ФЕВРУАРЧЕТАТА падат от дивана "Каскадьор ще ставам мамо!"

• 11 823
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
Привет!
Мойто момче от снощи има 2 зъбчета Simple Smile
За миенето-аз съм от немърливите, мия през къп за грош, от земята дигам и подавам...
За грешките-аз рядко правя грешки, но мъжа ми е мнооого зле, аз след него му ги поправям....
За миризливите аки- на мен с Алекс ми се размина бърсането, защото той на 4,5 месеца започна да ака в легенче. Но все е имало фалове понякога, де.... И сега май пак ще ми се размине, Дими и той не ака в памперс Simple Smile

Напоследък децата започнаха да си взаимодействат-Алекс все повече забелязва бебето, гали го, показва му разни неща, а Дими винаги му се усмихва и го зяпа с интерес Simple Smile След година се надявам да са вече приятелчета Simple Smile

За бисфенола- аз четох доста, ама то не е доказано че бисфенола всъщност преминава от шишетата в млякото. Предполага се, че може да премине, особено при замразяване или топлене в микровълнова печка. Лично аз, при положение, че още не се знае какъв е ефекта предпочитам да не ползвам такива шишета, но пък ако съм ползвала не бих се вкарвала във филми... Но нали не ползваме шишета, та проблема не седи пред мен....

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 16:52 от yanast

# 241
Здравейте и от Варна. Не знам дали ми вярвате, ама тук дори мирише различно. smile3521 newsm44 newsm44 Страхотно е. Дано и Дорето да е пристигнала безпроблемно. Целувки от нас с Яна.

# 242
Карбо,още е много рано за посещение при стоматолог.. Simple Smile Иначе като поизрастнат първите зъбки можеш да започнеш да ги почистваш с марличка и разредена кислородна вода( 2 % или дори разредена 2% кислородна вода в съотношение 1:1 с вода).Аз това не го правих.Струваше ми се излишно.Чак като пробиха повечето зъбки на Боян му купих от аптеката Нанедент-комплект паста без флуор(понеже децата поглъщат пастата) и "четка"-тип напръстник със силиконови "снопчета",която се слага на показалеца (на майката..нали  Laughing ).

Посещение при стоматолог има смисъл само за да ти обясни тези неща и евентуално мнението си за флорната профилактика,което според доктора,при който ще попаднеш ,може да е в двете крайности-от тотално отричане до абсолютна подкрепа....

# 243
Бързам , бързам, че нямам търпение  Mr. Green много искам да се видим  Grinning

Ние утре сме на консултация сутринта и може би ще можем към 12 часа да сме в морската. С обичайните заподозрено ще се чуем, но  софийските мами да кажат дали ще им е удобно  Peace и другите варненки да не се крият  Wink давайте до довечера да уточним час и място

# 244
Теди, аз съм май свободна. Ще говоря с Дорето и ще се разберем, само кажете мястото на срещата къде е да отида да я взема, че не знам как се оправя във Варна.

# 245
А момичета мога ли да ви помоля да ми пратите новите потреб. име и парола за албумчето, че със старите нещо не ми се получава  Blush
Мерси предварително   bouquet

# 246
mama_pettty какво ще кажеш за Летния театър в 12 или 12.30 часа (ако има други предложения за час пишете  Peace , но ние с Десита77 сме на консултация и няма да можем по-рано ) Дорето дали е пристигнала вече  newsm78

# 247
А момичета мога ли да ви помоля да ми пратите новите потреб. име и парола за албумчето, че със старите нещо не ми се получава  Blush

