АВГУСТ наближава, юлско августинче на годинка става

• 15 790
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Мамииии,пораснаха ни децата ....аз само   Cry като погледна какви са ми големи .....

И не ме остяват да пиша ...ей на....маймунки .....

# 286
Интрига Денис яде в 8-8.30 попара със 3 сухара, 2 обикновени бисквити, масло, малко захар, чай и сирене или само 5-6 обикн. бисквити с прясно мляко. В 12-12.30 манджа (сготвена от мама или баба  Mr. Green) около 250 гр. + десерт (или някакъв плод или едно малко данонино). Към 16-16.30 грис или кисел или крем или каша и в 20-20.30 250 гр. кисело мляко с 3-4 обикн. бисквити. През нощта давам само вода. Иначе между храненията му се случва да хапне някоя и друга солетка или зрънчо  Mr. Green благородно предложени му от пакета на бати  Wink АМ не ядеме вече, с биберона пие само вода.  Peace Между другото пу-пу май взехме да се раздвижваме, което особено много ме радва. Браво мамита, само така!!!  Wink

# 287
Интрига , аз храня Алекс по следният начин:
8.00-8.30ч. ( кис. мляко с бисквити, кук кус със сирене весени ядки ...., защото попара не яде)
12-12.30ч. основното от кухнята
16-16.30ч. десерта ( кремче кисел мляко с грис)
19-19.30 - супичката, която тя почти не яде, такаче това ядене не го броим
20.30-20.45 АМ 210 мл.

# 288
Ние сме на този т.нар."режим"
към ,около ,в  8:00 - цица след събуждане breastfeeding
след около час и нещо - закуска - мляко с бисквита,каша или кремче,може и попара
и отново - за десерт цица  breastfeeding

към,около,в 13:30 - обяд - манджа или супа с хляб ,според наличното
десерт :познайте -  smile3521 breastfeeding

следобедната закуска: кремче и кърма

вечеря :манжда или супа с хлебче ,отново според наличното
Десерт.....вече си знаете .... Joy

А и Данонино хапваме .....около кърменето ...... Joy

# 289
Честит рожден ден на всички дечица,които празнуват днес,да са живи и здрави и много послушни!
Оле,ние сме много зле с пишото,нали ви бях писала,че имаме успех със забелването,и за ена нощ и му се затвори напълно #Crazy и сега дърпаме и аз и мъжо и нищо не става,дали има нещо обезпокоително!Вече се чудя дали да не го водим на хирург,че нашта личната нищо не разбира оттези работи!
За храненето:
08:30-попара с 2,3 сухара и прясно мляко
12:30-13:00-основното от кухнята пак със сухари
17:00-десерта от кухнята
21:00-210мл АМ
Събота и неделя му давам супите,които все още не яде и през седмицата му ги замразявам,за следобедна закуска му правя крем или каша

# 290
  • София
За забелването- аз всяка вечер по време на баня придърпвам кожичката колкото може, без да прилагам натиск и измивам с вода.Това го правя именно всяка вечер, за да не слепне.
Засега мисля, че добре се справям Simple Smile

Сутринта ходихме да купим подарък за рожденния ден на моето момче Heart Eyes
Взехме му това:

За режима за хранене- много наподобяваме този на Татянка Peace
Изяжда много малко количества твърда храна, но и на това съм доволна.
Все някога ще прояде Rolling Eyes

# 291
  • Варна
ЧЕСТИТ 1  bdbaloniРОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЧКИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

# 292
Честито на всички бузанки и бузанковци, които съм пропуснала да поздравя. От сърце ви желая да бъдете здрави и щастливи деца!

Записвам нашият "режим" и бягам да чета назад.

Сутрин Точица се буди, не знам кога. Усещам я около 7:30. До 8 аз спя, тя яде.
Закуска -кисело мляко с овесена каша ( 1 с.л. каша с 2-3 кисело мляко). Повечето го размазва, но все пак и яде
кърмене, колкото иска
12:30-13:00 - гризе хлебче и каквото си хареса от моята салата
кърмене, колкото иска
18 часа - 2-3 лъжички готвено (ако става за нея)/краставица/варена царевица
19 часа - плодове на корем - /въднъж изяде половин пъпеш  Shocked , но в повечето случаи е половин нектарин и 2-3 зърна грозде/
до другата сутрин кърмене, колкото иска

За рождения ден, ако не измислим нещо друго ще и подарим музикален плейър. Много обича да танцува.

# 293
  • Бургас/Пз
Честит Рожден Ден на Димана, Михаела, Александра и двете Габита!!!

ЕЕЕЕЕ, като гледам май само мойто дете става в ранни зори около 6-7ч. Естествено за това имаме сто хапвания  Mr. Green

6-7ч- 160гр АМ /вече не се кърмим изобщо/
10ч - кус-кус, оризови макарони, овесени ядки, ръжени ядки, качамак, попара , всичко го ядем със сирене
14.ч - обяд от кухнята - 200гр
17ч плод пъпеш, диня, праскови, кайсии, всичко обича или само кисело мляко
19ч - супа , когато няма събота и неделя в 17ч давам каша и така не давам супа.
20.30-21 - 180гр АМ

Дали не му е малко млякото и за това да се събужда толкова рано сутрин?? newsm78

Ей Брит къде зачезна толкова време????

