щом не е на нея,а на някоя друга,мисль че няма праблем

# 43
Еееееееей милост нямате бе  Tired Да не излезе човек на разходка и вие 20 стр. ще изпишете сега ще трябва да чета до посред нощ  ooooh!
Извинете , че си зарязах задължението  Crazy
Сега взимам една
и отивам да чета и като свърша ако има все още някой буден ще си поговорим  Mr. Green

# 44

Извинете , че си зарязах задължението  Crazy
Да не се повтаря  Naughty

и отивам да чета и като свърша ако има все още някой буден ще си поговорим  Mr. Green
и да ние с Фокси сме тука  Peace

Общи условия

Активация на акаунт