имаш @
Flutter

# 248
Oх, много горещо е днес при нас  sweating и по този повод си поспах с Криско. Той все още спи.
И ние сме със стъклени шишета, просто не обичам пластмасата и не съм купувала пластмасови. Някак не си представям аз да пия с месеци от едно и също пластмасово шише, но пък от стъклени чаши всички пием с години. Аз съм си малко вманиячена, моя мъж все ми се смее като ме види как оглеждам стъклените чаши срещу светлината да видя дали имат някое петно.  hahaha  Днес обаче купих пластмасова чашка ( от тези с накрайник за пиене) на Томи Типи.
Вчера пробвах да дам малко каша за пръв път - мисля, че му се ослади на сладурчето. Сестра ми ми донесе една, тя я поръчала в тяхната аптека -безглутенова на Хумана, с банан и пребиотици. Ползвали ли сте такава, имате ли някакви отзиви?
Днес пък опитахме една супа "Букет от зеленчуци" на Гербер. Супер е. Изяде си цялото бурканче - съдържа картоф, морков, магданоз, целина и рафинирамо рапично масло.Дават я от 4-ти месец по принцип. Не знам дали някой от вас я е опитвал, но аз смятам и за напред да вземам от тези супи. А и м/у другото - с консистенция на пюре са, не на супа.
За миенето - мия пластмасови и гумени играчки често, особенно ако са падали или са се търкаляли по леглото. Които могат да се перат ги пера от време на време. Никога не облизвам биберона на бебето.  Naughty
Ушите - май никога не съм ги пазила от намокряне, но не сме имали проблем.
За правописа, старая се да пиша правилно и като видя грешка все си редактирам постовете (обикновено от бързане изпускам буква или натискам друг клавиш). По-лошо е когато очевидно е поставена друга буква, вместо тази, която трябва.
И накрая:
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ МИНИ РОЖДЕНИЧЕТА!!! Да са живи, здрави и много послушни!

Щях да забравя...специално се бях замислила за несполучливите пюрета на Мартеничка и ми хрумна, че може би не са се получили, защото тези капачки на повечето бурканчета не могат да се затворят добре повторно. Казаха ми вчера (случайно), че ако ми трябвали бурканчета да си купя пюрета Ам-Ам или тези новите на Ганчев ( Беболино ли бяха или нещо друго, не помня), че те са с капачки като на едновремешните пюрета, ако се сещате. Та Мартениче, ако искаш купи такива бурканчета или капачки (ако има от къде да намериш) и може пак да пробваш.

# 249
  • София

Днес пък опитахме една супа "Букет от зеленчуци" на Гербер. Супер е. Изяде си цялото бурканче - съдържа картоф, морков, магданоз, целина и рафинирамо рапично масло.Дават я от 4-ти месец по принцип. Не знам дали някой от вас я е опитвал, но аз смятам и за напред да вземам от тези супи. А и м/у другото - с консистенция на пюре са, не на супа.

Peace наистина са супер и Алекс много ги харесва, също и другата "Крем супа от зеленчуци"Общо взето всички на Gerber са много вкусни и му се услаждат, жалко , че няма разнообразие.Много малко пюрета имат повечето им са с месо.
Е как ви завиждам за моренцето.

# 250
  • Варна
За варненската срещичка, аз нямам претенции за часа. Така че решете и пишете  Peace

# 251
  • Стара Загора
И на мен ако може ,благодаря   bouquet

# 252
  • София
Зъбче имаш поща

# 253
  Мислех си,че съм единствената,която подхожда по-немърливо с играчките..Не че не ги мия,но определено не е толкова често,колкото ми се струва,че е редно... Embarassed

Янаст,мойте сладури също комуникират интензивно!Боян само я обикаля Раличка и я целува по крачетата,а тя вече няколко пъти му се смее с глас! Laughing Сега той яде,а тя го гледа от шезлонга в захлас.

Като казахте как мирише на морето.. Sad ...Почти и аз го усетих! И ми се обикаля по малките улички на стария Созопол..и ми се сяда в кръчмичка на рибка и бира...ееех...

Пате,пък дядото на мъжа ми е от Берковица! Laughing Даже в събота Боян пак заминава за 10-ина дни там!Много ме е яд,че нямаме село...Теди,вие ли си бяхте купили къща в Родопите?

Последно се чувствам длъжна да се изкажа и аз за ушите.. Laughing Не ги пазя,но и не й топя зорлем главата под водата.А и нали след баня ушичките се почистват с клечки,така че проблеми засега няма!

# 254

Пате,пък дядото на мъжа ми е от Берковица! Laughing Даже в събота Боян пак заминава за 10-ина дни там!Много ме е яд,че нямаме село...Теди,вие ли си бяхте купили къща в Родопите?

И аз нямах село - бабите ми като деца са живели на село, но после са се преместили в града и сега живеят в центъра на града, а майка ми и баща ми в краен квартал Joy hahaha Като ходех през лятото при баба ми, съседките й ме питаха къде отивам, а аз "Отивам при баба на село!"

Общи условия

Активация на акаунт