Има ли други балами като мен, които работят за 350лв.?

• 14 536
  • 271
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
На баламата и 5 лв. заплата са и много, катои чета писанията.
Ама докопало се съществото до държавна работа, кюта си на болнични и хленчи тук. Добре, поне че не  го прави в работно време.
Пари ли да и събираме, нова работа ли да и търсим?

А твоят правопис ???  newsm78  На 5 места имаш граматическа грешка в тези ти 4 изречения.

# 31
Познавам хора, които работят за толкова пари по държавните ведомства. Причините са същите - или са още студенти и сега трупат стаж, или са с малки деца и искат да си ползват болничните, или са пред пенсия и си искат 10-те заплати при пенсионирането. Т.е. стоят там, защото към момента това ги удовлетворява.

# 32
Сетих се за една притча:

Вървял си един човек през непознато село и откъм една къща дочул вой на куче. Виела животинката на умряло, явно много я боляло. Протегнал човекът врат през стобора да види откъде вие това куче и видял - седи си старец на плетен стол пред къщата, дялка си  пръчка и си свирука, а до него кучето вие ли вие... И подвикнал пътника:
- Дядо, защо вие така кучето?
- А, м'чи де да го знам, ще да е седнало на някой пирон...
Безкрайно учуден, пътника пита:
- А защо не става, бе дядо?
- Сигурно не го боли достатъчно, чедо - му отвърнал старецът

Та така за всички неудовлетворени, които вият, защото ги боли, но не стават от пирона...

# 33
  • София
Защо във всяка втора тема се ръбате за правопис?  newsm78 Малко спамя, ама искам да знам.
По темата: Има много хора, които работят за такива пари. В условия на криза сме и би трябвало да се радваме, че получаваме нещо. Като знам колко са го закъсали семействата, които са се прехранвали от строителство и ремонти.
Предполагам, че в случая всички я заядоха за писането, защото е пряко свързано с работата и. Ако не можеш да пишеш, пък си деловодител, няма как да изкараш повече пари. Виж за продавачка или сервитьорка правопис не се иска.
Колкото по темата - за 350 лв. не бих работила, независимо от допълнителните екстри. В частните фирми също има социални придобивки, болнични и отпуски. Peace

# 34
има в частните фирми-какво? Да не ти дават пари за дрехи?

# 35
Ако това ще те успокои-Да, има хора,които
работят и за по-малко.Обаче все си мисля,че
те имат и странични доходи.
-на една приятелка майката работи във
куриерска фирма за 200лв.Но-взима пенсия,
отделно децата също помагат.
-друга,след майчинство се върна на работа в
министерството за чисти пари около 340лв-Но-
съпругът е този с основният доход в семейството
т.е тя просто иска да не си е вкъщи.
Аз не бих работила за 350лв.Не дай Боже, да остана
без работа(всичко се случва)не мога да си представя
да работя за 15лв на ден.Но ако няма с какво да си
нахраня детето ще отида ако трябва и за 5 лв,колкото
да знам,че само то е яло.

# 36
има в частните фирми-какво? Да не ти дават пари за дрехи?

Има такива, които дават пари за дрехи, ваучери за храна и пр.  Peace

# 37
  • Бургас
От фирма до фирма има разлика. При мен е чудесно. Има си бонуси, разбиране, болнични, всичко си е супер. За всеки празник, най - малкото получаваме кошници с бутилка вино, ядки и всякакви лакомства за децата ни. Малкото като видя първата за Коледа пощуря от радост.

# 38
Дали ще работите за 350 лв вие решавате или работите или напускате и си намирате по-добре платена работа. Никой никого не държи насила на работа. Ако искате стойте на работа, ако искате напускайте.

# 39
  • In my tropical dream
На моя приятел заплатата на едната му работа (държавна) е точно толкова, но пък му е много интересно - и самата работа, и най-вече хората, с които се среща там. Иначе не е от 9 до 5, работното му време е разнообразно - ето вчера, например, отиде за 2ч сутринта, после отиде към 17ч и стоя до 2ч посреднощ.

# 40
На моя приятел заплатата на едната му работа (държавна) е точно толкова, но пък му е много интересно - и самата работа, и най-вече хората, с които се среща там. Иначе не е от 9 до 5, работното му време е разнообразно - ето вчера, например, отиде за 2ч сутринта, после отиде към 17ч и стоя до 2ч посреднощ.

Сводник на държавен щат?!  newsm78

# 41
Много ми стана интересно за каква работа става въпрос аджабА  newsm78 newsm78

# 42
  • В сбъднатите си мечти
Интересува ме има ли някой който работи за 350 лв.(чисто) месечно.Върнах се от майчинство на работа и заплатите ни не са са мръднали и ми се струва,че само аз забелязвам с това полужение.Другите колежки си мизеруват и мърморят,но си стоят видимо доволни и до там. Работата е държавна, но въпреки това не си клатим краката и почти не ни остава време за кафета, лафче и др.глезотии.
Лично аз искам да искарам 1-2 години докато детето ми отрасне и пребуледува, защото е възможно да отсъствам без да ми правят проблем, което е възможно в тази служба.
Пуснах темата за да разбера има ли други болни мозъци(като мен), които си правят труда да ходят по 8 часа дневно на работа за такава сума.

Убедена съм , че си  работиш работата точно като за 350 .00 лв. и нито стотинка повече. До сега не съм срещала държавен служител , който си дава зор . Ако не ти харесва - напускаш, или и ти ставаш " видимо доволна " . Въобще не си болен мозък , напротив - добре си правиш сметката в момента и точно това те устройва.

# 43
Брей,знаех си,че съм голям
материалист щото работя за пари.
Друго си е да го правиш за кеф и
усмивки Rolling Eyes
Та, каква е работата?

# 44
На баламата и 5 лв. заплата са и много, катои чета писанията.
Ама докопало се съществото до държавна работа, кюта си на болнични и хленчи тук. Добре, поне че не  го прави в работно време.
Пари ли да и събираме, нова работа ли да и търсим?

А твоят правопис ???  newsm78  На 5 места имаш граматическа грешка в тези ти 4 изречения.

Правилно  Peace. Не се научиха кога се пише "и" и кога "й". Ама нали в чуждата паница е по-сладко..............

Общи условия

Активация на акаунт