# 294
гости, работа и накрая един мастит  ooooh! Още го лекувам, но съм по-добре.
кубче сирене е вместо много мляко (по споменени от Косе Босе колкото кибритена кутийка замества 150-200 гр. мляко)

# 295
Честит Рожден Ден на Димана, Михаела, Александра и двете Габита!!!

ЕЕЕЕЕ, като гледам май само мойто дете става в ранни зори около 6-7ч. Естествено за това имаме сто хапвания  Mr. Green

6-7ч- 160гр АМ /вече не се кърмим изобщо/
10ч - кус-кус, оризови макарони, овесени ядки, ръжени ядки, качамак, попара , всичко го ядем със сирене
14.ч - обяд от кухнята - 200гр
17ч плод пъпеш, диня, праскови, кайсии, всичко обича или само кисело мляко
19ч - супа , когато няма събота и неделя в 17ч давам каша и така не давам супа.
20.30-21 - 180гр АМ

Дали не му е малко млякото и за това да се събужда толкова рано сутрин?? newsm78

Ей Брит къде зачезна толкова време????

Ани до преди седмица и Петър беше така будеше се в 6 и ядеше АМ,но изведнъж сам го отказа,като започна да спи до 8,но за сметка на това вечер вече заспива по късно!

# 296
  • Русе
Ха!
Сега като ви напиша какво яде мойта мома ще ме убиете с камъни. Ама само това успявам да я кандърдисам напоследък да хапне.
около 6 ч. - 120 гр. мляко
8 и 30 - сандвич със сирене, или баничка, евентуално малко кус-кус + 100 гр. мляко
12 и 30 - 50 гр. супа + около 100 гр. манджа от кухнята
16 и 30 - рогче, баница, кекс + малко крем от кухнята и 100 гр. мляко
около 20 ч. - супа 150 гр. + средата на една филийка хляб, потопена в нашата салата, домат и много сирене
20 и 30 - 100 гр. мляко

# 297
МОмичета благодаря за поздравите.Ние правим вън детско парти,Димана никога не е седяла толкова много време на едно място хахахах   Joy Joy Joy Joy На нея обаче й се доспа и я качих да спи,а децата си играят вън.По-късно ще пусна почерпка,че сега нямам време,ще покажа и снимки.
Честито и на останалите рожденнички днес.Много хубави мигове им пожелавам и да веселят родителите си.

# 298
На Габинка много й харесва да пиша във форума, вече няколко пъти ми истри поста, дано този път успея да го пусна:)))
Ето и нашето меню, не спазваме точно часовете, но приблизително:

8.30 - закуска - попарка със 210гр.АМ, сиренце и бисквитки
13.00 - обяд - от кухнята или каквото хапваме ние ако няма кухня
16.30 - следобедна закуска - десерта от кухнята или й приготвям каша от няколко плода и бисквитки
19.30 - вечеря - супичка от кухнята или 210гр.АМ

Между храненията й давам плодове, за пиене й правя плодови сокчета, давам й чайчета и водичка, вечер ако се събуди (което много рядко се случва) й давам вода.

Интрига, отностно кухнята носят ни я към 9.30, но в началото първата седмица ни я носеха в 11.30, зависи от района и заетостта по останалите квартали. За менюто съм писала по-горе в поста.

# 299
Ха!
Сега като ви напиша какво яде мойта мома ще ме убиете с камъни. Ама само това успявам да я кандърдисам напоследък да хапне.
около 6 ч. - 120 гр. мляко
8 и 30 - сандвич със сирене, или баничка, евентуално малко кус-кус + 100 гр. мляко
12 и 30 - 50 гр. супа + около 100 гр. манджа от кухнята
16 и 30 - рогче, баница, кекс + малко крем от кухнята и 100 гр. мляко
около 20 ч. - супа 150 гр. + средата на една филийка хляб, потопена в нашата салата, домат и много сирене
20 и 30 - 100 гр. мляко

Ц, аз не съм от тях  Wink

Мартин яде сутрин в 8:30 попара или кус-кус, може и фиде със сирене. В 12:00 основното от кухнята. В 16:00 кремче, кисел. В 19:30 супата с един сухар. В 21:30 150-180 мл. АМ. Разбира се часовете са приблизителни, в събота и неделя му давам от нашата храна (ако е подходяща), ако не, му правя разни супички. Яде също плодове, за разлика от сестра си  Rolling Eyes, също царевички гадни и солети чат-пат, бисквитки също. Имаше един период, когато след като си хапне супата, сядаме ние да вечеряме и той сяда с нас  Shocked яде, та се пръска! и после естествено млякото  Wink

Мисля като му се затвори фонтанелата да ми дам кисело мляко вместо АМ. Така и така квася, поне знам какво яде... На Цветина и го смесвах с половин плодово пюре и много се харчеше така  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт