Има ли други балами като мен, които работят за 350лв.?

• 14 546
  • 271
  •   1
Отговори
Интересува ме има ли някой който работи за 350 лв.(чисто) месечно.Върнах се от майчинство на работа и заплатите ни не са са мръднали и ми се струва,че само аз забелязвам с това полужение.Другите колежки си мизеруват и мърморят,но си стоят видимо доволни и до там. Работата е държавна, но въпреки това не си клатим краката и почти не ни остава време за кафета, лафче и др.глезотии.
Лично аз искам да искарам 1-2 години докато детето ми отрасне и пребуледува, защото е възможно да отсъствам без да ми правят проблем, което е възможно в тази служба.
Пуснах темата за да разбера има ли други болни мозъци(като мен), които си правят труда да ходят по 8 часа дневно на работа за такава сума.

# 1
С този правопис какво ли работиш и колко пари искаш?Та сигурно един документ не можеш да напишеш свястно.

# 2
Има хора, които работят и за по-малко.
А като не те устройва, просто започваш да си търсиш нова работа, за по-високо заплащане.

# 3
ами то зависи колко и за какво си квалифицирана. ако не е тайна, каква точно е тази държавна работа, която работиш?

# 4
И аз съм на държавна работа и моята заплата беше малко по-ниска от твоята,но за трите години през които отсъствам са ги повишили с 200 лв.Въпреки това смятам да напусна,защото тази заплата ми се вижда адски ниска в положението в което съм(с дете вече).

# 5
  • Пловдив
Според мен не си балама, защото ясно осъзнаваш ползата от държавната работа, а именно да отсъстваш от работа често.
Друг е въпросът каква реализация би имала извън държавния сектор.

# 6
  • София
С тоя правопис и за чистачка в частна фирма няма да те вземат. Кютай си там като деловодителка, взимай болнични на поразия. Може и до пенсия да го добуташ.
Ако решиш да си търсиш друга работа, моля те да се образоваш малко и да наблегнеш на правописа.

# 7
  • София
ами то зависи колко и за какво си квалифицирана. ако не е тайна, каква точно е тази държавна работа, която работиш?
Със сигурност не е учителка по български и литература.
Много хора работят и за по-малко пари. Някои от тях дори са доволни и на това, което взимат. За съжаление има обидно ниски заплати и то за хора с образование и професии.

# 8
Е..браво на теб, че взимаш и 350лв...
Ти в момента знаеш ли..какви заплати се дават... newsm78, че повечето хора не могат да вземат и 300лв...
Като не ти изнася заплатата и смяташ, че заплатата ти е малка..тогава си намери друга работа с по-високо заплащане...

# 9
  • тук-там
Лично аз искам да искарам 1-2 години докато детето ми отрасне и пребуледува, защото е възможно да отсъствам без да ми правят проблем, което е възможно в тази служба.

е там където взимат повече, точно тази "екстра" я няма. така, че не може хем сърби, хем....
и не, не си само ти- много са "баламите", които работят за пари, които не харесват, ама освен да мрънкат друго не правят. щото има и такива които взимат 350 лв, но не се смятат за балами, а за късметлии и успяват да хранят децата си с тях.

# 10
  • София
На баламата и 5 лв. заплата са и много, катои чета писанията.
Ама докопало се съществото до държавна работа, кюта си на болнични и хленчи тук. Добре, поне че не  го прави в работно време.
Пари ли да и събираме, нова работа ли да и търсим?

# 11
За съжаление неграмотността цари навред.Ако преброя правописните грешки на няколкото реда,просто се чудя какво ли работи тази госпожа!?

# 12
С този правопис какво ли работиш и колко пари искаш?Та сигурно един документ не можеш да напишеш свястно.
                                                                                      До Критична

Уважаема Критична,
    Във връзка с Вашето предположение,че не мога да напиша един документ искам да Ви уведомя, че допусната грешка е в резултат на бързото ми писане и грешка, поради това, че пиша легнала и на тъмно, тъй като детето ми спи.
Бих искала да Ви уверя, че имам доста добър стаж в писането на документи и то свястно, както вие сама се изразихте.
Работя в държавно предприятие от десет години и съвместявам две длъжности- деловодител и личен състав.
На важе място не бих спамила темата с неуместни забележки.

подпис:
                                                                                                       Балама

# 13
  • Пловдив
Е то не може "хем пръст в ....., хем душата в рая".
За толкова умения - толкова пари. Може и някой да се разсърди, но мое лично мнение е, че голям процент от държавните служители не оправдават и 350 лв. да се инвестират в труда им.
Ако мислиш, че можеш повече винаги може да опиташ на по-платена позиция.

# 14
  • София
Мила, Балама,
някак си не мога да се съглася с това, че правописните ти грешки се дължат на писането ти в легнало положение и на тъмно. Разбирам да натиснеш съседно бутонче от клавиатурата, ама "у"-то и "о"- то не са толкова близо, същото важи и за "с"-то и "з"-то.
Не ни прави на балами!

Общи условия

Активация на акаунт