Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!(38)

• 21 190
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
ПП
Лейди, като гледам снимките ти все забравям да ти честитя прическата. Много ти е хубаво. Май доста от нас се окълцаха по лятному Grinning

Ами,окълцали сте се.Много сте си хубави.А на мен пък ми попорасна коса,та съм в крак с вашите прически.Все повече скорошни родилки с бебета на по 3-4 месеца ме питат падала ли ми е косата след раждане с какво съм я мазала или пила ли съм витамини.Аз само повдигам рамене и казвам,че тази дължина на косата я имам от скоро и незнам.
Е,гледат ме с изумление, но не мога да се обяснявам на всеки  Wink

Аз пък съм вече уфтсъ в главата Simple Smile

Майчета и майките им са най-хубавите  Party

# 256
Онче, кажи им - да опада - от раз! Grinning

# 257
  • ул. "Мечтание"
Хех! Радвам се, че ви харесва прическата ми! Аз тъкмо свикнах с този си вид и тя взе че поотрасна вече!  Laughing

Вики, браво на Алекс, дано все така да продължава. Моя синковец все още препикава пода от време на време.

Аз да ви помрънкам малко.  Embarassed Rolling Eyes Вчера с Антон решихме в края на септември да се махаме от тая квартира и да ходим да живеем при баба му в Дружба. Хич не искам, ама повече не мога така. Оправяме се криво ляво, но дълговете ни си стоят и само трупат лихви. Като се преместим, ще спестим от наема и поне дълговете ще си изчистим доста по-бързо, че даже и може да поспестим някой лев. Ще ми се преди да се пенсионирам да си имаме собствена къща и се надявам така да успеем да реализираме този план. Особено пък ако наистина започна работа през септември. То и това ме топли де, че с тази жертва по-бързо ще успеем да си реализираме плановете. Честно да си кажа хич не искам, като знам, че няма да сме сами, че и ще се врем тримата само в една стая... А и тъкмо си свикнах тук и с квартала и с всичко... Абе, майната му! Ще ми мине.

# 258
Благодаря ви момичета! Днес ще кача още малко снимки от последните два дни.

vbanowa  Hug ! Желая ти всичко най-хубаво от тук на татък!

Ивка пък спря да си казва и акането. Започна пак в гащите да я върши тази работа.

Момичета и аз се присъединявам към отбора на работещите майки, от първи септември! Много ми е криво, но няма начин - мъжо вече много се изтормози, има нужда от помощ, а аз съм единствения човек, на който може да разчита на 100% за всичко. Плановете за гледане на малката до 2 години се провалиха! Но здраве да е! Да има работа и да сме здрави, пък децата ще пораснат и като ги гледат бабите. Ще пусна и Жорко от 1 септември на градина /нали сме предучилищна/ и свеки ще се грижи само за Ивка.

# 259
Онче, кажи им - да опада - от раз! Grinning

Дааа,не се бях сетила.Така ме разсмя  Joy

Вчера с Антон решихме в края на септември да се махаме от тая квартира и да ходим да живеем при баба му в Дружба. ДОБРЕ ДОШЛА В ДРУЖБА,ЩЕ СТАНЕМЕ КОМШИЙКИ!!! И АЗ СЪМ ОТ ДРУЖБА.Ще се разхождаме на езерото.Къде живее бабата?

Ще ми се преди да се пенсионирам да си имаме собствена къща и се надявам така да успеем да реализираме този план. ЕЕЕЕ,имаш време до пенсия,та нали си 85 набор.Млада си ще успееш
Особено пък ако наистина започна работа през септември. Къде реши да даваш Божката? а и искаше на часна градина....
Честно да си кажа хич не искам, като знам, че няма да сме сами, че и ще се врем тримата само в една стая...Ще имате нощна лампа за   luvbed
Абе, майната му! Ще ми мине. Ще свикнеш и ще ти мине

# 260
oncheto вие около езерото разхождате ли се?Че ние всяка сутрен сме там, ако ходите ще се радвам да се запознаем и децата също.  Peace

# 261
  • ул. "Мечтание"
ОнчеHug! Блока е близо до езерото, не знам кой номер е, но е там до едно училище.

Абе верно си е, имаме време до пенсия, ама като гледам как всички около нас се уредиха и ми е малко  Tired. Мрънкат непрекъснато, че нямали пари и току осъмват с апартаменти и нови коли!  ooooh! Рекох си, че и аз мога като тях!  Joy

Божката за сега няма да го пускам на ясла. Не съм се отказала от частната, но още не са направили ясленска група там където искам. А и не бързам да ви кажа, може би най-рано пролетта. Ще видим, както дойде.

