Мойто момче от снощи има 2 зъбчета

За миенето-аз съм от немърливите, мия през къп за грош, от земята дигам и подавам...
За грешките-аз рядко правя грешки, но мъжа ми е мнооого зле, аз след него му ги поправям....
За миризливите аки- на мен с Алекс ми се размина бърсането, защото той на 4,5 месеца започна да ака в легенче. Но все е имало фалове понякога, де.... И сега май пак ще ми се размине, Дими и той не ака в памперс

Напоследък децата започнаха да си взаимодействат-Алекс все повече забелязва бебето, гали го, показва му разни неща, а Дими винаги му се усмихва и го зяпа с интерес
След година се надявам да са вече приятелчета 
За бисфенола- аз четох доста, ама то не е доказано че бисфенола всъщност преминава от шишетата в млякото. Предполага се, че може да премине, особено при замразяване или топлене в микровълнова печка. Лично аз, при положение, че още не се знае какъв е ефекта предпочитам да не ползвам такива шишета, но пък ако съм ползвала не бих се вкарвала във филми... Но нали не ползваме шишета, та проблема не седи пред мен....

и другите варненки да не се крият
давайте до довечера да уточним час и място
и по този повод си поспах с Криско. Той все още спи.
Днес обаче купих пластмасова чашка ( от тези с накрайник за пиене) на Томи Типи. 
...Почти и аз го усетих! И ми се обикаля по малките улички на стария Созопол..и ми се сяда в кръчмичка на рибка и бира...ееех...