ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 352
  • 273
  •   1
Отговори
# 45
Здрасти Бандата! Чудесни снимки, браво на пловдивчанки и подаръка е чудесно поднесен!  Peace
Гея, Софи, какво правите, ще се изтрепете! Бързо и леко възстановяване желая!
Мечолана, направо УЖАС!!! Добре, че сте се разминали само с фрактура и не са се оказали верни предположенията за хематома, че ако е било вярно......Наскоро една колежка ми разказва, че оперирали на братовчедка и момиченцето заради хематом в черепната кухина, защото нямало начин да се резорбира там  ooooh! . Ох дано Господ пази децата ни! И на нас очите ни вече трядва да са на 14.

# 46
ами да се представя имам момиченце родено на 31.01.09 казва се Елица родено с секции в Варна в окръжна болница Embarassed да продължавам ли с представянето Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 00:01 от kremi82

# 47
Ейййй,това гумненце най-накрая заспа..Ама аз като казвам на свеки да не го приспива точно преди същинското му заспиване,тя- не,та не...Ревял много,затова го приспала.Ама няма да стои тя до посред нощите да го приспива наново,нали...Еййй,много се ядосвам така.. #Cussing out

Както и да е.Да мина към същинската част...
Вече разбрахте от Елфитка,че много се развълнувах и останах адски трогната от "подаръка",с който успяхте да ме изненадате..Ама си беше изненада от класа,признавам ви!!! Незнам кой е инициатора,нито как сте пазили това в тайна,но определено направихте деня ми,а и рождения ми ден утре много специален...Да кажа "благодаря" не е достатъчно.Иска ми се да можех да намеря много по-силни думи,за да ви кажа,че ме направихте много щастлива,най-малкото заради това,че съм успяла да изградя такова доверие у вас.Това,което направихте е един от най-големите жестове,които съм получавала някога и ме радва най-вече това,че сме толкова далечни и непознати и в същото време тооолкова достатъчно близки...Не мога да ви опиша какво ми е в главата..Няма да пиша и цели фермани,защото ще се наложи да повторя онзи свой пост,който пуснах,когато разбрах,че искате да ни платите едната стая за нац.среща..
Когато отворих плика и видях каква ОГРОМНА сума сте събрали заради мен..някоя си там почти непозната...стоях като гръмната,ревнах си,мислите ми препускаха в главата и за първи път не можех да намеря думи,за да кажа каквото и да е..Затова не мисля,че едно БЛАГОДАРЯ е достатъчно..Много повече от това е...Пожелавам ви  цялата тази благородност и добрина,която проявихте към мен, да ви се върне стократно и ако можех щях сега да ви прегърна всичките Hug Hug Hug

БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ ВИ ИМА,мили ,най-страхотни момичета!!!!!

# 48
Фокси,честит рожден ден!Пожелавам ти да си жива,здрава,все така обичана от тримата мъже в живота си и дай Боже след време станеш мама и на едно прекрасно момиченце!И нека тази твоя усмивка не слиза от лицето ти никога!Ааааааааааааааа и още нещо - искам още дълго да чета изпълнените ти с оптимизъм постове във форума.

Радвам се,че сме успели да те направим щастлива! Hug

# 49
Фоксииии, честит рождев ден, мила мамче!

Бъди здрава, щстлива, обичана от прекрасните ти мъже и все така мила, добра и отзивчива Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Дай Боже да има повече хора като теб и аз да ги познавам
 newsm76
наздраве

# 50
Еее,Миленка,Илиянче,вие едвам изчакахте да стане 0.00ч,за да ми честитите,бе,душици златни Hug Joy

Мерсииии!!!! Това ми е най-хубавия рожден ден...и то благодарение на вас и на мъжа ми,който ми направи тези хубави дечица Heart Eyes

# 51
             ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ВЕРЖИ newsm51

Бъди жива здрава и много щастлива.

# 52

Вержи честит рожден ден мила!  Hug
Много любов и разбирателство в семейството, късмет и здраве, щастливи мигове и невероятни емоции! Бъди все такава мила и позитивна и весела и и...  абе бъди себе си защото си голяма сладурана  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 53
Вержи,

Честит Рожден Ден

пожелавам ти живот изпълнен със сбъднати мечти, щастливи и незабравими мигове с любимите мъже
.

# 54
Фокси, мила, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава, много усмихната, много много щастлива, много много много обичана от твоите 3 скъпи момчета!

Незнам кой е инициатора,нито как сте пазили това в тайна,но определено направихте деня ми,а и рождения ми ден утре много специален...
Е, нали знаеш, че тук сме се събрали изпечени детективи ............ Wink
Радвам се, че сме направили още малко по-щастлив рождения ти ден.  Hug Hug Hug

# 55
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН foxy81! БЪДИ ВИНАГИ ТОЛКОВА ЩАСТЛИВА, КОЛКОТО СИ В МОМЕНТА !

# 56
Честит Рожден Ден Вержи Пожелавам ти да ти се сбъднат всички най-съкровени мечти и много да се слушкате с най-прекрасното ти семейство  family

Юли за интернета още мисля  Peace Имам време до края на Август  Flutter

# 57
Честит Рожден ден, Фокси! Желая ти от сърце да си здрава, много много усмихната, както си сега, много щастлива с прекрасното семейство, което си създала, много обичана и нека всички твои желания се сбъднат !!! Весело празнуване и както се казва "Празнувай и годините не брой!!!  Mr. Green  Hug  Hug  Hug

# 58
Аре,мацки,щом сте будни-забивайте яко..представете си,че са безалкохолни Mr. Green

И днес не мислете за фигурите си... Mr. Green

И едно пожелание от мен за вас...Бъдете винаги толкова добронамерени и мили,търсете доброто у човек,дори и той да е лош,не омаловажавайте собствения си живот,нито  близките си и им казвайте всеки ден,че ги обичате.Те имат нужда от това,вие също... Живейте така,както искате да живеете и го правете днес,а не утре.Оценявайте това,което имате...Онзи горе,който и да е , е направил специален план за всяка една от нас и ние просто трябва да го следваме...Обичайте много и силно...ще ви се върне....

Малко като проповед звучи,но всичко,което казах се опитвам да си го повтарям всеки ден,защото "утре" може да няма...

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 59
ММММММММ благодарско за почерпката  Mr. Green
Леле Фокси как може да си толкова мъдра на тези години  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 00:57 от wondertedy7

Общи условия

Активация на акаунт