АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 789
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Привет, момичета Hug
Помните ли ме?

Ани, Ками, Пинки много мило ми стана, че сте се сетили за мен Flutter
Ние сме добре, просто нямахме нет в новия апартамент.

Мартин няма зъби, но на 3ти август напеави първите си 2ве крачки и аз съм много горда и щастлива от това. Все още не ходи сам, а само като го държа за едната ръчичка. Много се гушка и се хили като ряпа на всички. Станал е доста общителен и див, само белички прави малкото ми момче.. жив и здрав да ми е само Heart Eyes

Искам да питам тези, които са на частна кунхя - към коя кунхя са се записили и дали за доволни, всичко, което се сетите. Мисля другия месец и аз да записвам Мартин.
Да се оплача, че и той е станал много злояд от 10тина дена някъде. Сутрин като се събуди пие 240мл. АМ, на обяд към 14-15ч. едно местно пюре и към 21:30-22:30ч. пие пак 240мл. АМ и заспива. На ден изяжда общо около 5 обикновенни бисквити и това е, а преди ядеше и следобед към 19ч. Днес даже за пръв път му купих БИО кисело мляко и му сложих вътре бисквитки и круша, но и от него изяде едва само 10 лъжички. Незнам какво му стана на това дете Thinking иначе е много жизнен, по цял ден си исграе и обикаля апартамента, говори, смее се.. много му се радвам.

Наистина кога мина тази една година и аз не разбрах.. Преди година помня как с Малка Буби само се вайкахме, че искаме да разждаме, че ние тежко вече и т.н., а сега гушкаме вече порастнали дечица Heart Eyes И аз като Ася, се радвам на всяка една, която гушкаше вече бебче, на всеки смс, които получавах с новина за бебе, всяко обаждане.. Времето мина, а с това и малките бебчета порастанаха и станаха едногодишни ходещи дечица Heart Eyes

Ние с мъжа ми бяхме за 3ри дни на Несебър /нямаше как иначе, защото нямаше кои да гледа дребчо/,но си изкарахме супер.

Честито на всички християнчета!
На есички рожденници, малки и големи!
И на всички ходещи вече крачета!
Нека всички дечица растата здрави, красиви и щастливи!

Ето малко снимки и от нас:

На който му се гледа има още във ФБ Peace

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 23:08 от IntRiGa_GirL

# 271
Интрига много сте хубави с Марти!
Да кажа и аз за ходенето,Петър с всеки изминал ден става все по стабилен,вече прави по 10 крачки сам,но е много страхлив все търси упора,иначе на вън и аз го държа за едната ръчичка!

# 272
Добро утрооо!

Аз нямах 2 дена нет вкъщи и затова не съм се включвала.

ЧЕСТИТИ ГОДИНКИ НА ВСИЧКИ ЗАЙКОВЦИ! ДА СА ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Хриска съжалявам да чуя, че и Калинката е болничка. Дано вече е добре душанката.  Hug

Рожденият ден на Синеочка беше супер. Децата се забавляваха много и за учудване бяха много послушни. Ужасно се радвам, че Ви видях момичета и съм много щастлива, че най-накрая успях да се запозная с Татянка.  Hug

Ани Калата е страхотен. Ей взимам си го за зет да знаеш.  Grinning Тъкмо ще запазим бургаската жилка. Wink И вземи направи едно клипче на танцьора - уникален е .  Heart Eyes

Танче много се радвам да те прочета отново  Hug Марти голям мъжага станал и страхотно лъчезарен.  Hug

Пуканката дето първа от девойките направи самостоятелни крачки, така ще се окаже най-голямата бъзла от тях.  Laughing Не иска да се пусне да ходи навън и това си е.  ooooh!

Миналата седмица премина в организация на РД на кака и, тази ще премине в организиране на този на Виктория. На 15-ти и предстои и кръщаване Wink

Засега толкова, че трябва да работя.

Целувки и прекрасен ден!

# 273
Ох, писах писах с една ръка и поста ми се изтри  #Cussing out

Тук съм, ще се включа малко по-късно, че се ядосах с този нет ...  #Cussing out

# 274
Здравейте  Simple Smile!

Благодаря за поздравите, много сте мили  Simple Smile. След някой ден ще кача снимки, че още не съм ги получила.

Честит Рожден Ден на Диманка-калпазанка и на Михаела! (мама Галка не се е включвала отдавна) Да са много здрави и щастливи!

Честито и на другите днешни рожденици!

# 275
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИчКИ ПРАЗНУВАщИ ДНЕС ДЕчИЦА , нека са здрави да имат щастливо детство и много да радват родителите си Simple Smile

