Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!(38)

• 21 190
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • ул. "Мечтание"
Добре заварили!

Ами само 4 вечери бяхме, ама нямаше как повече, мъжО трябва да ходи на работа. А и честно да си кажа, ако беше за по-дълго щеше да ни писне. Сега се замисляме в края на септември, ако е прилично времето, да идем пак за 4-5 дни някъде, но този път в планината.

# 241
То в тази криза нема парички за много нощувки  Mr. Green
Ние другият петък тръгваме ,ама само за 2  Wink
Да види дупе - път ! Grinning

# 242
# 243
  • Юпитер- Сатурн
Здравей, те мами. Бих искала да Ви почерпя. Мисля, че повода си заслужава, макар да не е прието да се черпи за това. От няколко дена съм свободна и ще отглеждам сама детето си, разбирайте без таткото, защото все пак мама и татко са насреща.

# 244
  • София
vbanowa, зависи ти как го разбираш. Ако за теб е отърваване от бреме...
Мога само да ти пожелая много сили и кураж.

Gery твоята кукла е страшно пораснала. Вече не е бебе, а малка госпожица Simple Smile

# 245
  • Перник
vbanowa, желая по-бързо да отмине този неприятен момент! Hug
Какво става с тези мъже, побъркаха ли се? Crazy
Lady Frost, slyn4o, дори един ден на морето си заслужава! Simple Smile

# 246
vbanowa,щом като ти го приемаш като повод за почерпка ние се радваме за тебе и ти пожелавам много кураж и късмет в живота.  Hug
Щастието ти тепърва предстои.

# 247
Какво става наистина с тия мъже???
Вбанова, от тук нататък само хубави мигове и спокоен живот  Hug
За мен дори и два часа си заслужават.
Имаме идиоти в блока. Как може да пробиват по това време, Хрисито таман заспа  #Cussing out
Гери, страхотни снимки (както винаги). Ивката е страхотна   love001

# 248
Гери, много сте хубави!
vbanowa, а честито!  Grinning

Аз да ви се похваля тихичко, че от три дни не се е напишквал Алекс! Само през нощта е с памперс.  Simple Smile Аааа и излизат зъби на поразия. Преди 5 дена кътник, а сега долу дясно нов! И май още ще има....

# 249
  • ул. "Мечтание"

Абе аз хич не обичам да ходя на море. И ако не беше концерта на Faith No More щяхме да изберем друга дестинация, нямаща нищо общо с морето.  Sunglasses

Е, разбира се това хич не пречи да си изкараме добре! Бяхме на Черноморец. Много приятно селце, тихо и спокойно. Тамън за нас. Точно два пъти отидхме на плаж, колкото да се поцаплика малко Божката. Да не е капо!  Crazy Естествено не можеш го изкара от морето. Беше му много готино.
Общо взето мързелувахме по цял ден. Сън, книжка, телевизия, бира... абе идилия!  Mr. Green
На фестивала Spirit of Burgas беше също много яко. Имам доста забележки откъм организация, но иначе беше страхотно преживяваме за мен и мъжът ми. И на двамата ни е първия фестивал!  Laughing Даже съжалявам, че само първата вечер бяхме.
Беше прекрасно! Бяхме на плажа и слушахме Faith No More!  Crazy  Heart Eyes Искам ощееееееееее............

На връщане минахме през Срадец и Бузовград да се видим с приятели. Абе въобще страхотно пътуване си спретнахме!

Ето малко снимки.
http://yana-mitseva.com/gal/thumbnails.php?album=33&page=2
В последствие се оказа, че сме направили само две снимки, докато FHM са били на сцената, като не се вижданищо от тях!  Laughing

vbanowa, щом черпиш, тогава от мен имаш "Честито!". Много щастие ви желая на теб и на мъничетото ти!   bouquet

Имаме идиоти в блока. Как може да пробиват по това време, Хрисито таман заспа  #Cussing out

Абе, да не сме съседки с теб? newsm78 И на нас ни пробиваха над главите до преди малко. ooooh!

# 250
Няма как Лейди. От Добрич съм  Wink

# 251

Добро Утро, Майски Мамчета Hug Hug Hug
Gery_s ,.......Lady Frost ........ Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСтрахотни снимки на бонбончетата,колко са пораснали вече Heart Eyes Hug
Мале, какво им става на тея мъже #Crazy #Crazy
vbanowa Hug Hug
 mu6muro4e   smile3501 smile3501 smile3501 на Алекс

# 252
Добро утро и от мен.
Вале,мерси за кафенцето.В момента пия подобно.

vbanowa,щом черпиш душо,представям си какво е било.Само който не е имал сериозни семейни разправий,не може да те разбере.
ЕЕЕЕ,мила ЧЕСТИТА ТИ СВОБОДА.,спокойствие,спокоен живот.Гледкай си детенцето и майната им на тея мъже.Някой даже се възприемат само като донори и не искат да имат никакви отговорности за децата,те са вечните ергени.Мъжа никога не може да разбере какво е да имаш дете,така както една жена.Господ ги е лишил от това чувство.И от много други неща.
Майната им.

Гери,Лейди,снимките са хубави защото децата са хубави.Много пораснали

Вики,тези зъби са....ужас.По едно време исках да имам почивка от един до следващ зъб.Но накрая си викам;Така или иначе вече свикнах да не спя нощем,детето се мъчи дано излезнат поне няколко наведнъж или един след друг.На нас само кучешките ни останаха,а последните кътници били към двете годинки

Хубав ден момичета.Хайде на разходки

# 253
vbanowa, бъди спокойна и щастлива. Честито и от мен Hug
Лейди, Ленка, май наистина сме в един блок всички. И нашия не се дострои 30 години. Все нещо някой събаря, гради и пробива ooooh!
Лейди, радвам се за вас и Фейт Hug. Много съжалявам, че не можах да ги видя, но и аз чух че организацията е била под всякаква критика.
Вики, честито ненапишкване Hug. И при нас успехите са все по-забележими. Вчера цял ден не се е напишквала, докато... не й дадох диня след вечеря. Laughing. Ама що не си каже детенцето бееее Tired Пък може и да ми казва, но да не схващам на момента. Ама то като се започнат едни обяснения, вдигане на вежди, словоизлияния несловосвързани, ръкомахане драматично с ръце... От всичкото това, кое точно е "май ще се напишкам всеки момент" Mr. Green
Гери, чудесни снимки.

ПП
Лейди, като гледам снимките ти все забравям да ти честитя прическата. Много ти е хубаво. Май доста от нас се окълцаха по лятному Grinning

# 254
  • София
Аз пък съм вече уфтсъ в главата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт