ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 355
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
ММММММММ благодарско за почерпката  Mr. Green
Леле Фокси как може да си толкова мъдра на тези години  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

Е,аз не съм вече първа младост..Все пак време ми е вече да помъдрявам....макар че все още съм дечко и май винаги ще си остана такава.Нещо хич не се взимам насериозно...

# 61
  • София
foxy81 newsm59
Честит рожден ден!Бъди жива,здрава и много обичана и всичките ти мисли бъдат сбъднати мечти.
newsm51Искренно съжалявам, че не можах,т.е. не разбрах за изненадата за да се включа и аз.

Искам да помоля за паролите аз понякога качвам по някоя и друга снимка(мога да дам и снимкови доказателства,ама аз това май скоро го правих).
Благодаря   bouquet

Хайде лека от мен аз да по вършея още малко преди малката да е завикала за среднощно ядене.

ПП Ами аз се сетих да питам още нещо знаете ли да кога трябва да пазя в ушичките да не влиза вода, защото всеки път питам док а той все вика още малко...

# 62
Ох, тея "безалкохолни" коктейлчета ме опиха и мнооооогоо ми се доспа  smile3507
Лека и спяща нощ на всички  smile3524

# 63
Фокси, мила, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива и все така корава мама на двама юнака! Laughing

# 64
Фокси, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много щастлива! И все така усмихната и добра, и прекрасна! Да са ти живи и здрави и тримата мъже, много да те обичат и да ти се радват!

# 65
HAPPY BIRTHDAY, FOXY Simple Smile Да си жива и здрава и много щастлива, много обичана и само хубави неща да ти се случват  newsm59  bigdance2  Gift

# 66
  • Пловдив
ФОКСИ, Честит рожден ден! Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината! Толкова щастие, че да ти завидят ангелите, толкова любов, че да не може да я запише историята!  smile3521И всичко това за радост на тримата мъже  newsm51

# 67
, Фокси! Бъди жива, здрава, мн щастлива и заобиколена от хора , които те ценят и обичат истински!      bouquet  bouquet  bouquet

Хайде на кафенце и закуска, тайфа
Да ни е честита новата темичка Hug Честито и на вс останали празнуващи днес! Gift
Момичета, благодаря за съветите вчера. Мазах се няколко пъти с ракия и бутчетата са по- добре, днес пак ще правя същата процедура Whistling

# 68
Фоксуно, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА   bouquet Пожелавам ти да си все такова слънце  и да озаряваш живота на хората, които обичаш и които те обичат  love001

# 69
ФОКСИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!   newsm59

# 70
Добро утро маминки и бебинки!

Фокси, честит рожден ден! Желая ти да се запазиш така истинска и емоционална, каквато си сега! Весел празник! Hug

# 71
Това не е истина просто!!!!
Може и да не ви се вярва,но толкова пожелания не съм получавал никога през живота си Hug И аз щото нали съм си ревливичка пак си стоя сега с насълзени очи..Боже,толкова много хора ми честитят рождения ден..А аз винаги само това съм искала-да знам,че има хора,които малко или много държат на мен и ме ценят като човек...

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!!! Направихте деня ми още от вчера много усмихнат и положителен Hug

Просто не мога да ви опиша как се чувствам..Още от вчера вечерта телефона ми и скайпа прегряха.Това никога не е било Crazy

# 72
ФОКСИ,честит рожден ден! Здраве ти желая и още повече любов в семейството!!!
 newsm59 newsm59 newsm59

Радвам се ,че успяхме да те изненадаме!   bouquet

Мами,няма да устискам и ще направя всичко възможно в 12.00 да се присъединя за биричката!Надявам се,че няма да съм изпуснала много от срещата. Heart Eyes

# 73
  • Варна
 nbirthday newsm67 Честит рожден ден Фокси Simple Smile Да си жива, здрава и все така позитивна. Обичана и уважавана   bouquet
Връщам се да чета назад, че нещо съм изостанала.
Креми ви е казала каква приятна случайна среща имахме вчера в Кауфланд Simple Smile Оказа се,че Поли не е най-дребното човеченце във форума. ТЯ е с цели 400гр по-голяма от слънчицето на Кремуцка  Hug

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 08:31 от riccie

# 74
  • Sofia
Честит рожден ден, мило лисиче!!! Да си все така жизнерадостна, мила и готина! Много здраве ти желая и мнооого мнооого щастие! Да се обичате с прекрасните ти мъже и скоро да прибавите и една мацка към отбора! Целувки от мен и Венци и много весел празник!!!

Мацки, не мога да прочета като хората темата за срещата Sad Като се върна в София веднага се заемам.

Целувки и чао, докато пак не е спрял нета...

Общи условия

Активация на акаунт