Като Ви чета и се връщам една година на зад, се сещам как с трепет всяка сутрин като вляза във форума да ви чета имаше по едно ново бебенце и така се радвах от сърце за всички Вас и само исках и на мен по скоро да ми се случи , а сега след една година имаме вече ходещи дечица на които организирваме рожденни дни и очаква ме да проходят или да ни кажат "мамо" Относно прохождането изобщо да не се кахърите че още не са ви пуснали пръста или че ги е страх да направят 2,3 крачки самички. Знаете ли като проходят какво става ...........Ужас, не само вървя по цял ден зад Алекс да не вземе да се претрепе някъде , ами у нас е бойно поле, след бомбандировки в Багдат Simple Smile навсякъде е заградено със столове , на ръбовете тапички, на вратичките едни лентички да не се отваря ( нещо като стопери) на контактите тапи, и въпреки всичко пак успява отива с малкото пръсче рови и ги маха , ще полудеяяяяяяяяяяяяяяяя Simple Smile къща не остана .Даже е напраила нещо и на лап топа и от време на време тук там по едн абуква не се изписва Simple Smile нещо е програмирала без да я видим Simple Smile Но това са бели кахъри да са живи здрави най-важното Simple Smile Аз да ви се похваля снощи бях на концерта на Слави във Варна, сигурно имаше към 15 000 души , беше невероятен на мен лично много ми хареса, възнитена съм  Simple Smile Интрига къде се загуби радвам се , че вече си тук Hug
Пожелавам Ви слънчев и усмихнат ден, весел празник на рожденниците Simple Smile

# 276
Честит рожден ден на патерици на  Светли, Александър и Янислав!
Честит рожден ден на Миши, Диманка, Александра и двете Габита!

Интрига, радвам се да ви видя с Марти  Hug.

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 10:28 от Ellle

# 277
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА АЛЕКСАНДРА, МИХАЕЛА, ДИМАНА И ДВЕТЕ ГАБРИЕЛИ!!! НЕКА БЪДАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ ДЕЧИЦА!!! ДА ИЗРАСТНАТ В ЕДИН ПРЕКРАСЕН СЕМЕЕН СВЯТ, КЪДЕТО МАМА И ТАТИ МНОГО ДА ГИ ОБИЧАТ!!!

Интрига, относно частните детски кухи: Аз бях писала, но ще се повторя: ние сме към Ози от две седмици - няма изискваия, носят 3 яденета - основно (редуват ги метсно и безместно), супа и десерт, който на мен ми стигат за целия ден. Ето линк: http://www.ozi-food.com/ . Цената е 4лв ако ги взимаш от пункт, в линка има пунтовете в различните квартали, а с доставка до домовете е 5лв. Има и отстъпка, ако заплатиш за цялата седмица, в събота ти носят две менюта - едното е безплатно. Като цяло съм доволна, храната е вкусна, Габи с удоволствие я хапва, не всичко, разбира се, й харесва. Предлагат и диетично меню.
Има и други фирми, до колкото знам условията са подобни.

# 278
Честит Празник на Диманка, Мишето, Александра и на Габриелите!!!
 Hug Hug Hug newsm59 nbirthday newsm67
При нас нищо ново. Бубата се опитва да заздравява, дано бързо му мине на горкия  Cry Иначе от 2 нощи насам е доста неспокоен, но явно му дойде в повече емоцията от рождения ден на ЖЕНА МУ хахахаха  hahaha Joy Едва понеделник сутринта е, а мен ме избива на простотия  Mr. Green това не е добре  Mr. Green Laughing
Приятен ден на всички!  Flutter

# 279
Дони, дано му мине бързо на Дениско. А защо го забелихте, ти ли пожела или докторката ви така реши? Ние сме доникъде с това забелване. Само връхчето се вижда и от няколко месеца няма никакъв напредък. Как ли не го натискам и не става.

# 280
Брани той доста време беше при баба си и там го гледаше друг лекар. Сега като си го взех при мене и го заведох при неговата си педиатърка и тя го провери, поклати глава и каза, че сме наникъде  Rolling Eyes  Аз се обърнах на другата страна да не гледам и тя го дръпна  Cry С брат му имах доста проблеми в по-късна възраст, затова мисля, че сега е по-добре, защото бързо забравят. Неговата почти минава вече, но непрекъснато правя промивки и компреси и трябва много да се внимава да не залепне пак. Като слушам други майки, май само мойте момчета са проблемни, или може би аз съм некадърна и не мога да го правя както трябва, ама какво да правя като ме е шубе да не ги повреда нещо  ooooh! Оф, дано вече се приключи с тия буби, чеееее  #Cussing out

# 281
Честито на днешните рожденници!

Дони, дано скоро му мине на Дениско.  Hug

Алекс заспа преди малко и аз седнах малко да видя кой се е разписал. Ние сме добре, но днес вали и ще си бъдем цял ден вкъщи. Дано само не подивеят двамата.  #Crazy

# 282
  • София
Честит първи рожден ден на днешния отбор от момичета!!!

# 283
  • София
Честит Рожден Ден
на Димана, Михаела, Александра и двете Габчета!

Здраве, щастие и усмивки им желая.
Мили, майки този ден си е само ваш..
Бъдете много щастливи и горди със своите дечица!

Благодаря за страхотното посрещане и комплиментите Hug

Поръчах за утре дисетичното меню на Ози за малко да видя дали ще яде.
Искам да пипитам мамите, чиито деча не ядат през ноща и хапват 4ри пъти на ден какъв е режима. Моля да ми кажете към колко какво хапват мъниците Peace

Морска фея, на Габи кога кое ястие и даваш и можеш ли да ми кажеш към колко часа носят храната newsm78

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 12:50 от IntRiGa_GirL

# 284
Интрига, Светли яде в 7 ч. попара с 3 сухара или 210 АМ с 2 бишкоти; в 12 около 250 гр. манджа от кухнята или едно пюре в почивните дни; в 16,30 около 200 гр. крем или каша; в 20 ч. 210 АМ с 2 бишкоти.

Общи условия

Активация на акаунт