ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 369
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден,Фокси!Пожелавам ти да имаш още много рожденни дни като този и да си много щастлива с трите си момчета!
Вчера като те видях как се просълзи като отваряше плика и се разтрепери направо ми идваше и аз да се разплача!Стана ми толкова мило!Радвам се,че успяхме да те накараме да се почувстваш специална! Hug

# 181
Наде не сте само в пълзенето на заден ход. Ние от вчера го вкарахме този номер, но само че пълзи назад по дивана и краката все му увисват.
Забравих да ви похваля моя малчо, вече два пъти успя да се обърне от гръб по корем.Ама все като сме на гости , у нас не иска ината. О да и още нещо прави-хваща се с двете ръчички за решетката на кошарата и се опитва да се вдигне. Ама е много смешен от легнало положение как се напъва като глист на буца  Joy

Деси
мерси за инфото. Май и аз ще взимам ПегПерего.

Даримкаудряш два валерияна или валидола и си бомба в самолета.

Днес видяхме, че в сайта на 9 месеца са сложили снимката на моята племеница над една статия  Simple Smile
Сега ще ви я покажа и на вас. с тази снимка участва в конкурса

И хайде всички болни, депресирани, стресирани, със счупвания, с пуквания да се оправяте, че ще има шамарки по дупарки.

# 182
Момичета не е ли редно  да кажем мерси на Елфитка и Мартеничка ...

За Марти нещо био Laughing

# 183
Ама разбира се, че е редно  bouquet

# 184
Хм,това да не би да означава,че Мартеничка е инициаторчето за изненадата,а Елфитка беше посредника.. Или нещо съм пропуснала??? newsm78  Нещо ми намирисва тук.... Thinking може Жорето да се  е наакал Laughing

# 185
Вижте вчера във вестник "Марица"каква статия имаше:
http://www.marica.bg/show.php?id=8305

# 186
  • в сърцето на един мъж...
Аз в последната секунда, ама от сърце:
Верджи, да си жива и здрава, все така влюбена, все така усмихната и позитивна, изпълнена с енергия и много много щастлива!  bouquet
Пожелавам ти от сърце да получиш това, за което мечтаеш и да не спираш да мечтаеш, въпреки сбъднатите мечти! Hug
Много моля повече да не ме копирате Mr. Green Забранени са счупените пръсти Naughty

# 187
И аз четох за шишетата на авент,аз ги използвах с първата си дъщеря и сега отново съм с тях,незнам какво да правя сега да ги сменям ли или не Rolling Eyes.
Карбо напълно те разбирам как се чувстваш,болката наистина е неистова ,макарче моят е кутрето ,а твоят палец поне има вероятност да се гипсира а при мен неможе така ще си ходя надута,синя и с болки  #Cussing out.
да се отчета от днешната консултация(добре че имам кола иначе с тоя пръст как щях да се дотатрузя до кабинета незнам)
Тегло-7800грама
Ръст- 68см (малко ме съмняват ама айде,всеки път се убеждавам че немогат да я премерят както трябва,аз винаги я изкарвам повече Thinking),казаха ми да въвеждам месото и жултък почетвърт в началото ,да редувам зеленчуково пюре и местно през ден.
ами май е това засега,ще отивам да спинкам,лека нощт на всички незаспали и спокойни сънища.

# 188
Аз в последната секунда, ама от сърце:
Верджи, да си жива и здрава, все така влюбена, все така усмихната и позитивна, изпълнена с енергия и много много щастлива!  bouquet
Пожелавам ти от сърце да получиш това, за което мечтаеш и да не спираш да мечтаеш, въпреки сбъднатите мечти! Hug

Hug Благодаря,Гея!!! Знам,че е от сърце Heart Eyes

# 189
  • в сърцето на един мъж...
Аз от бързане да поздравя Фокси и забравих - баща ми има митсубиши колт - мъничка кола, ако знаете как я товарих като пътувахме за сватбата Mr. Green баща ми ме призна Joy Яд ме е, че не снимах колко багаж има вътре - ама влязохме 3ма възрастни, две деца със седалки, количка, пътно легло, багажи и още куп дреболии. А баща ми беше щастлив, че има и видимост Joy Та малките коли имат вместимост Mr. Green
Фокси Hug

# 190
  • София
Мечи, стискам палци за  контролния преглед!
Фокси, чрд с малко закъснение!
И нашите шишета са на Авент.
Ние сме на село - много се надявах да и хареса на Мишето чистия въздух и тишина, но втора вечер се скъсва от рев. Май скоро ще си ходим в мръсната София.
Днес пробвах да и дам картоф с тиквичка на Хипп - е няма такова отвръщение. Утре сме на мръвка.
Айде лека нощ от мен!

# 191
Добро утро,  днес ставаме и ние на 5 месеца и по случай случката да се почерпим компанията, нали сме рибоци Mr. Green Тортичка унисон със зодията Flutter

Честит мини  РД  newsm67   ura  на Симонка също!
И да се подкрепим с нещо по- сериозно

Мале, мами пазете се, какви са тия счупвания #Crazy Carbo,  fingerscrossed да не е счупен и твоят пръст!
Darima нормално е да е страх, ама няма страшно само веднъж да се качиш Flutter  Аз първият път до Англия с  pregnant такъв рев му дръпнах на летището в София, ама се качих все пак без да съм пила нищо hahaha
Утре и аз ще се отчета колко сме големи, мин.месец на 23 я водих и така ще направя и този път Peace Peace
Гери, щях да забравя Crazy Много му ходи столчето на Гого, да му е честито! Hug
Алхимика, опасна си...циганчетата с каручките ряпа да ядат Joy

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 06:19 от kamelllia19

# 192
  • Пловдив
Фокси,Мартеничка е инициатора,да  smile3521

# 193
  Добро утро,мами!

Тъкмо щях да пиша,че инициаторът на изненадата е най-благотворителната мама-Мартеничка !Пак я поздравявам и нея и Мама З за работата им с децата от домовете! Не че има нещо общо,но да използвам повода!

Абе,мами...гледам масово давате някакви местни пюрета...От кой регион са?  hahaha  newsm78

Ками,честита месечинка на малката рибка! А тортата е страхотна!

# 194
Добро утро!

Честита пета месечинка на Сияна, честита половин годинка на Мишо!
Честита пета и на нас!

Да почерпим и ние както за месечинката, така и за 55-годишнината на моята майка, да са ми живи здрави!

Симона се оказа с възпаление на ухото , добре, че снощи отидохме на частно, че да я прегледат както трябва. Писна ми вече от мърлячи #Cussing out, ама да не си развалям днес настроението...

Общи условия

Активация на акаунт