прегнил,колко струва?!?

• 3 154
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,бях на преглед и единствената причина за абортите ми се оказа късна овулация.Лекарката ми препоръча инсеминация,но аз се колебая.Имам един въпрос към вас,колко струва една инжекция прегнил?Лекарката ми каза,че трябва да ми бият прегнил за да се пукне фолекула на време.Някои бил ли си е тази инжекция и действа ли?Благодаря предварително Hug

# 1
Много се надявам тази диагноза да е правилна и наистина да намерят пътя към решението на проблема.
Относно прегнила - това е препарат за таймиране на овулацията. Т.е. поставя се  моемнт, в който фоликула/фоликулите са достигнали съответните за зрялост размери. Това се установява чрез поредица от ултразвукови прегледи (2-3 рпегледа до момента на овулация). Когато фоликулите заедно с изследнаията на естрадиола достигнат необходимите размери/граници се поставя инжекцията прегнил в ТОЧНО определен час. Важно е да се спазва часът, тъй като овулацията настъпва 36 часа след поставянето на инжекцията. Тогава се преминава и към инсеминацията, която ти предлагат като процедура.
Инжекция прегнил от 5000 единици струва около 20 лв (поне така беше месец Януари, когато аз ползвах препарата). При мене за пункции винаги са ползвали 10000 единици, тоест 2 ампули.
Успех, наистина стискам палци да решите проблема и да не се сблъскваш с този кошмар повече!
 Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 2
Здравей Cho ko много ти благодаря за отговора.Имах нужда от подкрепа.Намерих някъде в нета,че  една ампула е 200 лв и  малко се учудих.И аз силно се надявам да сам открила причината и най-накрая да разреша проблемите си.Преградки и пак благодаря  Hug

# 3
Аз купувах прегнил от 5000 единици миналия месец и беше 20 лв. Успех  Peace

# 4
  • София
Здравей Cho ko много ти благодаря за отговора.Имах нужда от подкрепа.Намерих някъде в нета,че  една ампула е 200 лв и  малко се учудих.И аз силно се надявам да сам открила причината и най-накрая да разреша проблемите си.Преградки и пак благодаря  Hug
сигурна ли си,че е била цената на прегнила? беше около 20-тина лева. Заместителят му -овитрел струва 100 лв. ампулата. Ако не можеш да намериш прегнил,използват овитрел,но той е в пъти по-скъп.

# 5
ЗДРАВЕЙТЕ ,
НА МЕНЕ СЪЩО МИ СЕ НАЛОЖИ ДА ПОЛЗВАМ ПРЕГНИЛ И ПЪРВАТА ИНЖЕКЦИЯ КОЯТО СЪПРУГА МИ КУПИ ОТ БГ БЕШЕ НА ЦЕНА 20ЛВ.
СЛЕД ТОВА ГИ ПОРЪЧАХ ОТ СОЛУН КЪДЕТО СА  МНОГО ПО-ЕВТИНИ ;
В МОМЕНТА АЗ ПРИКЛЮЧИХ С ПРЕГНИЛА И ВСИЧКО С БРЕМЕННОСТА МИ Е НАРЕД ;
ОСТАНАХА МИ 3 ОПАКОВКИ ПРЕГНИЛ ИЛИ 9БР.ИНЖЕКЦИИ ;
И ТРИТЕ ОПАКОВКИ ЩЕ ГИ ПРОДАМ ЗА 100ЛВ.
АКО НЯКОЙ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС ДА МИ ЗВЪННЕ   bouquet
0886156214- КРАСИ

# 6
Здравейте момичета,бях на преглед и единствената причина за абортите ми се оказа късна овулация.Лекарката ми препоръча инсеминация,но аз се колебая.Имам един въпрос към вас,колко струва една инжекция прегнил?Лекарката ми каза,че трябва да ми бият прегнил за да се пукне фолекула на време.Някои бил ли си е тази инжекция и действа ли?Благодаря предварително Hug

И аз мисля, че никак не беше скъп (до 20 лева), но четох някъде, че в момента го нямало в БГ - дано не е така.

# 7
Преди 10-тина дни купих. Една ампула 5000 единици струва 25 лв. Наистина не се внася, но в една аптека срещу Тина Киркова( или Св.София както се казва вече) има. Ако някой желае , да ми пише ЛС,ще обясня точно къде се намира  Hug

Общи условия

Активация на акаунт