Аз все по-оптимистично гледам на тази промяна. От месеци насам се чувствах в някакъв ужасен застой, а това сега ми пораздвижи кръвчицата.  Mr. Green Пък и виждам, че ще си имам компания. В другия форум, където пиша също имам познати от Дружба, та поне компания няма да ми липсва!  Grinning

# 262
oncheto вие около езерото разхождате ли се?Че ние всяка сутрен сме там, ако ходите ще се радвам да се запознаем и децата също.  Peace

Ами аз съм отдругата страна на моста,та имам поне 10-15 мин пеш до езерото.Утре ще съм заета,но за други ден,ще се разбереме,ако кажеш.

Лейди,може би за 4-то у-ще говориш,има и детска градина до него.
То и около мен все осъмват с кола или апартамент,но скоро се разбра,че на някой не са им чисти работите.
Може в нас да сме 4 възрастни и 1 дете,но си лягам с чиста съвест и спя спокойно.С труд и пот дано до пенсия осигуриме децата.
Значи Божи,ще го гледа тази баба?

снимки на езерото в Др1

# 263
  • ул. "Мечтание"
Хихи! Ами верно си е, не им е много чиста работата. Все се бъзикаме с моя мъж, че искаме да сме бедни като един негов приятел. Той все пари няма и току се похвали с нова кола или пълен ремонт на апартамунта, който е негов... ама е лесно като имаш пребогат чичо, който те носи на ръце!  Laughing Няма лошо де, щом му е кеф така на човека друг да го издържа и като си е намерил кой... Аз обаче съм решила да ги постигна тия неща по своя си начин и дето викаш, вечер ще си лягам с чиста съвест! Simple Smile

Иначе да, 4то училище беше това. Но Божката ще го гледаме пак аз и баща му. Май бях писала преди, мъж ми има плаващо работно време и му плащат на час. Аз пък ще работя на смени та се надявам да не се налага да използваме услугите на бабите и дядовците. То в интерес на истината въпросната баба при която ще живеем сигурно е единствената от родата, на която имаме доверие. Но не искаме да я ангажираме, въпреки че знам, че ще ни го гледа перфектно, без да ни прави на пук. Но тя е много възрастна и не мога дай причиня моя синковец!  Wink

# 264
ДОБРО УТРО!!!

Е,тия памперси "Памперс"..........за поредна нощ Ивет е опикана до ушите.То пък вече.....и леглото подгизнало.

# 265
Благодаря 3а кафето...
Моите деца сега си играят с пликчета, пълнят ги с играчки и си ги обменят  Laughing.
Преди малко и3пратих гостите от БГ, братовчедка ми и двете и поотраснали дечица и съм малко тъжна...

Онче, а вие кои ра3мер Пампи пол3вате? Моите вече са на петица.

# 266
Хрисито е на 4. Онче, именно заради това спрях да взимам на "Памперс", сега е със "Маммия" от тях съм много доволна, не е било да е опикана или оакана. Хем са хубави, хем са евтини 80бр са 23лв.

# 267
  • София
Алекс е на 5. Онази сутрин беше успял да омаже леглото си. Под омаже смятам знаете какво имам предвид. Та прах матрак. Чудех се преди време да купя или да не купя протектор. Ми да бях купила. Новият матрак е на петна вече.
На дребното му се появиха първите 2 кътника.

# 268
Здравейте!
Ние от месец не ползваме памперси-Гошко веднъж се напика през нощта преди седмица!Иначе си издържа до сутринта!Общо взето пишка по часове + - 30 мин!За първи път тази сутрин ми показа гърнето преди аз да го сложа!Бях купила цял пакет памперси на canbebe 4-ка ,но нито един не съм сложила!Продавам ги сега по 20 броя на една приятелка!
......Много хапе моето дете бееее - цялата съм синя!!!!Някой с подобен проблем и ако ДА как се спасявате!Снощи искаше да захапи на баща си оная работа  Mr. Green

# 269
Ееее, Слънчо-бебе, вие сте отличници с гърнето! Hug
Лейди - това с мрънкането ми хареса, ще го пробвам и аз Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт